Autor |
Poruka |
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Do they know it's Christmas - zbog vremena u kojem je nastala, poruke, teksta... ma, svega... uvijek me malo strese...
Posebno ovaj dio...
"There's a world outside your window,
and it's a world of dread and fear
Where the only water flowing
is the bitter sting of tears
And the Christmas bells that ring there
are the clanging chimes of doom
Well tonight thank God it's them
instead of you!" |
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
gaap je napisao/la: ›
meni to sve vuče na pomodarsko plačipičkarenjie
|
joj gaap...baš si zlikovac |
|
|
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
U to vrijeme (mislim '84.) je pokrenulo neku akciju...
Danas bi tako ispalo, ali neka je i pomodarsko ako nekoga potakne na dobro djelo... |
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
42 je napisao/la: ›
Danas bi tako ispalo, ali neka je i pomodarsko ako nekoga potakne na dobro djelo...
|
dobra je to pjesma...malo se naježim kad ju čujem...ali bar potakne neka razmišljanja... |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
gaap je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni to sve vuče na pomodarsko plačipičkarenjie
|
Dajte, pa zar nije već netko umiksao snimke obamrlog Glavonje sa stihovima "feed the world, feed the world..."? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...zašto Glavaša uvučeš u svaki topic, pa tako i ovaj o božićnim pjesmama... ...de, ostavi malo i njega i nas na miru... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
8
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...zašto Glavaša uvučeš u svaki topic, pa tako i ovaj o božićnim pjesmama... ...de, ostavi malo i njega i nas na miru...
|
Glavaš je na svim medijima, televizijama, novinama. I ja hoću Božić bez njega.
Da se razumijemo, da glavaš odapne na Božić, svi bi jaukali do srpske nove godine. A ja bih slavio, pjevao i plesao s beskućnicima. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...još jedaret, ovo nije topic o Glavašu, već o božićnim pjesmama...
...zašto sad ovo nije oftopik?... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
8
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...zašto sad ovo nije oftopik?...
|
Zato što meni ima smisla. "Feed the world" svi pjevuše dok megalomanski tovare kolica, samare i bisage hranom i pićem koje će za Božić paobacati nominalno žaleći i osuđujući svjetku glad.
Znam da je lijepo slaviti božić bez ljuljanja, ali ova pjesma je napisana baš za to, da nas trgne od konzumerizma i pogledamo stvarnost nekim drugim očima.
A Glavaša sam spomenuo kao Osječkog alfu i omegu koji je svaki dan tri obroka gurao nogom, a njegovi vjerni podanici u njemu vide heroja.
Feed the world. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
zeko je napisao/la ( Pogledaj post): ›
42 je napisao/la: ›
Danas bi tako ispalo, ali neka je i pomodarsko ako nekoga potakne na dobro djelo...
|
dobra je to pjesma...malo se naježim kad ju čujem...ali bar potakne neka razmišljanja...
|
u novoj verziji odlican guitar solo momka iz Darknessa |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne volem... Nikog, lutko... Takva mi je narav...
|
Hehe, i ja sam na tu pjesmu pomislila kad sam pročitala gaapov post. U potpunosti shvaćam takav stav, ali ja sve to stavim sa strane u ovo vrijeme. Ne zbog onoga kome je "rođendan" nego zbog Djeda Mraza Volim božićno vrijeme i božićne pjesme. Da i ja ne idem u offtopic - drage su mi sve, ali Sinatrin božićni album mi je No1 |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ja volim Božić i ukrašavanje i borove i iglice koje se zavuku u tepih i pečenje kolača i pjesme i sve što uz to ide..
ne volim jedino spremanje pred Božić.. To uvijek nekako eskiviram, ali i to je tradicija u mojoj kući i zbilja mi je žao što već godinama nema snijega na Božić..
I super su mi i pingivini oni na HRT-u i snjegović i uglavnom sve pjesmice koje se već naveliko vrte na radiu.. Driving home for X-mass, Let it snow, Santa Claus is comming to town, Last Christmass, All I wan't for Christmas i one koje neki naši izvode i Jingle Bells, White X-mass..
Uglavnom veliki sam fan Božića.. eto..
@gaap, s tobom neću da se družim za Božić, majke ti živane.. tebe ću KABUM... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
ustvrdila sam da nisam baš grinch poput gaapa iako mi ova frka oko božića baš i nije omiljeni sport. naime, volim i ja jednu božiću pjesmu: ramones - merry christmas |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
|
|