Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ima li negdje kakva svježa anketa o rejtingu kandidata? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Političar Ukupno postova: 11 Spol: Žensko
|
. |
Zadnja promjena: Političar; 17.06.2013. 18:40; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
milo_moje je napisao/la: ›
muvifrik je napisao/la: ›
Našao se Đapić poštenjačina okolo dijeliti lekcije.
|
netko mora, kad ostali šute..
|
Pa mogao si i ti, ovo nije bila tajna nego je samo trebalo malo prosurfati i povezati točkice.
S druge strane, toliko o inteligenciji hdssbeovaca kad idu kupovati domene na svoje ime. |
|
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
Nadam se da će neki hdssbovci pronaći savjest i dojaviti još inkriminirajućih informacija da se makne ta zločinačka bagra iz grada i županije.
Mislim što reći kad se Glavašev sin srami svoga imena i na svim društvenim mrežama upotrebljava alias Fiat Petsto Abarth. |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
Miroslav Varga
Ukupno postova: 79 Lokacija: Tvrđavica Spol: Muško
|
Nisam se htio uključivati u rasprave oko republike.eu jer su stvarno bespredmetne. Svi znamo i potpuno je jasno čiji je to portal. Toliko gluposti koliko oni objavljuju, može biti samo objavljenu u stranačkom biltenu.
Ono što je meni strašno je činjenica da koriste županijske resurse za svoju promidžbu - Ili netko misli da je slučajno da je vlasnik domene Stjepan Ribić, a adresa na kojoj je registrirana domena je, vidi čuda, adresa Ureda Osječko baranjske Županije u Briselu ((Rue Montoyer 18/b, 1000 Bruxelles))
Takvo bezočno i bezobrazno ponašanje nije se usudio ni Sanader demonstrirati. Nisu zaslužili drugo nego da ih se pomete s političke scene. |
|
_________________ Kandidat Hrvatskih laburista za župana Osječko-baranjske županije |
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Jel to onaj Đapo iz Ćaprajzlija - City kad je prilika dokopati se fotelje kako se pljuje po svemu . Spominjao je na ovom portalu i nesretne radnike iz MK Slavonije kako zna sve što se događalo pa nek ima petlju i uradi nešto za tu sirotinju, samo dok je bio gradonačelnik nije se bavio tim problemima. Teško ovom gradu sa ovakovim uvoznim političarima.. |
|
|
|
|
|
krvavi_perec
Ukupno postova: 84 Spol: Nebitno
|
Jasno je Đapiću da on nema šanse na ovim izborima jer i sam zna da je zayebao stvar s mnogo stvari, ali čovjek ne laže.
Nemojte biti toliko lijeni, većina toga je na internetu i samo treba malo prokopati, povezati točkice i prije svega pamtiti.
Oni računaju na ljudsku lijenost i na ne izlazak na izbore.
MORATE izaći na izbore i pokazati tim glavašoidima da ne mogu raditi budale od vas.
Ako ne izađete na izbore, to je isto kao da ste njima dali glas,
a oni na to i računaju i sve vas smatraju idiotima. |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
milo_moje je napisao/la: ›
Našao se Đapić poštenjačina okolo dijeliti lekcije.
|
netko mora, kad ostali šute..
|
Pa mogao si i ti, ovo nije bila tajna nego je samo trebalo malo prosurfati i povezati točkice.
|
vidi, na ovom forumu ima toliko pametnih glava sa puno više postova od mene, te ne bi bilo u redu da ja još "zelen" petljam sa ozbiljnim temama. ako treba pogurati, tu sam. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
A samo dan ranije, u Glavašu Slavonije, redakcija tog Hdssb-ovog portala tvrdi da sa Hdssb-om nema nikakve veze (novinar je, istina, da radi u pristojnim novinama, morao napisati i tko je redakcija portala, kada već prenosi njihovo priopćenje, ali što je tu je):
http://www.glas-slavonije.hr/194382/3/Republikaeu-Nemamo-nikakve-veze-s-HDSSB-om
Bezočna laž.
Dakle, kandidati za gradonačelnika počeli su se malo aktivnije uključivati u kampanju. Nadam se da sve neće ostati na prljavom rublju Hdssb-a, jer je već ionako svakom dobro poznato o čemu se tu radi. Potrebno je da nam kandidati predstave svoj program, i svoje ljude, odnosno tim. To dosad nije napravio niti jedan kandidat, iako ima još mnogo vremena. |
|
|
|
|
|
Besmrtnik_Turms
Ukupno postova: 151 Spol: Muško
|
|
|
|
modri Ukupno postova: 127 Spol: Nebitno
|
meni nešto nije jasno bubalo često spominje đapića kao da je on dok je bio gradonačelnik pronevjerio neznam šta i napravio toliku štetu ako je to istina ajmo kaznene prijave i uskoku prijav iti ili više to ne spominjati |
|
|
|
|
|
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol: Nebitno
|
Još da netko okači sken internog telefonskog imenika iz Vodovoda na net |
|
|
|
|
|
Miroslav Varga
Ukupno postova: 79 Lokacija: Tvrđavica Spol: Muško
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Dakle, kandidati za gradonačelnika počeli su se malo aktivnije uključivati u kampanju. Nadam se da sve neće ostati na prljavom rublju Hdssb-a, jer je već ionako svakom dobro poznato o čemu se tu radi. Potrebno je da nam kandidati predstave svoj program, i svoje ljude, odnosno tim. To dosad nije napravio niti jedan kandidat, iako ima još mnogo vremena.
|
Upravo zato sam objavio svoj program ( Miroslav Varga - Program ), da ljudi mogu korigirati, dopunjavati, kritizirati ili tražiti brisanje nekih točaka.
Volio bih da to svi kandidati za župana i gradonačelnika naprave. Ako treba neka i prepišu što im se svidi
Glavno da bude bolje! To po meni znači 'bez svojih' |
Zadnja promjena: Miroslav Varga; 03.04.2013. 19:07; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Kandidat Hrvatskih laburista za župana Osječko-baranjske županije |
|
|
|
mlpokn Ukupno postova: 98 Spol: Nebitno
|
Redakcija 031 je napisao/la: ›
Đapić i dodaje da izbore za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu smatra izgubljenima za HDSSB, a u drugom krugu izbora za gradonačelnika vidi Ivicu Vrkića i sebe.
|
ha ha ha
Pa Pecnik će dobit duplo više od tebe Anto moj |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Miroslav Varga je napisao/la: ›
Upravo zato sam objavio svoj program ( Miroslav Varga - Program ), da ljudi mogu korigirati, dopunjavati, kritizirati ili tražiti brisanje nekih točaka.
Volio bih da to svi kandidati za župana i gradonačelnika naprave. Ako treba neka i prepišu što im se svidi
Glavno da bude bolje! To po meni znači 'bez svojih'
|
Čestitke na tome. Čekamo i druge kandidate. Do izbora bi bilo lijepo vidjeti i koji će ljudi na koju poziciju, a ne da se prvih 6 mjeseci vladanja potroši na kadrovsku križaljku, poput Kukuriku koalicije. Primjerice, jasna je stvar da se moraju promijeniti direktori svih javnih tvrtki, jer ako netko troši novce na plaćanje oglasa u opskurnim stranačkim medijima, jasno je da ne radi dobar posao, makar i ne stvarao gubitke. Iako će biti zanimljivo vidjeti kakve će si ugovore osigurati ti direktori, sa kakvim otpremninama. |
|
|
|
|
|
|
|