Autor |
Poruka |
HDZ Osijek
Ukupno postova: 64 Spol: Nebitno
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pF6115Jl5_U[/youtube] |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
A što smo se nažvakali ove teme o zastavama, stomak me boli. Jako je zanimljivo to što više nema onih jurišnika iz HDSSB, pa nas ova tema više ne zanima. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Ahahha... Ma zanima nas, ne brinite adz-ovci:)
Vidim ja da vi pratite ovaj forum, malo malo ponovite ono što mi ovdje raspravljamo:)
Neka, laska:)
Uglavnom i dalje vas ne volim:) ali udarajte! |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
Dobro je, dobro je, ali moze HDZ i jace po njima. Cekamo bas pravi pocetak kampanje da krene prava paljba! |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
|
|
|
audiworld
|
|
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
Zaljubljena, od 20 godina kako kazes12 su u tom hdz-u udarali bas ti tvoji
A evo vidimo i demantira ih se, dakle ni ne znaju kakva treba bit zastava. Znaju li uopce koja nam je himna? Hint- nije Inati se Slavonijo |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
|
audiworld
|
A da ne govorimo o ironiji..
Najveći od svih najvećih Hrvata HDSSB-ovci koji broje krvna zrnca svima do +/- 1% , osim sebi, pokazali su i dokazali građanima Osijeka i OBŽ kako NE ZNAJU KAKO IZGLEDA GRB REPUBLIKE HRVATSKE!
E moji hdssb-ovci, rekao sam da me svaki dan uveseljavate.. |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
audiworld je napisao/la: ›
Ajmo zaljubljena u Osijek, evo tvoja sposobna stranka
|
Opet ti i tvoje nagađanje....
Gdje si ti to pronašao da je to MOJA stranka??
Daj sjedi već jednom u taj tvoj Aston Martin pa šibaj u Norvešku. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
audiworld
|
Ne moraš ti nama priznati, vidimo mi sve. Btw. @mapatil-u je isto sve jasno.. Još jedna od blamaža uskoro bivše vlasti
P.s. Vi hdssb-ovci ne poznajete grb vlastite države, ajde nabaci pogled na ovaj svoj iz avatara. Da nije možda i on "pogrešan"?.. |
|
|
|
|
|
HEJ, LAŽI, LAŽI, LAŽI MEEEEE.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w0dsJCS-uBE[/youtube] |
|
|
|
|
|
|
Oni misle da je ovo sjeverna koreja, da smo mi ovce za šišanje, hvala youtubu što možemo gledati ovakve uratke. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
audiworld
|
mapatil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
HEJ, LAŽI, LAŽI, LAŽI MEEEEE.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w0dsJCS-uBE[/youtube]
|
Ahah, eto. To sam i rekao neki dan. Kuna je u grbu hdssb-a crna, zašto kod njih nije žuta? E moj Bubi, e moj Šiško, e moj Ljubo... Ajde još dva mjeseca i doviđenja! |
|
|
|
|
|
|
nažalost jedina kuna koja njih zanima je ona papirnata
|
|
|
|
|
|
audiworld
|
Samo tisuću? Ma daaj! Pa Rudanu je dnevno trebalo cca 2500kn samo za troškove reprezentacije! Misle oni da će ljudi zaboraviti afere?? Kaže Bubi ide novi natječaj za zastave! Ahaha pa on želi zabiti zadnji čavao u lijes! |
|
|
|
|
|
|