Autor |
Poruka |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...eh, na što su spale naše forumaške kave |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
anakonda je napisao/la: ›
...eh, na što su spale naše forumaške kave
|
Bivša susjedice... kakvo je postalo stanje u društvu - takve postadoše i forumaške kave
jadno, jadnije, jadno u ..... |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
anakonda
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...eh, na što su spale naše forumaške kave
|
Bivša susjedice... kakvo je postalo stanje u društvu - takve postadoše i forumaške kave
jadno, jadnije, jadno u .....
|
...ne znam ti ja to, ja sam uvijek u manjini |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Melora
Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Dragi forumaši, budući da forum pratim već godinama (još od studentskih negodovanja zbog uvođenja Bologne nakon nekolikog god. sam se i registrirala), primijetila sam da dugo nije bilo konkretnih dogovora oko forumaških kava. S obzirom da smo ovdje jer volimo komunicirati jedni s drugima i jer si imamo što za reći (ima različitih te zanimljivih zaključaka i razmišljanja), ne mogu se ne zapitati zašto ne bismo tu tradiciju nastavili, pa eto, odlučila sam biti poduzetna i pitati vas jeste li raspoloženi za ćaskanje uz kavu/čaj/itd., naravno ako ima volje? Vidim da su „stariji“ članovi bili puno više aktivni, ako postoji još ljudi kojima se moja ideja čini privlačnom, oglasite se o slobodnim terminima pa da se malo pokrenemo u tom smjeru. Ako ne, nikom ništa. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Melora je napisao/la: ›
Dragi forumaši, budući da forum pratim već godinama (još od studentskih negodovanja zbog uvođenja Bologne nakon nekolikog god. sam se i registrirala), primijetila sam da dugo nije bilo konkretnih dogovora oko forumaških kava. S obzirom da smo ovdje jer volimo komunicirati jedni s drugima i jer si imamo što za reći (ima različitih te zanimljivih zaključaka i razmišljanja), ne mogu se ne zapitati zašto ne bismo tu tradiciju nastavili, pa eto, odlučila sam biti poduzetna i pitati vas jeste li raspoloženi za ćaskanje uz kavu/čaj/itd., naravno ako ima volje? Vidim da su „stariji“ članovi bili puno više aktivni, ako postoji još ljudi kojima se moja ideja čini privlačnom, oglasite se o slobodnim terminima pa da se malo pokrenemo u tom smjeru. Ako ne, nikom ništa.
|
Predlažem kafić Knjiga&kava....
krasan ambijent, ali se ne puši (to je ono što me čini sretnom ) i zato predlažem |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
Melora
Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
[/quote]
Predlažem kafić Knjiga&kava....
krasan ambijent, ali se ne puši (to je ono što me čini sretnom ) i zato predlažem[/quote]
Hvala na odgovoru Zaljubljena u Osijek
Meni osobno većina lokala odgovara, nepušač sam, ali ne smeta mi. Što se tiče vremena, ne bih nikako mogla ovaj tjedan prije Uskrsa, pa ako može nakon? |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
U pravu si, prije Uskrsa i ja imam puno obaveza.
Nadam se da će se druženju priključiti još neki forumaši. Meni bi odgovaralo utorkom oko 17 ili poslije 20 sati. |
|
|
|
|
anakonda
|
...može i ja, al ja vam ne idem po gostionama gdje je zabranjeno pušiti |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
...može i ja, al ja vam ne idem po gostionama gdje je zabranjeno pušiti
|
...a ja sam alergična i one gdje se puši obilazim u velikom luku |
|
|
|
|
anakonda
|
...ah, onda preskačem kavu |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
...ah, onda preskačem kavu
|
a da zapališ ispred kafića?? |
|
|
|
|
anakonda
|
|
a da zapališ ispred kafića??
|
...to nije to.... ...jednostavno je: onako kako vi nepušači zaobilazite gostione u kojima se puši, ja tako izbjegavam one u kojima je to zabranjeno |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
|
a da zapališ ispred kafića??
|
...to nije to.... ...jednostavno je: onako kako vi nepušači zaobilazite gostione u kojima se puši, ja tako izbjegavam one u kojima je to zabranjeno
|
....onda ćemo pričekati proljeće i uživati u tvom društvu negdje na terasama promenade |
|
|
|
|
anakonda
|
...dogovoreno... |
|
|
|
|
|
|