Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Ja sam zaboravio:( |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Imao sam feeling da ce napraviti ovako nesto, maknuti video ili nesto. Ali kontam nece to tako brzo, netko ce vec skinuti. I vidi vraga... |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Neka vidjelo je 250 ljudi |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
HDSSB-L Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Genije Čeka ga svijetla budučnost u HDSSB!!! |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Jesi skinuo video? |
|
|
|
|
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol: Nebitno
|
Nije lijepo zajebavati autističnu mladunčad iz stranke kleptomana. Autizam i kleptomanija je bolest. Stidite se |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Jos samo da se javi netko tko je skinuo video:) |
|
|
|
|
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol: Nebitno
|
Kim Jong Il iz mostarskog hidrometereološkog zahoda A članovi sekte nam uskraćuju zabavu. Tko drugi. |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Skinuo u smislu na hard, pa da ga mozemo uploadati |
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
daj upload da i ja vidim genijalca,trenutno na youtube nedostupno |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Stavili svoju diku na privatno;) ne znam zašto. Neka stave i kstale, nisu puno gledljiviji |
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la: ›
Stavili svoju diku na privatno;) ne znam zašto. Neka stave i kstale, nisu puno gledljiviji
|
Stavili svoju diku na privatno;) ne znam zašto
pristup imaju samo oni sa članskom iskaznicom |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nitko nije skinuo? Šteta, pa govor je kao iz partizanskih filmova! |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nemojte se uznemiravati ... snimit ce oni drugi video ... jos bolji i jos smjesniji |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Iskrsnut ce negdje:) |
|
|
|
|
|
|