Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Ahahahha:) ako moram U mostar po blagoslov nece ici!!! Hvala vam, evo suza je krenula. Lakse ce mi biti, ide kampanja pa ono s dva zuta.... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
čujem da se za svaki blagoslov u mostaru nosi kuverta i to podeblja |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Za putne troškove;) |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
ma za baklave |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Kako se snašla obitelj Vrbošić na novom poslu? Nedostaje li im što? Klamerice, papir? Jesu zaposlili treće koljeno? |
|
|
|
|
|
Jesu zaposlili treće koljeno?
pa da bude prava obiteljska atmosfera |
|
|
|
|
|
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
crna ruka je napisao/la: ›
Ko je Josip Vrbošić'??
|
imaš prijatelja, google se zove |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Josip Vebošić je trenutačno ninja ratnik! Pritajio se čovjek, nema ga nigdje. Misli da će ljudi zaboraviti,ali neće. I @Cigi misli da će ljudi zaboraviti što je Hdssb, ali neće... Sve to ostane u podsvijesti.... |
|
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
|
|
|
audiworld
|
Neće Domagoj u ninja ratnike:) ne vidim da je pokrenuta bilo kakva istraga, bilo kakav proces. Da je istina HDSSB bi ranije reagirao, ovo je pojusaj relatiiziranja. Tko god da je kriv neka odgovara, inace nema smisla.... Ali stranka kao sto je HDSSB sama govori za sebe. Od Glavasa, Drmica, Vinkovica itd. |
|
|
|
|
|
|