Autor |
Poruka |
C
|
Ne D, mislila sam na ono prvo "bolestan i poremecen gad".... kontas.... cisto me zanima u kojem kontextu si to milio |
|
|
|
|
|
smuc
|
joj debeli svaka cast hahahaha to se zove umjetnost hahahahaha |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
C, ispričavam se na nesporazumu |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Gemi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hehe kuniće ne dijelim, a ti se brale nisi izjasnio kao biljojed, pa nešto nemam povjerenja ;-).
Kako sam ja poznata po nematerijalnom i pretjerano emotivnom pogledu na svijet (jedna riječ je za to - budala), evo doniram ti 10 kikirikija!
|
thx |
|
|
|
|
|
debeli
|
Anonymous je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Brkovatitvojih, pa mogo si upozorit jebateled, ja bas s tanjurom prepunim sjeo za stroj, kad ono bulšit saćudate poderem na csar-u
|
seyo logiraj se prvo. Vidimo se na CSAR |
|
|
|
|
|
debeli
|
William H. Bonney je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Možda sam jučer skinuo veo tajni sa identiteta dame nekontrolirane peristaltike, na gradskim bazenima, iste tihotapke, ista "frizura", a ja bez digitalca, smola!
|
Jesi li možda zento madež na lijevoj podlaktici? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@Billy, ako ju i skontas i ufotkas, nemoj poslati facu, to bi ubilo caroliju... btw. znaci nije bacila nanule... mozda je ona neki fekal-manijak... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol: Muško
|
Tihotapke,a ne nanule..znači bila je zatečena in flagranti, a corpus delikti (sa vjerojatno kojom fekalijom i motornim uljem na đonu) i dalje fura po bazenima.. |
|
|
|
|
|
debeli
|
desperadosx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tihotapke,a ne nanule..znači bila je zatečena in flagranti, a corpus delikti (sa vjerojatno kojom fekalijom i motornim uljem na đonu) i dalje fura po bazenima..
|
U svezi tihotapki, u subotu sam sa ženom bauljao po Arkad-u u Pečuju. Kad ono u jednoj trgovini u izlogu dotične tihotapke na sniženju stoje 89 Ft. I mi naravno odlepili od smijeha, a mađarica onako zgodna s upitnikom iznad glave pita "Teshik!" |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Edj kenjotapke... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
10 kikirikija za ovo aaaaaaaa LOLCHINA
nisi normalan |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol: Muško
|
Što misliš,sretneš tu ribu u zagrljaju sa nekim tipom u kinu.Oni sjede iza tebe,a ti se okreneš do nje i pitaš:"Oprosti jesi ti ona riba koja je imala kenjaru kraj benze u roza tihotapkama prije jedno 2 tjedna?"
Na to ti ona odgovori npr:"Kako možeš biti tako perverzno vulgaran?"
A ti joj onda pokažeš Debeli fotku sa digitalnca,pa tipu kažeš:"Sigurno si ti birao boju u Arkadu??" |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
morali bi ko u pepeljugi napraviti test |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
desperadosx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Što misliš,sretneš tu ribu u zagrljaju sa nekim tipom u kinu.Oni sjede iza tebe,a ti se okreneš do nje i pitaš:"Oprosti jesi ti ona riba koja je imala kenjaru kraj benze u roza tihotapkama prije jedno 2 tjedna?"
Na to ti ona odgovori npr:"Kako možeš biti tako perverzno vulgaran?"
A ti joj onda pokažeš Debeli fotku sa digitalnca,pa tipu kažeš:"Sigurno si ti birao boju u Arkadu??"
|
hehe zločesto...za 2 kikirikija ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@gemi, zapravo si dala samo 1 kikiriki, drugi ti se vratio nezanimljivim postom, kud radiš inflaciju tu klistiraš ostale sa dokonim postovima. |
|
|
|
|
|
|
|