Autor |
Poruka |
N.N. Ukupno postova: 290 Spol: Nebitno
|
Ja sam gleda neki gps za svoj bicikli al ne postoji nista prakticno. Morao bi biti negdje u rami da ga se ne vidi al problem je punjenje baterije, to jest moras ga izvadit napunit bateriju pa vratit. A ovi bicikli se iznajmljuju na butru ako sam dobro shvatio. |
|
|
|
|
|
ratni_heroj
Ukupno postova: 252 Spol: Nebitno
|
ALI NEŽELIM LIČITI KAO JEBENI KLAUN NA BICIKLU SAMO ZATO ŠTO LJUDI KAO JADARNKA KOSOR IVO SANADER I GLAVAŠ SU TAKO ODREDILI MI!!!!! NEŽELIM JEL NITKO NEMA TO PRAVO HALO!!!!zabit ću si heroin u venu i vozit gol biciklom i ako neugrožavam nikoga oko sebe boli vas đon sve zajdno što radim |
|
|
|
|
|
Puddock
Ukupno postova: 62 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ALI NEŽELIM LIČITI KAO JEBENI KLAUN NA BICIKLU SAMO ZATO ŠTO LJUDI KAO JADARNKA KOSOR IVO SANADER I GLAVAŠ SU TAKO ODREDILI MI!!!!! NEŽELIM JEL NITKO NEMA TO PRAVO HALO!!!!zabit ću si heroin u venu i vozit gol biciklom i ako neugrožavam nikoga oko sebe boli vas đon sve zajdno što radim
|
Kingiinaaaaa hahaha |
|
|
|
|
|
rodaroda
Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
ALI NEŽELIM LIČITI KAO JEBENI KLAUN NA BICIKLU SAMO ZATO ŠTO LJUDI KAO JADARNKA KOSOR IVO SANADER I GLAVAŠ SU TAKO ODREDILI MI!!!!! NEŽELIM JEL NITKO NEMA TO PRAVO HALO!!!!zabit ću si heroin u venu i vozit gol biciklom i ako neugrožavam nikoga oko sebe boli vas đon sve zajdno što radim
|
Jeaaaaaa!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VBhPssoFZRg[/youtube] |
|
|
|
|
|
slavonija Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
Nažalost...ti opet ne shavaćaš poantu toga da se biciklist mora dovesti u stanje vidljivosti..barem svijetlima ako nikako drugačije!! Naši biciklisti nemaju naviku da popravljaju svjetla, te su se vozali u crnim batman odjelima bez svjetala i mnogi su završili pod kotačima!! Sad ćeš ti onako egoistično reći..pa šta ako završim pod kotačima..to je moj problem?!! E sinek..nije to baš tako jednostavno kako ti misliš..puno mlekeca moraš popit i purice se najest i pokupit jednog biciklistu (neosvjetljenog)..pa kad ti biciklista završi na haubi..pa na traumi..pa teške ozlijede...pa sudovi..pa odštete...pa odvjetnici !! Ja sam imao tu nesreću da pokupim u po bijela dana biciklistu koji nije poštovao propise..i za to imam tri svjedoka koji su dali iste iskaze... sve je na kraju dobro prošlo jer nema mrtvih ali se ja vučem po sudovima već par godina!! Sa druge strane...ti imaš egoistično gledište ili suicidalno razmišljanje!! Čuj stari ako se hoćeš ubit..postoje 100 puta bolji načini, a da u tu priču ne upleteš nekog drugog...tko će na kraju pred sudom greškom odgovarat dok ti budeš lagano lješkario 2 metra pod zemljom jer će nesreća izgledat kao da si ti žrtva!! Jesi kad razmišljao koliko na psihu utiče jedno ubojstvo u prometu na vozača..makar on ne bio kriv...ipak je ubio čovjeka...netko to baš ne može sažvakat i ima traume!! Nismo svi isti!! Moj savjeti ti je da odrasteš...razmotriš sve aspekte ovog problema...pa tek onda možemo suvislo razgovarati dalje!!! |
|
|
|
|
|
slavonija Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
Evo...to tebe pati..neizlječivo...neizlječivo stanje!!
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=407291 |
|
|
|
|
|
luka_os Ukupno postova: 122 Spol: Nebitno
|
hahahhahah još ih nisam ni vidio, a već su lapili jedan. Nema nama pomoći |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
BAŠ MI JE DRAGO !!!!! sad će se murja uskokodakati da vrate gradski bicikl, a kad ih zovu GRAĐANI stave prst u uvo i kažu "riješi ćemo" ...
nadam se da će jednoga dana ovaj bicikl osvanuti na mupovom portalu i biti prodavan za 20kn na dražbi na koju će se sjatiti 2 000 000 raje koja je uspjela skupiti boce u visino 20kn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zato što je prioritet svakog projekta ukrasti neku lovu na neki način.
Znači izbijte si iz glave da se bilo kakav projekt radi iz dobrote, zbog podizanja kvalitete života itd.
Što se više bicikala ukrade i polupa, to se više love može ukrasti na nabavku novih, servis starih itd. |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Pa jos ja gledam otkud meni narandzasti bicikl.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
Veliki Ivica Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
ma voza ga Bubalo,tako kažu, nije ga još vratio |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Mogao bit ovaj njegov kolega - imao lik problema s nalozima pa ono ...
Putni nalog... |
|
|
|
|
|
|
|