Autor |
Poruka |
CubaLibre Ukupno postova: 39 Spol: Nebitno
|
Mi Slavonci smo previše zatucani , kod nas prolaze demagogija, primitivizam, sebicnost, mito i korupcija. To su prepoznali ovi u hdssbu i to maksimalno koriste da bi se sto duže održali na vlasti. Cijelo vrijeme prodaju ljudima jeftinu demagogiju da bi sakrili svoj lopovluk i to ovaj narod sve šutke podnosi. Kao sto je rekao netko gore moralni i pošteni ljudi nemaju šanse jer ispadaju glupi u očima primitivaca koji samo gledaju svoje džepove. Treba ovu kriminalnu organizaciju strpat tamo gdje im je mjesto. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
dakle definitivno dajem glas Jaroslavu Pecniku! |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la: ›
dakle definitivno dajem glas Jaroslavu Pecniku!
|
Kolko' plaća? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Kolko' plaća?
|
poštenjem |
|
|
|
|
|
simo031
|
|
Kolko' plaća?
|
poštenjem
|
Nažalost, osim što je već više puta dokazano, da je poštenje promjenjiva kategorija, nije niti nikakva garancija kompetentnosti i sposobnosti za upravljanje gradom. Osobno smatram da su sam program i suradnici kandidata, daleko važniji argument za glasovanje od iskazanog šarma kandidata. A program i suradnici još su skriveni. Još je puno vremena pred nama za donošenje jedne tako važne odluke. |
|
|
|
|
|
program i suradnici? jesi ti prespavao ovih 20 i kusur godina u Osijeku? |
|
|
|
|
|
simo031
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
program i suradnici? jesi ti prespavao ovih 20 i kusur godina u Osijeku?
|
Ne pokušavaj mi ništa imputirati. Naveo sam samo da je neozbiljno dati svoj glas gospodinu Pecniku, ili bilo kome drugom, na osnovu do sada viđenog. Daleko je još do glasovanja, i siguran sam da će biti još puno argumenata, i vremena za donošenje neishitrene odluke, kakva god ona bila. |
|
|
|
|
|
|
Ne pokušavaj mi ništa imputirati. Naveo sam samo da je neozbiljno dati svoj glas gospodinu Pecniku, ili bilo kome drugom, na osnovu do sada viđenog. Daleko je još do glasovanja, i siguran sam da će biti još puno argumenata, i vremena za donošenje neishitrene odluke, kakva god ona bila.
|
Bubalo, Vrkić,Đapić, izvjesni Vidović, Matković(?)... Pecnik...meni su stvari kristalno jasne.. |
|
|
|
|
|
simo031
|
|
Ne pokušavaj mi ništa imputirati. Naveo sam samo da je neozbiljno dati svoj glas gospodinu Pecniku, ili bilo kome drugom, na osnovu do sada viđenog. Daleko je još do glasovanja, i siguran sam da će biti još puno argumenata, i vremena za donošenje neishitrene odluke, kakva god ona bila.
|
Bubalo, Vrkić,Đapić, izvjesni Vidović, Matković(?)... Pecnik...meni su stvari kristalno jasne..
|
Bravo za tebe. HINT: Matković, Vrbošić ... |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
simo031 je napisao/la: ›
Bravo za tebe. HINT: Matković, Vrbošić ...
|
Komentar na Matkovića i Vrbošića je |
|
|
|
|
|
simo031
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Bravo za tebe. HINT: Matković, Vrbošić ...
|
Komentar na Matkovića i Vrbošića je
|
I oni (i ne samo oni) su se svojevremeno činili dosljednima. Do jednom. Zbog toga odluka ne može biti temeljena na procjeni samo jednog čovjeka.Treba zabraniti sve post izborne koalicije, i prelaske iz stranke u stranku, ako se ne vrati i funkcija koju je pojedinac obnašao u bivšoj stranci. |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
I oni (i ne samo oni) su se svojevremeno činili dosljednima. Do jednom. Zbog toga odluka ne može biti temeljena na procjeni samo jednog čovjeka.Treba zabraniti sve post izborne koalicije, i prelaske iz stranke u stranku, ako se ne vrati i funkcija koju je pojedinac obnašao u bivšoj stranci.
|
Slažem se, zabranio bih sve postizborne koalicije, jer se to kod nas najčešće svodi na pravljenje glasača budalama i poništava smisao glasovanja kao sredstva kojim se postiže volja naroda. |
|
|
|
|
|
Yoanna35 Ukupno postova: 350 Spol: Nebitno
|
Osvrt na rad i postupak g. Vrbošića . U potpusnoti se slazem s analizom "Osječaina" . Moje mišljenje je da HDSSB igra jako dobru igru, uzimaju jake kandidate iz druguh stranaka irazjebavaju iste svjesno i namjerno.Prvo Matkovićev prelazak iza njega je ostao razjedinjeni HSP, zatim Maksimović iz SDP a, pa Salapić HDZ i sad Vrbošić HSLS. Za prvu dvojicu smo vidjeli kako se plasiraju afere kad zatreba i kako ih se sazvače i ispljune ,a za drugu dvojicu još ima vremena, sve u svemu HDSSB pokazuje javnsoti kako su i drugi skloni nepotizmu i jednostavno dobije sliku da imaš samo HDSSB, te da ostali nisu ništa bolji. Ono štome posebno pogodilo je što Vrbu pozajem i baš iz tog razloga potuno drugačiju sliku imam. Naime ovo je samo pokazatelj očajnog stanja u kojem se ljudi bore za egzistenciju. Da li je vama nomalno da sin, snaja dakle njegovi najblizi nemaju posao , čovjeke od 1990. libeal, dva mandata veleposlanik i profesor na faksu i nitko drugi nije mogao zaposliti njegovog sina snaju i brata nego je jedini izlaz našao u prodaji svojeg mandata i obraza HDSSBu. |
|
|
|
|
|
CubaLibre Ukupno postova: 39 Spol: Nebitno
|
Ako uzmemo sve objektivne okolnosti koje su se događale u zadnjih 4g, vidjeti ćemo da ne bi bilo lako bilo kome da je trenutno na vlasti da pokrene gospodarstvo. Ali bitnija je druga stvar, a to je da ovakva razina nepotizma, korupcije, ucijena, kontrole medija nije još zabilježena kao što to rade ovi iz HDSSB-a. U takvim uvjetima u društvu vlada apatija i beznađe.
Da bi se bilo koje društvo razvijalo potrebno je da postoji jednakost, pravda i poštenje, tj. sve ono što sada nemamo u Osijeku i Županiji. Ti temelji su najbitniji. Nije čak toliko niti bitno dali će gradonačelnik biti veliki manager, bitnije su njegove ljudske vrijednosti iz kojih će izniknuti sve ostalo. |
|
|
|
|
|
rodaroda
Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
Yoanna35 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osvrt na rad i postupak g. Vrbošića . U potpusnoti se slazem s analizom "Osječaina" . Moje mišljenje je da HDSSB igra jako dobru igru, uzimaju jake kandidate iz druguh stranaka irazjebavaju iste svjesno i namjerno.Prvo Matkovićev prelazak iza njega je ostao razjedinjeni HSP, zatim Maksimović iz SDP a, pa Salapić HDZ i sad Vrbošić HSLS. Za prvu dvojicu smo vidjeli kako se plasiraju afere kad zatreba i kako ih se sazvače i ispljune ,a za drugu dvojicu još ima vremena, sve u svemu HDSSB pokazuje javnsoti kako su i drugi skloni nepotizmu i jednostavno dobije sliku da imaš samo HDSSB, te da ostali nisu ništa bolji. Ono štome posebno pogodilo je što Vrbu pozajem i baš iz tog razloga potuno drugačiju sliku imam. Naime ovo je samo pokazatelj očajnog stanja u kojem se ljudi bore za egzistenciju. Da li je vama nomalno da sin, snaja dakle njegovi najblizi nemaju posao , čovjeke od 1990. libeal, dva mandata veleposlanik i profesor na faksu i nitko drugi nije mogao zaposliti njegovog sina snaju i brata nego je jedini izlaz našao u prodaji svojeg mandata i obraza HDSSBu.
|
Ne vjerujem da ovo čitam! Jedini izlaz?
Puno nečijih najbližih nema posao. I nisu zato preko veze otimali posao drugim ljudima. I nije ih trebao zaposliti NETKO. Posao se traži pa se nađe, ili ne.
Ali postoji nešto što se zove integritet i poštenje što Vrbošići, iz ovog gore navedenog, očito nemaju. Nije mi se činilo da bi umrli od gladi na birou da im "tatica" nije sredio posao.
A propos, ljudi u Osijeku završavaju na hitnoj jer nekoliko dana nisu ništa jeli. Tko se brine za takve? |
|
|
|
|
|
|
|