Autor |
Poruka |
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
|
|
|
bob11
Ukupno postova: 346 Spol: Nebitno
|
|
|
|
DARCHO
|
ne želim uopće tako gledat u budućnost, najlakše je šutit i gledat oko sebe što se događa. Vjerujem da ima puno pametnih, realnih i moralnih ljudi u ovom Osijeku, ne želim pomislit da su oni /hddsb/ većina. Jadno je to, što ako nisi njihov, odmah si izdajica ! nabijem ih ! |
|
_________________ tko pita,taj ne skita..oš,neš bangladeš ! http://www.youtube.com/watch?v=z-Wgb_gh8Ps&feature=player_embedded |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DARCHO je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... Jadno je to, što ako nisi njihov, odmah si izdajica ! nabijem ih !
|
izdajica, cetnik, zidov, mason, jugonostalgicar, udbas, srbin, peder, komunist, 'di si bio '91', neprijatelj svih hrvatskih svetina, nevjernik ... nastavi niz |
|
|
|
|
|
nooky Ukupno postova: 120 Spol: Nebitno
|
Ovoliko komentara u tako kratkom roku od objave vijesti dovoljno govori koliko su Osjecani ogorceni da se i Vrbosic, za kojeg smo, ocito pogresno, mislili, da je covjek od formata, presao medju glavasevu bandu...Kako vec napisah ranije, kako se ovaj covjek moze pogledat u ogledalo vise?! Sramite se profesore, S R A M I T E! |
Zadnja promjena: nooky; 08.02.2013. 12:36; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
DARCHO
|
|
|
|
Comrade Nimoy
Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
Ne znam zašto je ova vijest podigla toliko buke u medijskom prostoru, bilo je pitanje vremena kada će i Vrbošić.
On je sada u HDSSB-u dobro, sretno mu bilo. No tko ostaje kao alternativa? Hajduković, Pecnik, Vrkić, Matković, Đapić. ??? |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Oprbu drma kriza identiteta. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
bob11
|
Comrade Nimoy je napisao/la: ›
Ne znam zašto je ova vijest podigla toliko buke u medijskom prostoru, bilo je pitanje vremena kada će i Vrbošić.
On je sada u HDSSB-u dobro, sretno mu bilo. No tko ostaje kao alternativa? Hajduković, Pecnik, Vrkić, Matković, Đapić. ???
|
Matković bio njihov i brate mili taj ujutro kad se probudi upita se u kojoj je stranci danas!
Đapić je istrošena roba,da je nešta napravio u gradu,je,al je pokrao previše....
a ostali bože pomozi.... |
|
_________________ |
|
|
|
gladnikruha
Ukupno postova: 213 Spol: Nebitno
|
bob11 je napisao/la: ›
najtužnije u cijeloj priči je to što će oni opet pobijediti i to ladno i vladat gradom još 4 godine,a mi ćemo se dalje patiti da preživimo iz dana u dan!al njima će biti još bolje!
|
Pa ajd samnom.Ja idem ovih dana se učlaniti u stranku !
Nema ti druge...Ako ih ne možeš,pobijediti,pridruži im se...
Klicačemo zajedno "ZA SVOJE !" |
|
_________________ Ako još ima pravde, tada se nemam čega bojati. Ako je nema, znači da se boje oni koje hoće moju glavu.
Georges Danton |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sad vidim ... naslov je neispravan.
nije vrbosic postao "glavaševac", nego "glavašoid" |
|
|
|
|
|
bob11
|
gladnikruha je napisao/la: ›
bob11 je napisao/la: ›
najtužnije u cijeloj priči je to što će oni opet pobijediti i to ladno i vladat gradom još 4 godine,a mi ćemo se dalje patiti da preživimo iz dana u dan!al njima će biti još bolje!
|
Pa ajd samnom.Ja idem ovih dana se učlaniti u stranku !
Nema ti druge...Ako ih ne možeš,pobijediti,pridruži im se...
Klicačemo zajedno "ZA SVOJE !"
|
misliš???
pa će i nama teći med i mlijeko.... |
|
_________________ |
|
|
|
CubaLibre Ukupno postova: 39 Spol: Nebitno
|
HDSSB je brutalan primjer kako su u ove 4 g uz pomoć nepotizma, korupcije i mafijaškog vladanja svoje krake raširili i stvorili mrežu ljudi koja ovise o njima, a isto tako oni ovise o tim ljudima (glasovima). Ja ne vidim nikakvo svjetlo na kraju tunela i bojim se da ovom gradu ima pre malo pametnih i dostojanstvenih ljudi koji bi mogli napraviti promijenu. Dakle, nastavlja se i dalje slobodan pad gospodarstva i društva na svim razinama u Osječko -baranjskoj županiji. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Redakcija 031 je napisao/la: ›
A što se uistinu dogodilo uvaženom profesoru koji je još uoči parlamentarnih izbora 2011. godine, kao predsjednik osječkog HSLS-a, zborio: 'Mi nismo stranka u koju bi se ljudi učlanjivali radi zasnivanja radnog odnosa i slično. Stoga nam se javljaju novi ljudi koje brine klizanje Hrvatske prema dolje – prema vladavini lokalnih i područnih gubernatora, a ne vladavini prava. Makar bili 'zadnji Mohikanci', nećemo prestati govoriti o prednostima i boljoj budućnosti u željenoj socijalno-liberalnoj zemlji. U društvu ne može biti privilegiranih i onih koji su dolje, koji moraju šutjeti. Pošteno društvo mora se brinuti o svim ljudima. Ne smije slobodan čovjek završiti na cesti i da o njemu nitko ne brine, dok drugi u Hrvatskoj voze avione.'
|
Krasan je to bio govor onog starog Vrbošića, tojest one stare slike Vrbošića, koja slika je očito bila lažna.
A što se uistinu dogodilo? Dogodilo se da je čovjek pognuo glavu, kleknuo, savio kralješnicu, uzeo Judine škude, pogazio svoje dostojanstvo. Nije problem samo u promijeni stranke, to je nažalost učestala pojava u zemljama trule demokracije. Problem je u promjeni svjetonazora, ili prikrivanju vlastitog svjetonazora. Jer nemoguće je da pristojan čovjek jednom nekoga, Glavaša, smatra lokalnim i područnim gubernatorom, s kojim zemlja klizi prema dolje, a drugi dan klekne pred tim gubernatorom i poljubi mu ruku, ako ne i stražnjicu. Profesor prava prelazi u sektu ratnog zločinca, koji sa svojom ekipom ruši zakone države, i to je svježi oblik nemorala, političke prljavštine i poniznosti, vrbošićanstvo.
Da tu ekipu lažnih regionalista valja počistiti sa političke scene Hrvatske, to nije upitno. Međutim, valjda Hrvatska nije još toliko propala u nemoralu i političkoj korupciji, da ovog prevrtljivca i konvertita uputi u Europski parlament. Pa neće nam valjda Vrbošić, nakon ovoga, predstavljati zemlju u Europi. E to bi bila konačna propast. Vrbošić neka uživa u svojih 30 srebrnjaka, no neke standarde civiliziranog ponašanja ipak Hrvatska mora zadržati. |
|
|
|
|
|
bob11
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Redakcija 031 je napisao/la: ›
A što se uistinu dogodilo uvaženom profesoru koji je još uoči parlamentarnih izbora 2011. godine, kao predsjednik osječkog HSLS-a, zborio: 'Mi nismo stranka u koju bi se ljudi učlanjivali radi zasnivanja radnog odnosa i slično. Stoga nam se javljaju novi ljudi koje brine klizanje Hrvatske prema dolje – prema vladavini lokalnih i područnih gubernatora, a ne vladavini prava. Makar bili 'zadnji Mohikanci', nećemo prestati govoriti o prednostima i boljoj budućnosti u željenoj socijalno-liberalnoj zemlji. U društvu ne može biti privilegiranih i onih koji su dolje, koji moraju šutjeti. Pošteno društvo mora se brinuti o svim ljudima. Ne smije slobodan čovjek završiti na cesti i da o njemu nitko ne brine, dok drugi u Hrvatskoj voze avione.'
|
Krasan je to bio govor onog starog Vrbošića, tojest one stare slike Vrbošića, koja slika je očito bila lažna.
A što se uistinu dogodilo? Dogodilo se da je čovjek pognuo glavu, kleknuo, savio kralješnicu, uzeo Judine škude, pogazio svoje dostojanstvo. Nije problem samo u promijeni stranke, to je nažalost učestala pojava u zemljama trule demokracije. Problem je u promjeni svjetonazora, ili prikrivanju vlastitog svjetonazora. Jer nemoguće je da pristojan čovjek jednom nekoga, Glavaša, smatra lokalnim i područnim gubernatorom, s kojim zemlja klizi prema dolje, a drugi dan klekne pred tim gubernatorom i poljubi mu ruku, ako ne i stražnjicu. Profesor prava prelazi u sektu ratnog zločinca, koji sa svojom ekipom ruši zakone države, i to je svježi oblik nemorala, političke prljavštine i poniznosti, vrbošićanstvo.
Da tu ekipu lažnih regionalista valja počistiti sa političke scene Hrvatske, to nije upitno. Međutim, valjda Hrvatska nije još toliko propala u nemoralu i političkoj korupciji, da ovog prevrtljivca i konvertita uputi u Europski parlament. Pa neće nam valjda Vrbošić, nakon ovoga, predstavljati zemlju u Europi. E to bi bila konačna propast. Vrbošić neka uživa u svojih 30 srebrnjaka, no neke standarde civiliziranog ponašanja ipak Hrvatska mora zadržati.
|
to je bila njegova odluka,nije ga nitko tjerao da prelazi!al sredio je poslove svojim bližnjima i boli ga uvo što mi tu sad seremo po njemu... |
|
_________________ |
|
|
|
|
|