Autor |
Poruka |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
simo031 je napisao/la: ›
mimiz je napisao/la: ›
Ako malo bolje pročitaš, vidjet ćeš da sam rekla sa ne bacam papire, OSIM letaka (hvala što si me prosvijetlila, mislila sam sve do sada da su oni od čelika!!) pa mislim da se ne moram sama sa sobom dogovarati, ali neki trebaju okulisti, očito. Ili preispitati svoje kratkoročno pamćenje i percepciju.
Dakle, moje bacanje letaka je iznimka, i ne smeta mi da to za mnom netko čisti. Ali mi smeta da mi netko prčka po mom autu. Ako tebi to ne smeta, blago tebi. Ja ću, očito biti ružna i s borama, kao što kažeš....Ah, zla sudbo.........
|
Interesantno razmišljanje...
Zbog toga što ti je netko učinio nešto loše, opravdano je činiti loše drugome.
|
To ti je slično krvnoj osveti kod Albanaca... vi nekog moga, a onda ja bilo koga vašega |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
mimiz Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
Ok, ja sam Albanka. Ima nas, očito u ovoj temi. |
|
|
|
|
|
mobilmedia Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
Moira je napisao/la: ›
Je li uopće legalno (pristojno i obzirno ni pod razno nije) ostavljanje flyera, letaka, promotivnih novina i sličnih reklama ispod brisača na automobilima???
|
Je li uopće legalno (pristojno i obzirno ni pod razno nije) prikazivanje reklama na f*ucking tv-u koji si masno platila i koju pretplatu masno plaćaš i još k tome u terminu tvoje omiljene serije?!?!?!?
O čemu pričamo??? |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
mobilmedia je napisao/la: ›
Je li uopće legalno (pristojno i obzirno ni pod razno nije) prikazivanje reklama na f*ucking tv-u koji si masno platila i koju pretplatu masno plaćaš i još k tome u terminu tvoje omiljene serije?!?!?!?
O čemu pričamo???
|
Legalan teror! |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
dani_os Ukupno postova: 307 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pa to je strašan problem, pružit ruku i skinit papir ispod brisača |
|
|
|
|
|
alex os Ukupno postova: 312 Spol: Muško
|
zašto bi netko čačkao po mojim brisačima ???... N-E-M-O-Ž-E !!!.... ne gledam šta je na letku, već ga bacim na pod....i neka njih bude sram što to kače.. MENE NIJE !!!..... |
|
|
|
trebala te mama naučit da se papiri bacaju u koš, nemora te upče bit sram što bacaš papire na pod, nisi ti kriv |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
alex os je napisao/la: ›
zašto bi netko čačkao po mojim brisačima ???... N-E-M-O-Ž-E !!!.... ne gledam šta je na letku, već ga bacim na pod....i neka njih bude sram što to kače.. MENE NIJE !!!.....
|
Čovječe ovaj tvoj stav, je produkt radnje smajlija u tvom potpisu. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
zašto bi netko čačkao po mojim brisačima ???... N-E-M-O-Ž-E !!!.... ne gledam šta je na letku, već ga bacim na pod....i neka njih bude sram što to kače.. MENE NIJE !!!.....
|
Čovječe ovaj tvoj stav, je produkt radnje smajlija u tvom potpisu.
|
Ja to smatram smećem kojim strane trgovine vrše promidžbu.... a i potjera me na wc kada vidim papir ispod brisača....prvo mi na umu da je sa potpisom elektromodula |
|
|
|
dani_os je napisao/la: ›
trebala te mama naučit da se papiri bacaju u koš, nemora te upče bit sram što bacaš papire na pod, nisi ti kriv
|
zna se koga se može dresirati....a moje vozilo nije mjesto za oglašavanje....i neće biti |
|
|
|
trebala te mama naučit da se papiri bacaju u koš, nemora te upče bit sram što bacaš papire na pod, nisi ti kriv
|
zna se koga se može dresirati....a moje vozilo nije mjesto za oglašavanje....i neće biti
|
ne znam samo ko ti je reko da je tvoje vozilo mjesto za oglašavanje |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
|
|
Ja to smatram smećem kojim strane trgovine vrše promidžbu.... a i potjera me na wc kada vidim papir ispod brisača....prvo mi na umu da je sa potpisom elektromodula
|
Apsolutno si u pravu kad tvrdiš da nije korektno da netko bez tvoje dozvole prčka po tvom privatnom vlasništvu (gura ti reklamne letke pod brisač). No, to te ne opravdava da i sam činiš nešto krajnje nekulturno (bacanje po ulici tih reklama). Ako te ne zanima sadržaj tih letaka, baci ih u prvi koš za papir/smeće, i nema štete. Civiliziran čovjek si ne bi trebao dozvoliti neciviliziranu reakciju, bez obzira kako žestoko ga iritira neki događaj. Rodovsko društvo je odavno završilo. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
|
|
Ja to smatram smećem kojim strane trgovine vrše promidžbu.... a i potjera me na wc kada vidim papir ispod brisača....prvo mi na umu da je sa potpisom elektromodula
|
Apsolutno si u pravu kad tvrdiš da nije korektno da netko bez tvoje dozvole prčka po tvom privatnom vlasništvu (gura ti reklamne letke pod brisač). No, to te ne opravdava da i sam činiš nešto krajnje nekulturno (bacanje po ulici tih reklama). Ako te ne zanima sadržaj tih letaka, baci ih u prvi koš za papir/smeće, i nema štete. Civiliziran čovjek si ne bi trebao dozvoliti neciviliziranu reakciju, bez obzira kako žestoko ga iritira neki događaj. Rodovsko društvo je odavno završilo.
|
inače pokupim i u smeće.....ako onaj tko ga je stavio gleda, onda pred njim bacim na tlo......kasnije i to pokupim, .............al nemoj nikome reći |
|
|
|
|
zna se koga se može dresirati....a moje vozilo nije mjesto za oglašavanje....i neće biti
|
ne znam samo ko ti je reko da je tvoje vozilo mjesto za oglašavanje
|
njima je rekao onaj tko im je dao reklame.....da su tvoj, moj, njegov auto za to napravljeni, stvoreni za mjesto na kojem oni žele zaraditi.....a ja reko "neće moći,ove noći" |
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
naljepi na auto naljepnicu"HVALA, NE TREBAM VAŠE REKLAME" nešto poput onoga na poštanskom sandučiću |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
|
|