Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ajmeee ... jos samo tema sa gay tematikom moze u tako kratko vrijeme nakupiti toliko stranica |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
ajmeee ... jos samo tema sa gay tematikom moze u tako kratko vrijeme nakupiti toliko stranica
|
Ljudi vole nastranosti... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
Hdssb je zaslužio da ga građani kazne na ovim izborima zbog više razloga. No opet , nije mi ta koalicija SDP-HNS previše vjerodostojna. Čini mi se da će moj glas otići gospodinu Pecniku, sigurno je najdosljedniji i pošteniji od svih kandidata. |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
mariox je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hdssb je zaslužio da ga građani kazne na ovim izborima zbog više razloga. No opet , nije mi ta koalicija SDP-HNS previše vjerodostojna. Čini mi se da će moj glas otići gospodinu Pecniku, sigurno je najdosljedniji i pošteniji od svih kandidata.
|
Legitimno i onda svi normalni izađu, iako njihov kandidat nije prošao, i glasuju ponovno za budućnost svog grada. A ovu prošlost ostave iza sebe dok ne ode u zaborav( nakon što sve naplatimo, sva uhljebljenja, zastave, fiće itd.) |
|
|
|
|
|
Pukli Diogen Ukupno postova: 129 Spol: Nebitno
|
Čitam ove kometare, pa me netko podsjeti na ono "Al Đapone". HDSSB otkad je na vlasti pljuje po Đapiću kako je napravio ono i ovo, ali ni jedne jedine prijave do sada nije bilo ili ja nisam čuo. Ispravite me ako griješim.
Da samo budem jasan. Đapo mi je lik koji se trebao davno povući sa političke scene, kog su zapravo građanmi trebali davno povući s političke scene, ali zanimljivo mi je ovo HDSSB-ovo ponavljanje, ali kad treba neki papir, neka prijava, onda ništa. |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Vidiš dobro si rekao. Podsjetite dragi Hdssbsbsbsbsb-ovci gdje su prijave protiv Đapića? Koji su "njegovi" ljudi u zatvoru ili pod istragom, ali ne sada neki poznanik je u zatvoru, neo od kjudi koji su participirali u vlasti! Ja mislim da nije nitko! Toliko galame i urlanja, a ništa!!!
Vi, gospodo, s druge pak strane samo u zadnjih cca 3 tjedna ajme.. Btw. Presuda Dragi Tadiću 27.2.2013. |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
rodaroda
Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ajmeee ... jos samo tema sa gay tematikom moze u tako kratko vrijeme nakupiti toliko stranica
|
Ljudi vole nastranosti...
|
Aha, a HDSSB ih sve naguzio. |
Zadnja promjena: rodaroda; 25.02.2013. 17:04; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
simo031
|
rodaroda je napisao/la: ›
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Ljudi vole nastranosti...
|
Aha, a HDSSB ih sve naguzio.
|
Umjesto duhovit, ti si smješan. |
|
|
|
|
simo031
|
Pukli Diogen je napisao/la: ›
Čitam ove kometare, pa me netko podsjeti na ono "Al Đapone". HDSSB otkad je na vlasti pljuje po Đapiću kako je napravio ono i ovo, ali ni jedne jedine prijave do sada nije bilo ili ja nisam čuo. Ispravite me ako griješim.
Da samo budem jasan. Đapo mi je lik koji se trebao davno povući sa političke scene, kog su zapravo građanmi trebali davno povući s političke scene, ali zanimljivo mi je ovo HDSSB-ovo ponavljanje, ali kad treba neki papir, neka prijava, onda ništa.
|
Nije baš tako. Postoji neka nepravomoćna presuda, no čini mi se da su osuđeni,
bili samo pijuni u toj igri, a glavonje su se sukladno Hrvatskoj praksi opet izvukli.
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=37033 |
|
|
|
|
audiworld
|
To je u rangu ovih iz UKOP-a. Ne umanjujem činjenicu, samo naglašavam!
Čak ni Đapone nije imao lutrije, ravnanje krova za 5 milja itd.
Hdssb će se sam pokopati, nervoza je jasno vidljiva |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
simo031
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
To je u rangu ovih iz UKOP-a. Ne umanjujem činjenicu, samo naglašavam!
Čak ni Đapone nije imao lutrije, ravnanje krova za 5 milja itd.
Hdssb će se sam pokopati, nervoza je jasno vidljiva
|
Stvarno si totalno realan, kad jednog bivšeg direktora GPP-a i vlasnike privatnih tvrtki, uspoređuješ sa šljakerima, koji kopaju grobove. Šampion. |
|
|
|
|
audiworld
|
Alo kratko-fitiljni! Ja ti govorim o sitnim ribama iz afere "kiosk" i sitnim ribama iz afere " teško definirati ime"!
Misliš da su ovi iz UKOP-a radili a da se to "gore" ne zna? I to godinama? Daj molim te!
Hdssbsbsbsbsbb ima afera u zadnjih 3 tjedna, kao Đapone za cijelog mandata. Kako objasniti, recimo, zahrđane klupe na "prekrasnom" novom trgu? Koji pacijent pravi klupe od čelika? I to još te teksture? |
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
audiworld
|
Nastranu šala, Burić je izgorio jučer, zapetljao se u tu temu "Branimire prijatelju", mislim..lznam ja da mu duguje taj mandat, ali toliko se poniziti i javno govoriti da se odluke doslovno donose u zatvoru. Dobro se zna kakva skupina ljudi i koje organizacije donose odluke u zatvoru! |
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
buric je jucer prejebao brunu kovacevica po spominjanju svog miljenika(kostelica, obicno 200x tokom prijenosa), ovaj je branimira spomenio najmanje 500x i to nije bilo dvije voznje, bolestina po meni. |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
|
|