Nakon najave, predstavljamo vam prvu epizodu druge sezone zabavne emisije "U Bibinim raljama". Ugostili smo mladog osječkog glumca Domagoja Mrkonjića, koji u razgovoru s Bibom otkriva zašto se počeo baviti glumom, kada je sve započelo, tko su mu uzori i još mnogo toga. Pogledajte kako se Domagoj snašao u Bibinim raljama.
Razgovarala: Biljana Nelović
Snimio i montirao: Daniel Antunović
Bravo! 1. liga, baš ovako nešto nam je potrebno!! Nakon godina i godina "unazađivanja" našega grada, prijeko je potrebno početi isticati ljude poput Domagoja, jer ljudi koji su "rođeni, žive i rade u Osijeku" su pali u zaborav...no prije svega, zaboravni smo postali svi mi koji volimo svoj Osijek, ljude koji su dio njega i "ono nešto" što nas čini Osječanima. Uostalom, tko može probuditi uspavani duh grada ako ne mi sami...
Zato bravo za ekipu Bibinih ralja koja je smislila i provodi ovu zabavnu emisiju!
meni je ovo sasvim okej..
ima 1-2 stvari koje su mi malo zasmetale, ali to je meni osobno, i nije toliko bitno
gledajuci ovo sad, za razliku od prve sezove, ovo je je puno bolje napravljeno..puno kvalitetniji video, vidi se da Daniel ima i vise iskustva u snimanju..Biba sasvim na nivou..
u temi o traileru je bilo dosta pljuvanja..kome se sviđa nek gleda, kome se nesviđa nemora, nema se tu sta..
ekipa samo tak nastavite i nadam se da ce bit puno pozitivnih komentara, i također se nadam da ce iz emisije u emisiju bit sve bolje (nekazem da sad nije dobro )..
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
voditeljica je nekompetentna i neprirodna. izražavanje joj je na nezavidnoj razini (ima 'zdravo seljački' riječnik i pristup što nije ni malo simpatično).
sve skupa (a posebno prošla sezona) ostavlja dojam da je voditeljica bitnija od gostiju, odnosno da se radi o njenoj samopromociji. njen agresivan nastup i napadna vanjština bi kao trebali biti 'fora', ali u mnogima izazivaju suprotan efekt.
Emisija kao emisija je potpuno u redu. Neki gosti mogu biti više, neki manje zanimljivi. I to je to. Ovi što baljezgaju o nekoj profesionalnosti neka gledaju TV. Tamo su sve redom profesionalni roboti.
Meni je draže gledati obične ljude u razgovoru s običnim i zanimljivim ljudima.