Autor |
Poruka |
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
Bil sam u metrou prije jedno dva tri sata i to nije normalno brate mili. skoro pa se ljudi otimajuza kolica. Ovi ovo kupuju oni ono bosebno mi je bilo ak znate oni bezicni kucni telefoni za 50-60 kuna nema vise a u skladistu nema xD. Onda rpometna guzva na kruznom toku zatvorili unutarnju traku barem jedan dio i to tako od jutra je. LJudi jurcaju, trube, nisu normalni. Trebalo mi je oko 15-20 minuta da dodjem od metroa do kruznoga kroz grad. Ovo polako pocinje sliciti na Zagreb.
P.S. kada se otovri neki trgovacki centar NI ZA ZIVU GLAVU U NJEGA PRVI DAN!!! |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne prvi dan nego nikad, ja sam tek prije tjedan dana silom-prilika saznao gdje je emezeta... mrzim gužvu, ljude koji sumanuto trpaju "jeftinu" robu u kolica i otimačinu za robu na popustu.... meni je draže platit 20 posto skuplje kurac koji kupim nego stajat pet minuta u redu na blagajni... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
komšo
Ukupno postova: 85 Lokacija: U dvorištu Spol: Muško
|
Znao sam da ce tako bit. Isto je bilo kad se otvarao Merkatone. Ljudi kao da nisu normalni; uhvati ih neka masovna histerija i skoro da bi se potukli za *ebenu robu na akciji.
Ja sigurno tamo necu ici barem tjedan dana, dok se ljudi malo ne unormale (jedino što još moram nabaviti metro karicu )
gaap je napisao/la: ›
meni je draže platit 20 posto skuplje kurac koji kupim nego stajat pet minuta u redu na blagajni...
|
Hm... 20% od 10000 kuna je 2000...
Meni, običnom smrtniku, je to dosta novaca. |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=_pwgKPZ2NS8&feature=related |
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
komšo je napisao/la: ›
Hm... 20% od 10000 kuna je 2000...
Meni, običnom smrtniku, je to dosta novaca.
|
Ti ne bušiš usnu špricom |
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Ja sam danas predvece iso biciklom do metro da vidim sta je to i sta ima da me ne bi pustili unutra bez jebene kartice... ja sam popizdio... sta mi "smrtnici" koji nemamo firmu i nismo privatnici mi smrdimo i mi smo preveliki olos da bi usli u njihov "fini" metro.... e pa neka si fino onaj koji je to izmislio uzme jednu tu karticu i nabije si je u supak... pa ce valjda onda biti sretan..... |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Bljaf, katastrofa... Gužva nezamisliva, kao da se nešto besplatno dijeli, ne možeš proći, svi te guraju, ono, stampedo. Ispada da svi osječani i stanovnici bliže i daljnje okolice imaju neke tvrtke i POD HITNO im treba robe! Nikad više!!!! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
Sale car
|
Janis je napisao/la: ›
Bljaf, katastrofa... Gužva nezamisliva, kao da se nešto besplatno dijeli, ne možeš proći, svi te guraju, ono, stampedo. Ispada da svi osječani i stanovnici bliže i daljnje okolice imaju neke tvrtke i POD HITNO im treba robe! Nikad više!!!!
|
jesi uspjela uci unutra? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
komšo
|
Sale car je napisao/la: ›
sta mi "smrtnici" koji nemamo firmu i nismo privatnici mi smrdimo i mi smo preveliki olos da bi usli u njihov "fini" metro....
|
Ma to ti je samo forma... Uzmeš bilo čiju karticu i kupuješ... Samo očito to nisi znao unaprijed... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=_pwgKPZ2NS8&feature=related |
|
|
|
Janis
|
Jesam, prošvercala me teta s karticom.... (da ne misliš da imam vlastitu tvtrku...) , ali sam sretnija bila dok sam u onom kafiću pokraj pila kavu u miru Božjem.... |
|
|
|
|
komšo
|
|
|
|
Sale car
|
komšo je napisao/la: ›
Ma to ti je samo forma... Uzmeš bilo čiju karticu i kupuješ... Samo očito to nisi znao unaprijed...
|
Ma nbijem im ja tu formu kada ne mogu u miru bozjem ici malo vidit sta ima, prosetati po trgovini, neobavezno i kada stalno moram od nekoga zicati karticu da bi uso u tu trgovinu....
P.S. Imam naviku otici tu i tamo do veceg trgovackog centra i setati malo i razgledati... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Janis
|
Ili ti širiš dezinformacije, ili sam ja krivo obaviještena... Poljoprivrednici u sutavu PDV.a ne mogu dobiti karticu... Bar su tako meni rekli! |
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
super, nisam bila još ni u Kauflandu (a to mi je nadomak kuće), a sad se svi guraju u Metro........ |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
ja sam bio jučer na otvorenju.
gužva je bila samo oko stolova sa hranom i pićem...police nisam ni pogledao... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
@gazda777,
jesi ti malo pobrkao Lidl i Metro? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |