Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Maksimović dao ostavku [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
OSTV

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.01.2013. 16:12 
Naslov:  Maksimović dao ostavku [Vijesti Osječke TV]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zlatko Maksimović više nije predsjednik Osječko-baranjske Županijske skupštine. Naime, Maksimović je podnio neopozivu ostavku na tu dužnost, a njegova ostavka iznenadila je vijećnike na 29. sjednici Skupštine, te su se više od sat vremena po klubovima dogovarali hoće li uopće na dnevni red uvrstiti izbor novoga predsjednika.Vijećnici HSP-a nakon stanke napustili su skup, ali je većinom glasova odlučeno kako će izbor novog predsjednika biti tema sjednice, te je većinom glasova za predsjednika Skupštine izabran HDSSB-ovac Josip Salapić. Maksimović je odbacio nagađanja da je njegovoj odluci prethodio bilo kakav politički pritisak, te istaknuo da su razlozi isključvio privatne prirode.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- sanacija bolnica
- 'skupa voda-jeftine zastave'
- komplicirana legalizacija

Osječka televizija - Vijesti, 30.01.2013.

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 30.01.2013. 19:13 
Naslov:  

OSTV je napisao/la: ›
Maksimović je odbacio nagađanja da je njegovoj odluci prethodio bilo kakav politički pritisak, te istaknuo da su razlozi isključvio privatne prirode.

Da, poznato je da Hdssb-ovci uvijek odlaze zbog privatnih razloga. Dosad je privatni razlog bio par pokradenih milijuna, kao u slučaju Gmajnića i Rudana. Bude čovjeku žao tih ljudi. Marljivo su krali godinama za Glavaša, iako ih po novinama zovu Šiškovi ljudi, a onda ih se riješe, da bi oprali ruke. Valjda nije isto i sa Maksimovićem.

Doduše, ova vijest je potpuno beznačajna u odnosu na ovu niže, da gradska firma Vodovod baca 750.000 kn na zastave. Toj vijesti nema premca. Barem je Osijek dospio do Dnevnika, makar da bi nam se izrugivali, ali i to je bolje od izolacije.

Uma

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 30.01.2013. 20:26 
Naslov:  

i naravno hadezeovski * Josip Salapić postao novi predsjednik , povraca mi se i sere mi se u isto vrijeme .

Ukupno postova: 1076
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.01.2013. 20:41 
Naslov:  

Uma je napisao/la (Pogledaj post): › i naravno hadezeovski * Josip Salapić postao novi predsjednik , povraca mi se i sere mi se u isto vrijeme .

Cijeli HDSSB je hadezeovski * ili bolje rečeno HDZ-ov *. Nismo valjda već zaboravili...

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 31.01.2013. 16:48 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la: ›
OSTV je napisao/la: ›
Maksimović je odbacio nagađanja da je njegovoj odluci prethodio bilo kakav politički pritisak, te istaknuo da su razlozi isključvio privatne prirode.

Da, poznato je da Hdssb-ovci uvijek odlaze zbog privatnih razloga. Dosad je privatni razlog bio par pokradenih milijuna, kao u slučaju Gmajnića i Rudana. Bude čovjeku žao tih ljudi. Marljivo su krali godinama za Glavaša, iako ih po novinama zovu Šiškovi ljudi, a onda ih se riješe, da bi oprali ruke. Valjda nije isto i sa Maksimovićem.

Isto je i sa Maksimovićem.

PreacheR

Post Postano: 31.01.2013. 18:39 
Naslov:  

Dragi admine, * * *. * * * *. * * *, * *!

Ukupno postova: 685
Post Postano: 31.01.2013. 19:08 
Naslov:  

PreacheR je napisao/la (Pogledaj post): ›
Uma je napisao/la (Pogledaj post): › i naravno hadezeovski * Josip Salapić postao novi predsjednik , povraca mi se i sere mi se u isto vrijeme .

Cijeli HDSSB je hadezeovski * ili bolje rečeno HDZ-ov *. Nismo valjda već zaboravili...

Navodno su na članove HDSSB-a primjenjene sjeverokorejske metode brisanja pamćenja nakon kojih isti zdušno negiraju da su bili članovi političke partije zvane HDZ.

PreacheR

Post Postano: 31.01.2013. 19:14 
Naslov:  

mariox je napisao/la (Pogledaj post): ›
PreacheR je napisao/la (Pogledaj post): ›

Navodno su na članove HDSSB-a primjenjene sjeverokorejske metode brisanja pamćenja nakon kojih isti zdušno negiraju da su bili članovi političke partije zvane HDZ.

Tako je. I HDZ je navodno počeo sloviti kao lopovska stranka tek nakon što je Granimir Blavaš dobio pedalu iz stranke. Prije toga je to bila iznimno poštena stranka, posebice u vremenu Tuđmana, Šuška i Pašalića.

Skoči u forum: