Autor |
Poruka |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A čuj, pogodimo se za cijenu i to je to... ne?
Pih.... a već sam se vidio kako pucam od ponosa što sam od tebe napravio ženskog Santanu
|
Ma vidi ti njega... a ja sam mislila da kad se pogodiš s FRENDOM to ne uključuje cjenik... heh, naivna, ko i uvijek
Platit ću koliko god hoćeš ako misliš da od mene možeš napraviti ženskog Santanu |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
wendy je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
A čuj, pogodimo se za cijenu i to je to... ne?
Pih.... a već sam se vidio kako pucam od ponosa što sam od tebe napravio ženskog Santanu
|
Ma vidi ti njega... a ja sam mislila da kad se pogodiš s FRENDOM to ne uključuje cjenik... heh, naivna, ko i uvijek
Platit ću koliko god hoćeš ako misliš da od mene možeš napraviti ženskog Santanu
|
A ljudi smo... sve se može dogovNoriti
A sad... možda ne baš Santanu, ali tulum-majstoricu širokog repertoara - to garantiram! |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
bubabt Ukupno postova: 7 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
ma odlično je znat svirat, kad svi zuje, a ti da malo znaš,i uzmeš gitaru, il nešt drugo i zasviraš, svi oko tebe se deru ko kreteni, ti sam ne čuješ šta sviraš,boli te kita i za tonalitete, molove, durove,susove,majove i sve drugo al ti i dalje super sviraš.
al jedino što je bed dosta brzo dosadi, a ak imaš bend to je druga stvar |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
mmm nadam se da mi neće dosadit...jooj ma ja bi sve htjela barem probat naučit... heh gitaru učim...ajooj i bass sam probala i presuper mi je i električnu bi...ajmeeee.... kad ću ja sve to..heh he... |
|
|
|
|
|
Bo Ukupno postova: 41 Lokacija: Osijek-Amsterdam Spol: Muško
|
Ja sviram klasičnu gitaru i elktričnu, znam bubnjeve udarat i učim bas gitaru pomalo svirat. Trebam sam pjevača za bend ostalo ću ja... |
|
|
|
|
|
|
ma kažeš da bi svirala bass, gitrau i električnu
električna i akustična su potpuno iste, al bi ti ja preporučio da učišna akustari
na basu su glavni tonovi,al njih moraš znat i na gitari, potpuno isto ak je standardni štim, za bare hvatove:-) |
|
|
|
|
|
sheila
|
znam znam i sviram akustičnu gitaru...ovo ostalo bi poslje... |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
dodje buba i pametuje. Vjerojatno je to jedan od onih koji nikada nije vidio akusticnu gitatu i sve klasicne naziva akusticna... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
|
i da isti su hvatovi, i štim je isti (ako je klasični)
a efekti su sasvim druga stvar i to je glavna razlika, a još je to što je na akustičnoj
sorry, klasičnoj zadnje polje do tijela 12.
a na "akustičnoj" isto ko na električnoj tj.15 il 19 kak se gleda i ima uži vrat od klasične |
|
|
|
|
|
sheila
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
bubabt je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i da isti su hvatovi, i štim je isti (ako je klasični)
a efekti su sasvim druga stvar i to je glavna razlika, a još je to što je na akustičnoj
sorry, klasičnoj zadnje polje do tijela 12.
a na "akustičnoj" isto ko na električnoj tj.15 il 19 kak se gleda i ima uži vrat od klasične
|
pa na koju su foru onda potpuno iste, po meni broj polja i širina vrata je jako bitan čimbenik, posebno kod novih, zato ja preporučam svima prvo kalsičnu, jer ce s nje vrlo lako prijeci na akusticnu ili elektricnu...Dok primjerice ako ucis na jednoj od ove dvije, neces moci svirati klasicnu jer ce ti vrat biti presirok.
Sto prije uvjezbati hvatove i sto vise sirenje prstiju i to prije ce te moci svirati... |
|
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
to je istina...ali recimo ja sad imam klasičnu i dosta mi je teško kad uzmem u ruke akustičnu...promašujem žice zbog tankog vrata...nije da ne znam odsvirati ali se dosta puta zeznem...al to sam samo ja tak nesposobna...hehe |
|
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
i aj pliz ubacite savjet kako najbolje izvježbati to širenje prstiju...thanks |
|
|
|
|
|
|
pa na koju su foru onda potpuno iste, po meni broj polja i širina vrata je jako bitan čimbenik, posebno kod novih, zato ja preporučam svima prvo kalsičnu, jer ce s nje vrlo lako prijeci na akusticnu ili elektricnu...Dok primjerice ako ucis na jednoj od ove dvije, neces moci svirati klasicnu jer ce ti vrat biti presirok.
Sto prije uvjezbati hvatove i sto vise sirenje prstiju i to prije ce te moci svirati...
[/quote]
nisam ja ni reko da nije bitan čimbenik, al sam mislio da nema razlike u sviranju, hvatovima na to sam mislio, po tome su iste,i da na klasičnoj je bolje učit svirat, ko može, jel tak uvježbaš jagodice, dok na el. ne trebaš stisnut žicu jako ko na klasičnoj...
zeko je napisao/la: ›
i aj pliz ubacite savjet kako najbolje izvježbati to širenje prstiju...thanks
|
svirat što više |
|
|
|
|
|
|
|