Autor |
Poruka |
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Postoji li u našem gradu vidikovac? Ima dosta visokih zgrada, ali nema ideju kako se popeti na terasu na krovi i gledati u zvijezde jer je sve zaštićeno interfonima i babama čuvarkućama pa bi mogla i policija intervenirati ( a u američkim filmovima uvijek imaju neke tulume i spavanje u vrećama na krovovima).
Koja su naslađa i najskrivenija mjesta za ljubav i romantiku u lijepom našem Osijeku i okolici? |
|
|
|
|
|
Gost
|
de se odluči jel bi ti gledala ili bi se hm? |
|
|
|
|
|
D
|
za početak gledala |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
vidikovac, tek sam sad shvatio što se tamo gleda....a kazni za voajere kaže gemi nema. |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Znas kako kazu...u Slavoniji se popnes na bundevu i sve vidis! ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Miss K
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
D, ja ti rekoh za hotel Osijek. Ajd vodi dragog, pa da možemo onda nas dvije. Gledat, mislim. |
|
_________________ I'll rise, but I refuse to shine. |
|
|
|
D
|
Bas je to i povod ovog mog posta. Na hotelu nema vidikovca, dezinformacija. Postoji samo wellness centar za goste hotela i mi obični smrtnici koji nemamo 700 kn za takvo zadovoljstvo moramo ostati na zemlji
Dakle, tražim neko visoko i romantično mjesto
A zanima me i gdje naši sugrađani ljubuju (čisto platonski) |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Gemi
|
Platonski? Pa na netu ofkors! ;-)
Dovoljno je visoko, dovoljno bezbolno glede emocija, dovoljno uzbudljivo i dovoljno misteriozno. ;-) |
|
|
|
|
Miss K
|
Kako ti to misliš, DEZINFORMACIJA?
"#$%&?! |
|
|
|
|
D
|
[quote="Miss K";p="3912"]
Kako ti to misliš, DEZINFORMACIJA?
Eto tako, vidikovac na hotelu ne postoji. zvala sam hotel i teta je bila jako ljubazna, ali činjenica ostaje ista - moraš biti gost hotela da bi mogao otići na posljednji kat i uživati u pogledu. |
|
|
|
|
Miss K
|
Sanavabič! |
|
|
|
|
Gemi
|
Sad sam se sjetila da mi je Leteći Mungos jedared pokazao jedno super mjesto koje se može nazvati vidikovcem...ali moš se i lijepo napit pa urlikat u miru... khm...
Odeš do Vodenih vrata s ove strane gdje je Vega pored vrata se popneš na one stepenice i.....imaš pogled na mostove, Dravu, Kopiku, parkove i komad Tvrđe... |
|
|
|
|
D
|
zgodno mjesto, indeed |
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Gemi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sad sam se sjetila da mi je Leteći Mungos jedared pokazao jedno super mjesto koje se može nazvati vidikovcem...ali moš se i lijepo napit pa urlikat u miru... khm...
Odeš do Vodenih vrata s ove strane gdje je Vega pored vrata se popneš na one stepenice i.....imaš pogled na mostove, Dravu, Kopiku, parkove i komad Tvrđe...
|
heh, jedini je problem što svakih pola sata gore dođe drot vidjet jel netko zapalio joint!! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Gemi
|
Ja sam nepušač pa se ne bojim. ;-) |
|
|