Autor |
Poruka |
HDZ Osijek
Ukupno postova: 64 Spol: Nebitno
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83x_m4lsRDY&feature=plcp[/youtube] |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...jel ovo sad postaje politički forum, kad nam se ovako lagano i besplatno uvaljuju hadezejovci pod forumašima????????? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
pa bar su se pošteno registrirali i u nick napisali tko su, a ne skrivaju se pod raznim micamacama ivicama i maricama
e, a sad sam vidjela da oni imaju 10 kikača za 5 postova!? štajetosad?
usput, štrosika me ne zanima jer tamo neznam vozit pa ni neidem! |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
PEGY je napisao/la: ›
e, a sad sam vidjela da oni imaju 10 kikača za 5 postova!? štajetosad?
|
Otvorili su tri teme i četiri puta odgovorili... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
gost Ukupno postova: 89 Spol: Nebitno
|
najbolje staviti ležeće policajce po cijeloj štrosmajerovoj i ograničenje brzne bar na 30 |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...jel ovo sad postaje politički forum, kad nam se ovako lagano i besplatno uvaljuju hadezejovci pod forumašima?????????
|
a cuj...to ti je posljedica slabe zainteresiranosti postojecih korisnika os031
jer da se tu redovito komentira...dolazi...otvaraju nove teme....
onda bi ovi iz adezeja vec odavno odletili u 3 vagine materine |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
Odlicno ste rjesavali probleme prometa u drzavi dok ste bili na vlasti: Gorivo je poskupilo , skuplje gorivo , manje ljudi se vozi i manje prometa |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
Da niste iscrpili toliko novaca iz Hrvatskog gospodarstva mogli smo imati autoput "Trg-Višnjevac", a ne Štrosiku.
Ponavljam, što Vam pobogu roditelji kažu kad čuju da ste u HDZ-u ? Mislim da ih to jako boli jer vjerovatno niste tako odgojeni. Ili ipak jeste ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
|
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
HDZ Osijek
|
Provokator obično nam kažu da su ponosni što smo odabrali stranku koja je stvorila Hrvatsku. Kažu da su ponosni što imamo hrabrosti istjerati kriminal iz vlastitih redova, za razliku od svih ostalih kojima su puna usta poštenja, ali najmanje to pokazuju i najvažnije od svega kažu da su ponosni što imamo dovoljno hrabrosti da svojim imenom i prezimenom stanemo iza svojih uvjerenja, a ne kao zadnji miševi, kojima je život vjerojatno horor, osjetimo se moćnima samo skriveni iza nickova na portalu.
Eto, nadam se da ti je dovoljno. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...evo, opet ponavljam pitanje: jel sad ovim upisivanjem političke stranke HDZ pod članom postajemo politički forum?????...nadalje, jel ovo političko propagiranje programa HDZ besplatna reklama koja se provlači kroz sad već nekoliko postova?.....ili su prvi u nizu koji plaćaju reklamu u pred-predizborno vrijeme?....ali, kako onda može biti reklama kada se svi ti vaši postovi vade iz press-clipinga OSTV???? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...evo, opet ponavljam pitanje: jel sad ovim upisivanjem političke stranke HDZ pod članom postajemo politički forum?????...
|
Ne budi takva. Sa njima neće nitko da se druži, a sad bi ih ti i odavde protjerala. Baš si zločesta, prava si zmija. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
@HDZ - bahat si!
@anakonda - kompliciraš! |
|
|
|
|
|
HDZ Osijek
|
Uvažavam mišljenje, ali se ne slažem. Pitano je što roditelji misle i odgovorio sam.
A mislim da se i ti slažeš da na svim, dakle ne samo ovom, forumu ima zaista previše ljudi koji se osjećaju moćno jedino pred ekranom i pod nickom.
Mislim da bi bilo najmanje u redu da, ako se već žestoko pljuje po portalima, da se ima jedna toliko hrabrosti pa onda i pred kamerama imenom i prezimenom to i ponovi. |
|
|
|
|
|
dulence Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
HDZ Osijek je napisao/la: ›
Kažu da su ponosni što imamo hrabrosti istjerati kriminal iz vlastitih redova,
|
Prema optužbama USKOK-a, u crni fond HDZ-a od dolaska na vlast potkraj 2003. do srpnja 2009. nezakonito se slilo 31,6 milijuna kuna koji su iz državnih institucija i poduzeća izvučeni preko privatne tvrtke Fimi medije
p.s. nije li to dovoljno.. |
|
|
|
|
|
|
|