Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....ni vlastita ga stranka neće....nema mi druge, nego poželjeti mu sretan put u neki drugi grad gdje je proveo mjesec-dva, pa bi se mogao kandidirati za gradonačelnika:
.....a sad adio, tko zna gdje i tko zna kad.....
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
E sad zovi HAK. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Zar se on nije htio svojevremeno kandidirati za neko mjesto u BiH |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
anakonda
|
...Čaprazlije, možebitno???...ne znam, ali on mi jednostavno oličenje svega što političar zapravo i jest: bitno je jedno - kako pronaći što čvršću i veću stolicu za uvaliti se u nju....i drago mi je da nije došlo do njegove kandidature za našeg gradonačelnika, jer bi se opet uplašila kojekakvih spodoba na Trgu koje su došle autobusima iz gore navedenih područja...(pokušala sam naći fotogaleriju s Trga i otkrivanja spomenika Anti, ali nisam našla )... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
simo031
|
On je hrvatski politički mastodont, i ne može ga se baš tako lako izbrisati sa političke scene.
No, kao i uvijek, vrijeme će najbolje pokazati. |
|
|
|
|
alex os Ukupno postova: 312 Spol: Muško
|
ode on u NBA
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...Čaprazlije, možebitno???...ne znam, ali on mi jednostavno oličenje svega što političar zapravo i jest: bitno je jedno - kako pronaći što čvršću i veću stolicu za uvaliti se u nju.... i drago mi je da nije došlo do njegove kandidature za našeg gradonačelnika, jer bi se opet uplašila kojekakvih spodoba na Trgu koje su došle autobusima iz gore navedenih područja...(pokušala sam naći fotogaleriju s Trga i otkrivanja spomenika Anti, ali nisam našla )...
|
kaže da će ići na nezavisnu listu,samo se nadam da neće opet bacati letke iz aviona
evo izvukao sam jednu staru sliku iz naftalina,ali izgledno je opet aktualna |
|
|
|
|
|
anakonda
|
..hehe, nu ti mal' kikosha... |
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
Al Đapone kao da živi u nekoj paralelnoj stvarnosti u kojoj je on super popularni i uspješni kandidat za gradonačelnika. To prepisujem njegovoj pretjeranoj narciosoidnosti. Mislim da će ga "ohladiti" rezultat na izborima . |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...mislila ja da će se ohladiti i nakon prošlih izbora, pa sam onda mislila da će otići u penziju kako je i rekao, ali izgleda da od svega - Đapić jedino uspješno pravi od vlastitog lica guzicu.....
...i bojim se da će ta njegova paralelna stvarnost dovesti opet gomilu buseva iz Ćaprazlija na glasovanje....a svi oni građani Osijeka, k'o i on sam.... |
|
|
|
|
simo031
|
anakonda je napisao/la: ›
...mislila ja da će se ohladiti i nakon prošlih izbora, pa sam onda mislila da će otići u penziju kako je i rekao, ali izgleda da od svega - Đapić jedino uspješno pravi od vlastitog lica guzicu.....
...i bojim se da će ta njegova paralelna stvarnost dovesti opet gomilu buseva iz Ćaprazlija na glasovanje....a svi oni građani Osijeka, k'o i on sam....
|
Pa i da svi dođu, koliko ta vukojebina može imat stanovnika? |
|
|
|
|
anakonda
|
...dovoljno....još kad priključiš i domaće pristaše, eto ti brojke koja ga već jednom i dovela na gradonačelničko mjesto.... |
|
|
|
|
simo031
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...dovoljno....još kad priključiš i domaće pristaše, eto ti brojke koja ga već jednom i dovela na gradonačelničko mjesto....
|
Koliko ja znam tamo je većinsko srpsko stanovništo, ima nešto malo rvata (doselili iz okoline Sinja).
Jedino ako bi i Srbi došli glasat za njega u Osijek, da nam napakoste. |
|
|
|
|
|
|