Autor |
Poruka |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja uvijek odem po narudbu i bude gotovo za 15 min |
|
|
|
|
|
ninaa
Ukupno postova: 29 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Rustica ima super pizze al su se zeznuli što sukladno povećanju narudžbi nisu povećali broj vozila i dostavljača pa im se sada to obija o glavu.
Ja sam naručivala od njih par mjeseci ali sam odustala zbog dugog čekanja i laganja da će doći za 45-60 min a dođu za sat i po! |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
ja uvijek odem po narudbu i bude gotovo za 15 min
|
Mi smo u Rustici u nekoliko navrata, od trenutka kad smo naručili pizzu pa sve dok smo ju dobili, čekali samo 5 minuta. Valjda imaju sve pripremljeno zbog velike potražnje pa im ne treba puno vremena. Može li mi netko napisati što je konkretno poskupjelo i za koliko kuna?
-nella- je napisao/la: ›
Pizza i sendviči iz Rustike su jako dobri, još bi bilo jako dobro i da se jave na telefon u nekom roku, npr; da ih se ne zove sat i pol vremena...
|
Jako su traženi pa ih treba razumjeti. Svaki put kad tamo dođemo, bude nekoliko dostavljača, stalno dolaze i odlaze, a istovremeno se treba poslužiti podosta ljudi u restoranu. |
Zadnja promjena: Stella1989; 20.12.2012. 10:34; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Pa onda tako mozes otici i tamo pojesti... Nije to to! |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
|
Mi smo u Rustici u nekoliko navrata, od trenutka kad smo naručili pizzu pa sve dok smo ju dobili, čekali samo 5 minuta. Valjda imaju sve pripremljeno zbog velike potražnje pa im ne treba puno vremena. Može li mi netko napisati što je konkretno poskupjelo i za koliko kuna?
-nella- je napisao/la: ›
Pizza i sendviči iz Rustike su jako dobri, još bi bilo jako dobro i da se jave na telefon u nekom roku, npr; da ih se ne zove sat i pol vremena...
|
Jako su traženi pa ih treba razumjeti. Svaki put kad tamo dođemo, bude nekoliko dostavljača, stalno dolaze i odlaze, a istovremeno se treba poslužiti podosta ljudi u restoranu. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Nažalost Rustika u dostavi sve više i više razočarenja daje. Čekam pizzu već sat i pol skoro, nadam se da neće doć hladna kao zadnji put. Valjda će napraviti nešto po tom pitanju jer definitivno imaju najbolju pizzu u gradu. |
|
|
|
Dino8090
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nažalost Rustika u dostavi sve više i više razočarenja daje. Čekam pizzu već sat i pol skoro, nadam se da neće doć hladna kao zadnji put. Valjda će napraviti nešto po tom pitanju jer definitivno imaju najbolju pizzu u gradu.
|
Sta su ti rekli, za koliko stize? |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Dino8090 je napisao/la: ›
Nažalost Rustika u dostavi sve više i više razočarenja daje. Čekam pizzu već sat i pol skoro, nadam se da neće doć hladna kao zadnji put. Valjda će napraviti nešto po tom pitanju jer definitivno imaju najbolju pizzu u gradu.
|
Sta su ti rekli, za koliko stize?
|
Rekli su da stiže za sat, stigla je za skoro pa 2 sata. dobro ću razmislit odakle naručujem sljedeći put. |
|
|
|
Dino8090
|
Rekli su da stiže za sat, stigla je za skoro pa 2 sata. dobro ću razmislit odakle naručujem sljedeći put.
|
Ista stvar i to triput!
Ako ne mogu isporuciti sve narudzbe bolje bi im bilo da se javljaju na telefon svaki drugi poziv. Unistit ce si reputaciju i dobar glas s tim dostavama duplo brze nego sto su ga stekli! |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dino8090 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Pa onda tako mozes otici i tamo pojesti... Nije to to!
|
ma jednostavno mi se na da cekati sat-dva da mi donesu, ovako bude sve 5, oni sretni, ja isto |
|
|
|
|
|
xo Ukupno postova: 38 Spol: Nebitno
|
Nataknem ih na kurac, opet im je linija zauzeta, 2. dan za redom. Neće me Rustika više vidjeti |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Sinoć probala pizzu iz Saloona i daleko je to od prave pizze, ali im je zato ostala klopa ok. |
|
|
|
|
wileda Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
la rosa ima naj,naj,najbolju pizzu i to samo kad radi jedan pizza majstor čudnog imena |
|
|
|
|
|
ščćščć Ukupno postova: 56 Lokacija: deseti kat pod dekom Spol: Nebitno
|
Ima u Osijeku gdje dostava kebaba????? |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
naručiš od zelenog vala 1 ćevape i zamoliš ih da odu preko kod kaje po porciju kebaba i još ti sve to dovezu |
|
|
|
|
|
|
|