Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koga možete preporučiti nešto bliže Jugu 2, a da radi i preko HZZO-a ?
Ne trebam zubara često, ali stvarno moram sad promijeniti moju trenutnu zubarku.
|
...DZ Jug 2, Renata Smolčić - veli moj sinek da je jako dobra i nježna, pogotovo prema onima za koje skuži da im nije svejedno sjesti na tu stolicu za mučenje.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Hvala susjedice!
Ne bojim se zubara i nisam cmoljavica, ali ne volim da se s pacijentima postupa kao da im zubar daje milostinju što ih uopće pušta u ordinaciju, a i rad im nije bogznakakav...
Moram provjeriti da li prima pacijente. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...mislim da da, ona je zamijenila onu neku staru dr. koja je otišla u penziju..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
edwina Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
da li je neko nedavno bio kod dr. nade mihaljčić i da li je platio anesteziju i bijelu plombu i koliko? |
|
|
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zvala sam haringa i kaze da je sve popunjeno i da vise ne prima nove pacijente a zelim ici i dalje samo kod njega,jer ga svi jako hvale.jel bi se mogla nekako utrpati da me primi? jel ima netko vezu kod nejga da ga osobno pozna? |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
Klutz Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Lidija Prpić je predobra zubarica, ima sve moje preporuke! Ja sam ostala oduševljena ženom...imam jako velike traume od nekih prijašjih zubara koje sad neću javno imenovati, doslovno sam se tresla kad sam došla kod zubara nakon dugogodišnjeg izbivanja, al kad sam vidjela kakva je žena i kako radi ostala sam pozitivno iznenađena...konačno više nema potrebe za strahom pri odlasku zubaru |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Klutz je napisao/la: ›
Lidija Prpić je predobra zubarica, ima sve moje preporuke! Ja sam ostala oduševljena ženom...imam jako velike traume od nekih prijašjih zubara koje sad neću javno imenovati, doslovno sam se tresla kad sam došla kod zubara nakon dugogodišnjeg izbivanja, al kad sam vidjela kakva je žena i kako radi ostala sam pozitivno iznenađena...konačno više nema potrebe za strahom pri odlasku zubaru
|
gdje radi??? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
|
Osijek, Adama Reisnera 45. Ona radi u ordinaciji desno, a muž joj radi u lijevoj, i mužu idu sve pohvale, moji su par puta bili kod njega i oduševljeni su...mene su doduše morali nagovarati duže vremena da konačno odem jer nisam vjerovala da netko može biti tako dobar, al stvarno je |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
rade li i za HZZO ? |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
rade li i za HZZO ?
|
Naplaćuje jedino bijele plombe 100kn bar za stražnje zube...ostalo je besplatno |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
Shogun je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dr Tomičić ti je odličan izbor adresa je Drinska 8, evo i telefon za svaki slučaj 274-475
|
Odlična doktorica bio danas prvi puta kod nje , da sam znao davnih dana bi prebacio karton , sve pohvale! |
|
|
|
|
|
xo Ukupno postova: 38 Spol: Nebitno
|
.
poz |
Zadnja promjena: xo; 06.02.2015. 22:19; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bijela plomba 217 kn??! |
|
|
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
Dino8090 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bijela plomba 217 kn??!
|
Ako se redovito koriste četkica, pasta za zube, zubni konac i ako dvaput godišnje dođeš na redovnu kontrolu kod čika zube neće ti trebati nikakva plomba. |
|
|
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma sve je to ok, ali inace su bijele plombe 50-100 kn. |
|
|
|