Eto i za koga sada glasati ?
Imamo HDSSB koji su za mene dno dna, zlo, zla i krajnji kriminalci kojima Slavonija služi samo za isisavanje novaca, morala i kulture. Evo sad se više ni ne libe vozat okolo u ukradenim makinama. Da ne govorimo da su stvorili Sanadera i omogućili mu sve pljačke.
Imamo HDZ koji je opljačkao i popljačkao Hrvatsku. Usput i jedini odlučio rasčistiti kriminal, ali meni je to još preslabo.
Imaš HSP koji se sam uništio jer Đapiću nije ništa drugo ostalo nego još utjecaj u HSP-u, koji je na najmizernijim granama otkako postoji, a Anto grčevito drži pod kontrolom taj HSP sa jedva 3% utjecaja.
SDP - ne vrijedi ih ni spominjat. Relikvija davno zaboravljenih vremena, odavno su trebali odumrjet.
HNS - njihova lošija kopija, vrijeđaju sam spomen na originalne narodnjake.
HSS- umrli, teško da će se ikad oporaviti.
HSLS - Imaju Kosora i to mi dovoljan odbijanac
I ostaju koji - Laburisti ! - Oni još nisu pokazali svoje pravo lice, i traže ono što znaju da ne mogu nikada ostvariti ali što ih briga, nisu na vlasti pa mogu govorit što hoće, ionako neće doć u priliku da to moraju ostvarivati.
Ali za akciju svaka čast
- dubok naklon za ideju i provedbu. Tablete su najjaći detalj i dao bi sve da sam mogao vidjet Bubalovu bjesnu facu kad je vidio što se dogodilo. A jadan ni na posao nije došao!