Autor |
Poruka |
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
vidi ovak...nije da i ja nisam imao takih bubica ko i ti, ali ja sam to odmah u facu rekao bez imalo ustrucavanja i kajanja (citaj: pod cjenu cipele u glavu) naravno nisam nikad dobio cipelu u glavu...ali tu je stvar i zavrsila s tim sto sam joj ja rekao sta mislim, a dalje je bilo na njoj hoce li sta poduzeti ili joj je dobro tako kako je...natjerat ju ne mozes nikako, mozes ju samo podrzati u njenim odlukama
malo tople vode: ono sto je zaista fascinantno je to da one znaju za sve to i da im ne kazes |
|
_________________ We shall never surrender !!!! W.C. |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la: ›
Nemoj trošiti lovu na role, dovoljno je da sjedeš na terasu restorana Copacabana.
|
A kako da sa restorana napravim "move"?
Ovako se nakacim za rep, rolam i uzivam
Joj bolje da ne razmisljam....odmah mi dodje proljece ] |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
darkmark je napisao/la: ›
ja volim svoju curu i nebi bio s njom da mi kao osoba neodgovara...,ali isto tako koliko smo mi muški puta zaželjeli da nam cura izgleda ovako, da nam cura izgleda onako...
|
e to je već vaš problem, što ne možete imati curu koja izgleda onako kako biste vi željeli... |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
ja sam pričao o razmišljanju općenito ,a ne o mojoj curi....iz tog konteksta sam ti probao objasnit zašto ova tema i td. ,ali ti opet pokazuješ kako si(ste) osjetljive na to pitanje....
|
Pa ja ti dokazujem da su cure većinom osjetljive na to, pa tako vjerojatno i tvoja cura. Zato bolje šuti i izbjegni svađu/prekid s njom. Dobronamjeran savjet! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Rajnus
|
Covjek je obicno osjetljiv na ono sto mu smeta. Ja ne mogu biti osjetljiv na svoj fizicki izgled jer ja zelim biti takav. Nema te cure ili osobe koja me moze natjerati da to promijenim. No to je zato sto sam ja zadovoljan svojim izgledom.
Kada nisam bio, i ja sam bio osjetljiv na tu temu
To sto cure smeta komentar o njihovom izgledu govori samo da ih istina bode.
Ja sam bio u toj situaciji kad mi se cura uprasila...
Nisam je ja zbog toga nista manje volio. Koliko god da ja nekog volim mene ipak pali zgodno tijelo, a ne nesto pretilo. Naravno da svatko ima mana i da se ne moze ocekivati savrsenstvo, no niti nije u tome bit. Sto se mene tice meni je bitnije da vidim da cura drzi do sebe i do svoga tijela. Nije tu samo pitanje izgleda i lijepog, vec i zdravlja. Ja ne zelim da mi se za 30ak godina pocne raspadati i vuci po bolnicama. Ja si vise ne zelim priustiti uopce takva natezanja. Biram cure koje drze do sebe i do svoga tijela i zdravlja ne vezano uz izgled. |
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
@Rajnus,
malo preracionalan stav. na kraju ćeš završiti s jednom slatkom debeljucom....... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Rajnus
|
Znam. Ja sam u svemu preracionalan. To mi je ujedno i mana. Ha cuj ako mi je to sudba tko sam ja da se opirem!?
Ta moja pretjerana racionalnost plasi ljude |
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la: ›
Ta moja pretjerana racionalnost plasi ljude
|
Pričaj mi o tom
Samo što racionalnost obično u određenom trenutku ode u drugu krajnost....... kadli tadli.
Ovo slučajno našla na temu mršavica, debeljuca........ nikad čula za taj portal, ali evo:
http://www.croportal.net/forum/muski-kutak/koliko-debele-zene-volite-16074/ |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
pa brojke nelazu...ljudi su još uvijek više manje isti |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
Inuit
Ukupno postova: 47 Lokacija: Igloo Spol: Muško
|
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
e sad više nije molit ću lijepo.... |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
marac Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
|
|
|
marac Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Zelite li i vi reci curi da bi trebala izgubiti koji kilogram, ali je ne zelite povrijedit..bla bla ili sl.
|
kupi joj orbitrek za valentinovo |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Ma kažeš joj lijepo, čuja mal jako mi se sviđaš, ali bi mi se još više sviđala kad bi skinula taj obješeni stomak... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
|
|