Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Surfer: Tres Amigos meni [nagradna igra je završena - 3. krug]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69052
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.07.2012. 15:37 
Naslov:  Surfer: Tres Amigos meni [nagradna igra je završena - 3. krug]
Od 13.07.2012. 16:00 do 20.07.2012. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Surfer svaki tjedan nagrađuje jednog svog Facebook fana Surfer menijem! Iduća 4 tjedna Surfer najsretnijem fanu poklanja Tres Amigos meni (tortilja, pommes frites, umak, piće 0,33L). Cijena ovog menija iznosi 32 kune.

Restoran brze prehrane Surfer sa svojim orginalnim i svježim okusima u ponudi ima 4 vrste hamburgera (King Surfer, BBQ Surfer, Chicken Surfer, Bleu Surfer), tri vrste pommes fritesa (Surfer dipper, Wedges, Julienne), tri vrste svježe salate (Fresh 'n' Crispy salata, Tonno salata, Surfer salata) Chicken wings i chicken nuggets, 6 različitih menija, 12 različitih umaka i začina te 4 dresinga za salate (French, Jogurt, Italian, American).

Od nedjelje, 1. srpnja 2012. godine ponuda Surfera bogatija je za tri super ukusna prijatelja! Tres Amigos čine: tortilje s govedinom (Tex Mex), piletinom (DePolo) i lignjama (La Fiesta).

Uz zanimljivu i raznovrsnu ponudu glavnih jela i salata, u ponudi su i slasni deserti (trokut s marelicom te pita s višnjom i pudingom). U izboru pića, možete birati između Coca-Cole, Spritea, Fante i Pan piva i radlera.

Potražite Surfer u Osijeku na 2. katu TC Portanova!

Nagradna igra

Portal Osijek031.com u mjesecu srpnju svaki tjedan poklanja 1x1 Tres Amigos meni vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2] u Facebook komentar par centimetara ispod upišite "Osijek031.com, Surfer i ja smo Tres Amigos!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnik je:
Darko Abramović

Dobitnik će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitniku želimo dobar tek, a ostalima više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031

Ukupno postova: 69052
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.07.2012. 16:06 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnik je:
Darko Abramović

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: