Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ajd, ovaj put definitivno odustajem od ovog topika...moj omiljeni glas savjesti je progovorio, a ja ga uvijek volim poslušati... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...ajd, ovaj put definitivno odustajem od ovog topika...moj omiljeni glas savjesti je progovorio, a ja ga uvijek volim poslušati...
|
ma ajde nemoj, baš nam je lijepo |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leon je napisao/la: ›
@42, za klevetu se na jezik stavlja uzarena sipka. Ako je istina to sto tvrdis, na jeziku nece biti opekotina. Truth or dare!
|
Paranoja... morao sam se izlogirati da provjerim nije li opet "anonymous" fora, ali vidim admin se raspištoljio...
Odoh dok još mogu... |
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
|
daniel-202
|
DanicaV je napisao/la: ›
ajme, ostavite Danijela20 na miru, čovjek će se totalno isfrasirati i neće nam se više javiti.
stvarno je simpatičan lik........
|
Ja neznam ko tu koga treba ostavit na miru, Danijel20 ni nije tu, a mene stalno napadate i miješate i ja vam sve po stoti put trebam sve objašnjavat.......ah dobro......sve za prijatelje |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Leon je napisao/la: ›
Paranoja... morao sam se izlogirati da provjerim nije li opet "anonymous" fora, ali vidim admin se raspištoljio...
|
.
Stisnes quote i pogledas u codeu sto pise. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
steam je napisao/la: ›
.
Stisnes quote i pogledas u codeu sto pise.
|
live and learn... |
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
S upaljenim ICQ-om uci se brze i vise. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
čoeče .... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
znam, danijel20 je u stvari android koji se infiltrirao u ljudske redove, pomoću trika zaobišavši scramblere polja u orbiti, koji uništavaju tekrisele misaonih strojeva i privremeno uzeo tijelo daniela202 koji se sada ničeg ne sjeća. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
znam, danijel20 je u stvari android koji se infiltrirao u ljudske redove, pomoću trika zaobišavši scramblere polja u orbiti, koji uništavaju tekrisele misaonih strojeva i privremeno uzeo tijelo daniela202 koji se sada ničeg ne sjeća.
|
bit će da je to. |
|
|
|
|
|
daniel-202
|
CatCloe je napisao/la: ›
znam, danijel20 je u stvari android koji se infiltrirao u ljudske redove, pomoću trika zaobišavši scramblere polja u orbiti, koji uništavaju tekrisele misaonih strojeva i privremeno uzeo tijelo daniela202 koji se sada ničeg ne sjeća.
|
sad znaš da te moram ubiti, to je tajna koja je stoljećima skrivana a sad si sve upropastila i slijedi ti smrt hahahahahahahaha. |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
ajme, ostavite Danijela20 na miru, čovjek će se totalno isfrasirati i neće nam se više javiti.
|
Hm, kako kome vjerojatno.. Definitivno mi nije simpatičan njegov avatar :/ |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
daniel-202
|
Loona je napisao/la: ›
|
Hm, kako kome vjerojatno.. Definitivno mi nije simpatičan njegov avatar :/
|
Slažem se ,nije baš prikladan za forum, ako je gey ne mora sad na sva zvona o tome |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
|
|