Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
toni je napisao/la: ›
"Kada ja dobru zensku vidim
Ja se uopste ne postidim
Pridjem i kazem - Bicu kratak
Zenska, imas strahovit batak"
|
ne znam di si to iskopo, al miriše mi na ateiste?! |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja se uopste ne postidim
|
ne znam di si to iskopo, al miriše mi na ateiste?!
|
meni miriši na piletinu... |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
Ja se uopste ne postidim
|
|
Čorba... Riblja čorba... |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Poppy je napisao/la: ›
Ja se uopste ne postidim
|
|
Čorba... Riblja čorba...
|
fiš??? |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
smisljen ?? evo jedan spontani.. )
na sanku, ponosno stoji alfa mužjak i ispija svoje pice, nailazi potencijalna majka njegove djece, pokušava naručiti piće.. uto alfa mužjak panično viče konobaru "Alo, konobaru !!! Leda, amo !! Brzo !! Leda !!" .. konobar zbunjeno gleda, ovaj ponavlja isto.. konobar pita "U čaši..." ovaj ga prekida i ponavlja još žustrije .. u daminim očima otkriva se onaj "Zbunj" pogled.. stiže led.. alfa mkužjak rukom/dlanom/šakom na šanku, pred potencijalnom razbija led i kaže... "luče.. sad kad smo razbili led... <umetnibilošto> "
ps. nađoh ovaj ulet na nekom forumu... nisam ga još isprobao.. al mi se čini da ne može da omane ))
ovaj mi je :the best!!!do suza se nasmijah.Svaka čast!
|
|
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
gaap je napisao/la: ›
wtf???
|
wtf from me too? |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ova tema je bila mrtva neko vrijeme! sta se dogodilo da je tak odjednom ozivjela! |
|
|
Ukupno postova: 70 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ULETI SU NEPOTREBNI, PONEKAD ČAK NITI UPOZNAVANJE NIJE NUŽNO
Eo jedan moj doživljaj prije 2 g.
Bila je Nova Godina, tamo na kružnom što je pravio Slavnonski radio.
I pošto je osvjetljenje bilo jako slabo a gužva jako velika bilo mi je problem uočiti neku zgodnu(po mogućnosti visoku) i samu curu. I tako , došlo 12h, sretna NG svima, cmok, cmok sa svim poznatima, vidim neku visoku curu 3 m od sebe koja mi se činila poznata (napominjem da je bilo mračno a ona je bila okrenuta poluprofilom, tako da ju nisam vidio dobro), potapšem ju po ramenu da se okrene, pogledam facu jednu sekundu, kažem: "Sretna Nova" užvalim ju, i nakon minutu žvaljenja otvorim oči, odmaknem se, skontam da ju ipak ne znam, kažem :"Joj, sorry, zamjenioh sam te s nekim...ajd bok"i krenem, ona: "Čekaj, ajmo se upoznati", ja:"Joj, žurim naći (nešto promrmljam)..." i odmem.
šta kažete na to?
Nisam ju dobro vidio, nisam se upoznao s njom, odmah sam ju užvalio, nisam se htio upoznati nakon žvaljenja znam, ponio sam se kao Shue-pack , al jebiga, nije mi se sviđala, a i to je prvi puta u životu da sam se ponio ko Shue-pack pa će te mi oprostiti...
Ima li kakvih komentara? Da li netko ima sličnu priču? |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
anketa ti je totalno debilna ,,,,nemoj ništa od toga radit,,,,i ne ne čudimo se tvojim pitanjima iako imaš 18 godina, šta ti misliš da ti nešt znaš s 18 godina......gle , u biti mi jje drago da je to itko pitao,,,,,zapto jednostavno ne dođeš do djevojke koja ti se đasvi i kažeš nešto kao: bok ja sam taj i taj, možemo li se upoznati,,,hoćeš popiti nešt sa mnom,,,,,,mi ribe mrzimo glupe smišljene ulete kao imaš vatre ili znamo li se d+od nekud i te fore,,,,,,,,sreeeetno |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
daj zezaš da te je to pitao,,,,, katafakingstrofa.....e, a čuj ovo,,,,,ja s ekipom u jednom kafu i ubiveni svi ko guze i kontam kao me lik šarmira za šankom , ali ono totalni promašaj i ja bacam grbu iiiii nakon nekog vremena ja idem u wc i prolazim pored njega ON MI PODMETNE NOGU.....da podmetne mi nogu i ja polupijna i štiklama padam i on me uhvati i pruži mi ruku da se upoznamo,,,,,,,,,,možeš li to vjerovati,,,,, |
|
|
|
|
|
bojanaemma
Ukupno postova: 127 Lokacija: Soba Spol: Žensko
|
|
|
|
bojanaemma
|
|
|
|
bojanaemma
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Trebaju li i muskarci onu foru "znamo li se?" dozivjeti kao ulet?!
Sto ako me riba poove na kavu? Sto ako me riba pozove na rucak/veceru?!
Jel' to zato sto hoce samo pricati sa mnom, ili?!
Hebiga, vec sam rekao da i inace imam jako slabe senzore na impulse ribljeg zanimanja, smrtz... Tko zna koliko sam ja stvari propustio zbog toga!? ;-) smrtz, smrtz... tako mi i treba kad sam fin momak i uvijek imam khm, khm prijateljske i otvorene karte i primisli... ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|