Autor |
Poruka |
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
vau hvala na savjetu...mislila sam dal postoje neke vježbe isključivo za širenje prstiju... |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
|
zeko je napisao/la: ›
dosta mi je teško kad uzmem u ruke akustičnu... promašujem žice zbog tankog vrata...nije da ne znam odsvirati ali se dosta puta zeznem...al to sam samo ja tak nesposobna...hehe
|
Nisi nesposobna... rekoh ti već (ako se sjećaš) da je za učenje najbolje uzeti gitaru koju misliš svirati u budućnosti. Ako tebe zanima rock, onda u skladu sa svojim mogućnostima nabaviš neku akustaru s tankim vratom i dovoljno spuštenim žicama. Tako si nećeš trgati prste, a učit ćeš puno brže...
Ja još žalim za jednim akustičnim Ibanezom... jest da je Japanac, ali je bio vrhunski i bilo mi je lakše skidati stvari i postići neku vještinu i brzinu. Sada se trujem s akustičnim Gibsonom Epiphone koji je vrlo sličan.
Da rezimiram... tek kad se izvještiš na gitari, za koju godinu, onda možeš uzeti bilo koju u ruke i za 15 minuta se naviknuti na nju... bilo koncertnu Yamahu (njami) ili nekog Stratocastera (njami no.2) |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zeko
|
pa ti si pun korisnih savjeta...uz sve nih ću postati rock zvijezda...ili zvjezdica...hehe
meni su gretch lijepe...pogotovo ona koju je imao adams sad kad je bio u os...njam njam
nismo ti se sheila i ja pohvalile da ćemo osnovati bend i svi nam morate biti obožavatelji...hahah |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
zeko je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nismo ti se sheila i ja pohvalile da ćemo osnovati bend i svi nam morate biti obožavatelji...hahah
|
mislim da cemo postati grad poznat po zenskim bendovima, vec imamo dva LEAVE ME ALONE I MARIJANA, moje frendice spremaju jedan, ali u zadnje vrijeme se cini da nece biti cisto zenski, i evo jos vas...
Ja se predbiljezavam kao fan |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
pa ti si pun korisnih savjeta...uz sve nih ću postati rock zvijezda...ili zvjezdica...hehe
meni su gretch lijepe...pogotovo ona koju je imao adams sad kad je bio u os...njam njam
nismo ti se sheila i ja pohvalile da ćemo osnovati bend i svi nam morate biti obožavatelji...hahah
|
ako naučite kavu kuhati...obožavatelj doživotni vam je osiguran... |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
pa gazda jesam ti već rekla da kavu znam kuhati |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
|
mislim da cemo postati grad poznat po zenskim bendovima, vec imamo dva LEAVE ME ALONE I MARIJANA, moje frendice spremaju jedan, ali u zadnje vrijeme se cini da nece biti cisto zenski, i evo jos vas...
Ja se predbiljezavam kao fan
|
kad smo već kod žena koje sviraju se sjeća netko benda LEAVE iz devedesetih ranih - Polga, Ceca, Adri... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
zeko
|
jel ima netko prijedlog za ime benda? |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jel ima netko prijedlog za ime benda?
|
Bend pAid "Zeko i potočić" |
|
|
|
|
|
zeko
|
hvala na prjedlogu ali bez isticanja članova...svi smo ravnopravni...dakle,ime ne smije sadržavati ničije ime ili nadimak ili whatever slično... |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
zeko
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hvala na prjedlogu ali bez isticanja članova...svi smo ravnopravni...dakle,ime ne smije sadržavati ničije ime ili nadimak ili whatever slično...
|
ma hajde... bez dobre hijerarhije nema napretka! |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
Ma kakvi, niste... osim jedno tri ili četiri puta
Tak je to kad miješaš vino, rakiju i pivo |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
|
|