audiworld je napisao/la (
Pogledaj post): ›
Ali od tih Vlada treba prepisivati transparentne postupke Javne nabave.... Eno ti tema Vodovod Osijek na naslovnon str. pa čitaj kakve gluposti valja vrli Bubi. Vodovod uprihodi 220 milijuna kuna, ali samo 30% od računa za vodu, ostalo na tržištu. Kojem krvavom tržištu? Smanjite nam onda vodu za 70% vaša jedina zadaća je vodoopskrba! A "ulažu" pare koje nemaju, za koje natječaj nije raspisan i za koji i kada bude raspisan moraju biti najbolji!
@simo sramotiš se. Ja ti više neću replicirati jer ti ne shvaćaš. A to tvoje citiranje svakog reda je i više nego jadno,jadniji su jedino tvoji osvrti na citirano.
Neki dan si branio Vargu kao brata rođenog, sada se tu brukaš. @Osječanin ima zanimljivu tvrdnju,ali je tajanstven.
Sve sam ti rekao šro sam mislio, a ti sada hdssbovskim tehnikama udaraj kolko hoćeš i idi u offtopic! Sramota me diskutirati s tobom, majke mi.
Burić i ekipa izvršili pritisak u Saboru i medijima. Ahahhaahahhahaha! Vršili su i za vašeg vožda i pare skupljali i osuđeni za to pa ih Vlada nije poslušala.
Džabe tebi staž na forumu kada si kalcificiran...