Surfer svaki tjedan nagrađuje jednog svog Facebook fana
Surfer menijem! Iduća 4 tjedna Surfer najsretnijem fanu poklanja
Tres Amigos meni (tortilja, pommes frites, umak, piće 0,33L). Cijena ovog menija iznosi
32 kune.
Restoran brze prehrane Surfer sa svojim orginalnim i svježim okusima u ponudi ima 4 vrste
hamburgera (King Surfer, BBQ Surfer, Chicken Surfer, Bleu Surfer), tri vrste
pommes fritesa (Surfer dipper, Wedges, Julienne), tri vrste
svježe salate (Fresh 'n' Crispy salata, Tonno salata, Surfer salata) Chicken wings i chicken nuggets, 6 različitih menija, 12 različitih
umaka i začina te 4 dresinga za salate (French, Jogurt, Italian, American).
Od
nedjelje, 1. srpnja 2012. godine ponuda Surfera bogatija je za tri super ukusna prijatelja! Tres Amigos čine: tortilje s govedinom
(Tex Mex), piletinom
(DePolo) i lignjama
(La Fiesta).
Uz zanimljivu i raznovrsnu ponudu glavnih jela i salata, u ponudi su i slasni deserti (trokut s marelicom te pita s višnjom i pudingom). U izboru
pića, možete birati između Coca-Cole, Spritea, Fante i Pan piva i radlera.
Potražite Surfer u Osijeku na 2. katu
TC Portanova!
Nagradna igra
Portal Osijek031.com u mjesecu srpnju svaki tjedan poklanja
1x1 Tres Amigos meni vjernim korisnicima portala.
Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2] u Facebook komentar par centimetara ispod upišite "Osijek031.com, Surfer i ja smo Tres Amigos!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]
Nagradna igra je završena, a sretni
dobitnik je:
Darko Abramović
Dobitnik će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!
Dobitniku želimo dobar tek, a ostalima više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu
Osijek031.com!