Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la: ›
...birokracija ti nikad neće ništa odraditi bespla - ni ovdje, a ni u EU.....
|
je li to bude po onoj: fifty:fifty ???
|
...pa ne baš, ali postoje tarife po kojoj oni koji znaju prijaviti projekt naplaćuju onima koji to ne znaju, a imaju volju i želju.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
naravno,mislimo na prihode, u podjeli troškova i rashoda nitko ne želi sudjelovati |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...birokracija ti nikad neće ništa odraditi bespla - ni ovdje, a ni u EU.....
|
je li to bude po onoj: fifty:fifty ???
|
...pa ne baš, ali postoje tarife po kojoj oni koji znaju prijaviti projekt naplaćuju onima koji to ne znaju, a imaju volju i želju....
|
Ako taj projekt ne prođe, da li ga svejedno naplaćuju?? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
anakonda
|
...uzima se tarifa za samu izradu projekta i to nije nimalo lak posao, obzirom da ima gomila dokumentacije koju treba priložiti, a još i više napisati i to na engleskom jeziku.....pa onda ako ti projekt prođe - obično se uzima 10% od ukupne vrijednosti projekta, pošto ti ta osoba zapravo nastavlja administrirati taj projekt za čitavo vrijeme njegovog trajanja, jer je i taj posao vrlo kompliciran za nekoga tko ne zna ništa o tome... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Meni se to čini u redu ako se plaća tek u slućaju da projekt prođe. Tako i onaj koji na njemu radi ima odgovornost, jer ako ga ne napravi kvalitetno ostaje bez love. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
anakonda
|
...ne, plaća se tarifa za samu prijavu (prošao projekt ili ne) PLUS 10% ako projekt prođe...... |
|
|
|
|
jacika Ukupno postova: 296 Spol: Nebitno
|
Koliko će nam u svemu tome značiti EU-parlamentarci ?
Trebamo li izabrati već poznata imena...ili, zbog neophodnih promjena : potpuno nove ljude ?!?
Ujedno, kako u kratkom vremenu upoznati kandidate...možda im ovaj izbor tek bude "probni balon" - jer već sljedeće godine cijela EU obavlja redovite izbore (uključiv i nas) ?! |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
jacika je napisao/la: ›
Koliko će nam u svemu tome značiti EU-parlamentarci ?
Trebamo li izabrati već poznata imena...ili, zbog neophodnih promjena : potpuno nove ljude ?!?
Ujedno, kako u kratkom vremenu upoznati kandidate...možda im ovaj izbor tek bude "probni balon" - jer već sljedeće godine cijela EU obavlja redovite izbore (uključiv i nas) ?!
|
Koga god izabrali - isto nam se piše |
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Koga god izabrali - isto nam se piše
|
mi, kao da smo u začaranom krugu i nikako van. koga god da izaberemo u eu-parlament, osigurali smo njihove guzice na određeno vrijeme, izaberemo lokalne, županijske i državne dužnosnike, njima još bolje i šišaju ovce gdje god stignu, donose zakone po kojima kradu sve, a nitko nije kriv i još se smiju zakonodavstvu iste te države koju su donedavno vodili, jer im ne može ništa, jer vrijede zakoni koji su oni donijeli |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Koga god izabrali - isto nam se piše
|
Baš me zanima koliko će vremena proći prije no neke članice EU, pokažu zanimanje kako izaći iz te zajednice? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
jacika Ukupno postova: 296 Spol: Nebitno
|
Supika ! Pošaljimo im onda likove koji će ih izbezumit'...nema veze što nas je malo... i u
najvećoj brani je kobna i mala pukotina...?!
A mi - po starom ( k'o u turizmu !) :
"Pošaljite nam lovu - i nikako ne dolaziteee !" |
|
|
|
|
|
PEGY
|
simo031 je napisao/la: ›
Baš me zanima koliko će vremena proći prije no neke članice EU, pokažu zanimanje kako izaći iz te zajednice?
|
ma ima zanimanja, ali nema još načina |
|
|
|
|
|
anakonda
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
simo031 je napisao/la: ›
Baš me zanima koliko će vremena proći prije no neke članice EU, pokažu zanimanje kako izaći iz te zajednice?
|
ma ima zanimanja, ali nema još načina
|
...evo, taman friško objavljeno, kao da su čuli @Simu:
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma u čudu je 99% hrvatske, samo što preostalih 1% drma hrvatskom. kanađani su za nas svjetlosnim godinama udaljeni i sustavom i razmišljanjem. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
PEGY
|
a jesmo do sada svašta natrabunjali, al iskreno ja mislim da nam poslije 1.7. može biti samo bolje u eu nego da ostanemo van eu, tj. nadam se |
|
|
|
|
|
|
|