Autor |
Poruka |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
gaap je napisao/la: ›
ajd da više razjasnimo, koji je danijel bio u voodoou oliti escobaru, ja sam upoznao jednog koji je šutio stalno! mislim stvarno mi je svejedno ko je gej a tko nije, al više ne znam tko je tko...
|
ja nisam bio u u escobaru, to je onda bio Danijel20 (gey) , Danijel20 ima na forumu avatar gdje se dvojica likova maze i ljube, a evo vidiš ja imam elvisa |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
daniel-202
|
a jebte znaći na ovom forumu ima tri danijel::: Danijel20, The Danijel, i ja (daniel-202) a u pičku još malo i ja sam neću znati koji sam |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
daniel-202 je napisao/la: ›
a jebte znaći na ovom forumu ima tri danijel::: Danijel20, The Danijel, i ja (daniel-202) a u pičku još malo i ja sam neću znati koji sam
|
...no, The Danijel = Danijel20... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
daniel-202
|
anakonda je napisao/la: ›
daniel-202 je napisao/la: ›
a jebte znaći na ovom forumu ima tri danijel::: Danijel20, The Danijel, i ja (daniel-202) a u pičku još malo i ja sam neću znati koji sam
|
...no, The Danijel = Danijel20...
|
a znaci Danijel20 je taj The Danijel, aha, ...............ipak nas je onda dvojica. i da se zna, JA (daniel-202) NISAM bio na sastanku u voodoo, što znaći da je bio moj imenjak Danijel20 |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
anakonda
|
...ali vidim da si pokušao promijeniti nick, Elvise???...odluči se već jednom... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
daniel-202
|
anakonda je napisao/la: ›
...ali vidim da si pokušao promijeniti nick, Elvise???...odluči se već jednom...
|
ma bio sam samo pet minuta s tim nickom i to samo baš zbog ovoga, što nas svi miješate i onda mislite da sam ja gey, ali neću mijenjat, ostajem pri ovom nicku i boli me briga, naučit čete nas jednom razlikovat... |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
anakonda
|
...hm, s druge strane - opet je čudno da je bio The Danijel, a ti ne... ...naime, The Danijel se ne pojavljuje baš nešto u posljednje vrijeme ovdje...možda je i on promijenio nick... |
|
|
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ako danijel202 nije danijel20 onda danijel nije danijel202 a danijel20 nije danijel jer danijel20 nije ni danijel202 |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ma, u stvari tako i ja mislim... ...svi smo mi Danijel... ...ali ne i The Danijel... |
|
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
l.l. je napisao/la: ›
ako danijel202 nije danijel20 onda danijel nije danijel202 a danijel20 nije danijel jer danijel20 nije ni danijel202
|
Drugim riječima - Homo homini Danijel est |
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
|
anakonda
|
...eh, mora da su svi Danijeli vrlo sretni kad smo se toliko raspričali o njima... |
|
|
|
|
l.l.
|
morat ce doci i cetvrti danijel da bi razbio i jos jednu misteriju |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...nema četvrtog Danijela, ali zato imamo Elvisa... ...to ti je to... ...zapravo, Elvis se i zvao Danijel...
...mislim da će nas Presvetli uskoro premjestiti oftopik, ako nastavimo sagu o Danijelu... |
|
|
|
|
l.l.
|
ma to nikako, zakljucit cemo ju ovog trenutka |
|
|
|
|
|
daniel-202
|
a koji sam ja onda??????? ma ja sam daniel-202 bez J |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
|
|