Autor |
Poruka |
oblak Ukupno postova: 68 Spol: Nebitno
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
Pa ovdje čak i ne bi krivio Drmića, jer postoji još masu slučajeva gdje su ljudi kupili aute za koje bi se poslije ispostavilo da su ukradeni, a kod nas su prošli sve zakonske regule, kako prije tako i prilikom kupnje. Tako da ovo više ide na teret naših institucija koje dopuste da se ukradeni auto uredno prijavi, plate sva davanja na njega itd. a oni to ne skontaju, nego da ide na teret i ljagu onoga koji ga je kupio. |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Bosanski prometni policajac je u stanju jednom običnom kontrolom utvrditi da je vozilo ukradeno, dok je isto vozilo uredno prošlo proces registracije u Hrvatskoj. Što radi i kakvi su hrvatska prometna policija, i djelatnici stanica za tehnički pregled vozila? Zemljo otvori se, i progutaj lopove, jer ako budu čekali da ih hrvatska policija pohvata, umrijet će na slobodi.
Kako ono ide? Nisu krivi miševi što kradu žito, nego mačke što ih ne love...
P.S.
Jel' mu to Karamarko prodo' makinu? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Još uvijek čekam kada će se pojaviti John Cleese i reći da je sve ovo u zadnjih 20 godina bio samo skeč iz Monty Pythona. |
|
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
A jadaaaaan...takva dobričina i takav peh mu se dogodi...sigurno nije znao da je auto ukraden kad ga je kupovao...baš me zanima koliko ga je platio... |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Boost je napisao/la: ›
A jadaaaaan...takva dobričina i takav peh mu se dogodi...sigurno nije znao da je auto ukraden kad ga je kupovao...baš me zanima koliko ga je platio...
|
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/224647/Saborski-zastupnik-uhvacen-u-ukradenom-automobilu.html#.UJofMqDZETS
evo zna se koliko ga je platio
no stvarno kad procitaš ovakve vijesti...shvatiš na kakvom brdovitom balkanu u dolini panjeva živimo...
što je najgore od svega toga....je cinjenica da nakon ovakve izjave...oni ocekuju da narod proguta ovu bljuvotinu od izjave...
te da se još sažalimo nad doticnim gospodinom....
jer eto...2 godine ce jadan ni kriv ni dužan morati placati nešto što je izgubio....plus što on o tome apsolutno nije ništa znao.....
sve u svemu....vjerujem kako se u Rvatskoj najmanje prodaju tablete i sredsva za one koje muci zatvor (stanje kad ne možeš ici srati)....jer pored ovakvih vijesti koje nam se svakodnevno serviraju zagarantirano dobiješ sracku |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Sideshow
Ukupno postova: 40 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
Jel smijem i ja tako doći sa svojim autom na sred trga koji je pješačka zona? |
|
|
|
|
|
debelodjubre Ukupno postova: 128 Spol: Nebitno
|
zašto nije dobio kaznu za parkiranje i vožnju po pješačkoj zoni. Ovo je oličenje bahatosti i oholosti HDSSB-a. Svemu dođe kraj pa će tako i vama, samo se nadam da vaši glasači gledaju ovakva bahaćenja. |
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Prosječnom građaninu Osijeka, onom koji prolazi kroz centar grada dok Drmić parkira na trgu svoje konjske snage, u tom trenutku motaju se po glavi misli poput:
"Hoću li ove godine registrirati auto ili možda ipak da ga odjavim, pa će mi ostati za grijanje?".
Njemu oklada problematičnih društava iz Drmićevih omiljenih birtija izgleda malo drugačije nego što on može pojmiti. Srećom za nas, on to ne može znati. |
|
|
|
|
|
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol: Nebitno
|
Ljigo na n-tu potenciju. Samo ću citirati Ivu Andrića:
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
|
|