Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Kuća je definitivno drukčija, često prolazim Splavarskom, ali mi se ne sviđa nedostatak intimnosti. Naime s ulice se sve vidi unutra jer nema zavjesa niti zelenila koje zaklanja pogled.
Dosta često se mogu vidjeti ukućani kako na gornjem katu sjede izvaljeni u fotelje i gledaju TV, hodaju kućom itd.
A privatnost je definitivno nešto što očekujem od doma. |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
eto što ti jadan balkanski narod....staviš sliku kuce...i odmah krene rasprava...oklen mu mu novci....jer ako ja nemam kako može imati netko drugi...
o tome tko je na kakav nacin i s kojim novcima sagradio kucu...je briga samog vlasnika....kako ce pravdati novce i da li ima miran san....
ovdje se raspravlja o tome da li je kuca lijepa, ljepša ili najljepša....eventualno da li je samim tim i funkcionalna za život....
okanite se gledanja u tuđi novcanik....potrudite se da sami napunite svoj...jer sranjem po forumu sigurno necete zaraditi niti jednu lipu |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
Kuća je prekrasna. Moram priznati da je nisam vidio uživo, no i na fotkama djeluje više no impresivno. Vjerojatno najljepša kuća u gradu. Međutim, kao što je netko već komentirao preko Facebooka, taj interijer mi ne odiše toplinom doma. Unatoč izvjesnom broju drvenih elemenata, nekako je hladan i agorafobičan. Ova izvedba interijera mi je primjerenija za kakav arhitektonski ili ini ured nego za dom. No ukusi su različiti... |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@Preacher, ovakav, ili bilo koji drugi interijer - nije za svakoga. Covjek si je napravio kucu po svojoj mjeri. Drugi mogu dijeliti taj ukus ili ne moraju. Netko bi si napravio istu ovakvu da moze, a netko drugi sasvim drugaciju.
Meni je ovo lijepo za vidjeti, ne znam kako bi mi bilo zivjeti u takvoj kuci. Znam samo da kuca iz mojih snova nije ovakva, ali ne znaci da mi ova ne bi mogla postati podjednako draga. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
gladnikruha
Ukupno postova: 213 Spol: Nebitno
|
Dobra je lokacija za kuću.Splavarska je jedna od najljepših ulica u gradu... |
|
_________________ Ako još ima pravde, tada se nemam čega bojati. Ako je nema, znači da se boje oni koje hoće moju glavu.
Georges Danton |
|
|
|
N.N. Ukupno postova: 290 Spol: Nebitno
|
Kuca mi je idealna za party, ko iz filmova... boce jackija po podu, bijelo na stolu, pijane manekenke na svakom cosku
Al da bi zivio u njoj i ne bi.
p.s. ako vlasnik slucajno odluci organizirat takav party slobodno nek stavi pozivnice ovdje hehe. |
|
|
|
|
|
luka_os Ukupno postova: 122 Spol: Nebitno
|
Vlasnik je moj prof s građe |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Jel' i on sudjelovao u nedavnom štrajku prosvjetara? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
clean_ac Ukupno postova: 36 Spol: Žensko
|
koliko ja znam vlasnik nije profesor već poduzetnik. ali ko da je bitno |
|
|
|
|
|
Znanstveni novak Ukupno postova: 95 Spol: Nebitno
|
U vremenima kada se preturaju kante za smece i skupljaju plasticne boce kako bi se prezivilo, a dok se u isto vrijeme grade velebna zdanja, mislim da je i vise nego aktualno odakle nekome novaca za tako sto. To sto ti ne vidis korelaciju izmedju ta dva drustvena fenomena me ne iznenadjuje.
Hrvati su jedini narod, mozda cak i u svijetu, koji nije izasao na ulicu kada se je kod nas prelila globalna financijska kriza, od koje je uzgred budi receno i profitirao tip ljudi koji danas i gradi takva velebna zdanja nad kojima slinimo, jer svatko drugi je itekako osjetio krizu na svojoj kozi i nema za platiti rezije, a kamoli za gradnju kataloskih gradjevina.
Neka oni samo i dalje grade, i neka ih nitko ne pita odakle im. Ionako, recimo, u imovinskoj kartici imaju vjerovatno skroman auto (mozda Golf 3 iz '99.) i eventualno vikendicu negdje na moru. Sav ostali kapital, zaradjen vrlo vjerovatno kroz mutljagu, je prepisan na djecu, rodjenu i nerodjenu.
Nacionalizirati imovinu lopova, i vratiti je u drzavni proracun pod hitno. |
|
|
|
|
|
tamna strana
|
kao što sam vec ranije u jednom drugom postu naveo....ponovit cu opet
Hrvati su jedini narod koji u doba najvece krize ostvaruju 30 % više odlazaka na skijanje ...
Hrvati su jedini narod koji u doba najvece krize po kucanstvu u prosjeku imaju 2 mobilna aparata...
Hrvati su jedini narod koji u doba najvece krize.....poharaju sve trgovacke centre kao da je sudnji dan...
Hrvati su jedini narod koji u doba najvece krize ne ostavljaju ni jedno slobodno mjesto u birtijama...
i tako u nedogled....
a to što neki žive po principu...ako je meni krepala krava...neka mom susjedu krepaju dvije....to je samo pokazatelj balkanskog mentaliteta...i cinjenica da Hrvati samo znaju kukati srati i pljuvati....al zasukati rukave i napraviti nešto za sebe....e to je vec podrucje znastvene fantastike....
jer odavno je poznata izreka....tko hoce...nađe nacin...a tko nece...nađe izgovor.... |
|
|
|
|
Od sutra prestajem
Ukupno postova: 206 Spol: Nebitno
|
Hajde budi ljubazan, pa iznesi barem jedan relevantan statistički izvor za podatke koje ispaljuješ, sa linkom. Hvala, od srca. |
|
|
|
|
|
rajka Ukupno postova: 51 Spol: Nebitno
|
u potpunosti potpisujem znanstvenog novaka. socijalna osjetljivost u Hrvata je nikakva. da imam takvu lovu, pa cak i da sam ju posteno zaradio, bilo bi mi NEUGODNO tako sto izgraditi u OSIJEKU, hej u OSIJEKU!!!
A sto se tice odlazaka Hrvata na skijanje, njihovu zaludjenost posjedovanjem mobitela, haranju po trgovackim centrima i slicno, oni sigurno ne odrazavaju imovinsko stanje tih ljudi vec sasvim jedan drugi, puno dublji fenomen.
I ne, nije istina da Hrvati znaju samo kukati, srati i pljuvati. Istina je da su drustvene nejednakosti u nasoj zemlji prevelike. A o njima ovise pocetne pozicije. Toliko od mene. |
|
|
|
|
|
tamna strana
|
koliko vidim imaš prste da tipkaš...
dakle otvoriš ovaj link google ....te na vrlo jednostavan i brz nacin dobiješ sasvim nove spoznaje o neimaštini Rvata u ovo doba najvece krize... |
|
|
|
|
rajka Ukupno postova: 51 Spol: Nebitno
|
izgleda da si odlucio zivjeti u skladu sa svojim potpisom Tamna Strano. Nedostaje samo 'slijep'. |
|
|
|
|
|
|
|