Autor |
Poruka |
HDZ Osijek
Ukupno postova: 64 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...bravo, @Ingo....eh, hadezejovci - kad ćete shvatiti koliko ste licemjerni?.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...bravo, @Ingo....eh, hadezejovci - kad ćete shvatiti koliko ste licemjerni?....
|
politika i političari imaju vrlo kratkotrajno pamćenje i jednu fascinantnu sposobnost ignoriranja činjenica. ništa novo i neobično. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ma, znam - ali jednostavno mi se gade s ovakvim stvarima.......sada, toliko godina poslije....najrađe bih ih sve ispljuskala, jer njima ništa nije sveto, a pogotovo je licemjerno igrati se s događajima poput pada Vukovara....
...hej, kradezejovci - ja ime Vukovar pamtim i bez vas....i tamo sam relativno često, pa vidim kako se živi i kakvu ste ostavštinu narodu dali...i ne sjetim se Vukovara kao i vi - jednom godišnje....
...ma, mrš - lopovi i licemjeri..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
@anakonda....nemaš pojma na što su oni sve spremni...nebili se ponovno dokopali vlasti....pojest ce oni brdo govana....dat ce ti da im pljuješ u lice....i hrpu drugih stvari...
al ta cijena je ništa naspram onoga kad dođeš na vlasti.... te ti se otvori mogucnost da kradeš do iznemoglosti... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
anakonda
|
...znaš, tamni - najviše se bojim da će opet vratiti....jer očito im nije dosta.... |
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ali ovo je pomalo i neukusno, stavljati Zapamtite Sveto Ime Vukovar u Rubriku Političke Stranke, zapravo jasno govori da nema sa Vukovarom neke druge poveznice osim neke predizborne propagande i sl. Što je dakako nakaradno. (mislim tako barem ja gledam na stvari) Ajde da je bilo pod rubrikom društvo pregrmili bi nekako makar je i neka stranka autor... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la: ›
Ali ovo je pomalo i neukusno, stavljati Zapamtite Sveto Ime Vukovar u Rubriku Političke Stranke, zapravo jasno govori da nema sa Vukovarom neke druge poveznice osim neke predizborne propagande i sl. Što je dakako nakaradno. (mislim tako barem ja gledam na stvari) Ajde da je bilo pod rubrikom društvo pregrmili bi nekako makar je i neka stranka autor...
|
eto, ne slažemo se često, pa je red posebno napomenuti kad se slažemo! |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ukratko, poruka ove, i ostalih tema ovog autora, bi glasila:
"Glasajte za nas, da bi nama bilo bolje." |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
anakonda
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mali_ivica je napisao/la: ›
Ali ovo je pomalo i neukusno, stavljati Zapamtite Sveto Ime Vukovar u Rubriku Političke Stranke, zapravo jasno govori da nema sa Vukovarom neke druge poveznice osim neke predizborne propagande i sl. Što je dakako nakaradno. (mislim tako barem ja gledam na stvari) Ajde da je bilo pod rubrikom društvo pregrmili bi nekako makar je i neka stranka autor...
|
eto, ne slažemo se često, pa je red posebno napomenuti kad se slažemo!
|
...pridružujem se...lijepo rečeno... |
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
molio bih cijenjene forumaše da o sljedećem važnijem prazniku ili događaju ovdje postave fotografije kako su ga obilježili.. fotografije roštiljanja i opijanja molim ipak ne... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
anakonda
|
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
molio bih cijenjene forumaše da o sljedećem važnijem prazniku ili događaju ovdje postave fotografije kako su ga obilježili.. fotografije roštiljanja i opijanja molim ipak ne...
|
...slažem se....ionako ide u tom smjeru....samo - mi toliko nakraju diskutiramo na njihovim topicima, da se pitam: možda bismo im trebali početi naplaćivati reklamu????.... |
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
Uskoro: HDZ čistio ulice od snijega!
Neviđeno!!!!! |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
Za Vukovar ih je dobro oderao premijer Milanović...Deri licemjere.... |
|
|
|
|
|