Autor |
Poruka |
modri Ukupno postova: 127 Spol:  Nebitno
|
ovo znači da od sada sve kriminalne radnje treba prijaviti uskoku u zagreb |
|
|
|
|
 |
modri Ukupno postova: 127 Spol:  Nebitno
|
u ratu smo se oslobodili vanjskog neprijatelja a sada treba unutarnjeg to jest korupcije i kriminalaca i tek će nam onda biti bolje |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
mene samo interesiraju imena ... hocu li pronaci imena profesora za koje se prije 20 godina pricalo da se mogu kupiti ispiti ... i ne bi me iznenadilo da se pojave  |
|
|
|
|
 |
|
ako i nađeš, pravda je stvarno spora, spora, spora ali dostižna |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Hrvatska je zemlja u kojoj je uništeno gospodarstvo, a socijala i etika su postojeće kategorije samo na papiru. Korumpirano je zdravstvo, sudstvo, policija i politika. Misli li još itko, da u takvoj zemlji obrazovni sustav može biti oslobođen od korupcije i kriminala? Teško da je moguće osloboditi se korupcije i kriminala, kad je implementirano u sve pore društva. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
more456 Ukupno postova: 199 Spol:  Nebitno
|
Gospođa Gordana Kraljik (rektorica) je uvijek govorila da je na Ekonomskom faksu sve OK i da je g. Turkalj divan dekan- a sada ovo!? |
|
|
|
|
 |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Pa nije valjda da se Osijek toliko odmetnuo.. od Zagreba nemogu da vjerujem da je toliki glib u gradu. |
Zadnja promjena: lehi; 05.04.2013. 18:27; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
|
DOBRA STARA VREMENA
Ispred ekonomskog fakulteta stoji Štef i drži tele na špagi. Dođe do njega policajac i veli mu:
- Molim vas gospodine, ovdje ne smijete držati tele, jer smo usred grada.
Štef mu odgovori da to nije tele. Policajac će na to:
- Ma, nisam ja slijep, pa da ne vidim da je to tele, pravo tele!
Štef će tada:
- Gospon policajac ovo nije tele! To je mito, a tele je gore na katu, na ispitu.
http://www.vicevi.hr/vicevi/?idc=26&ids=20 |
|
|
|
|
 |
malaOdskandala07 Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
i ja se potajno nadam natječaju za asistenta... |
|
|
|
|
 |
more456 Ukupno postova: 199 Spol:  Nebitno
|
www.index.hr je objavio nove informacije:
"Sumnja se na kupnju i prodaju ispita, zloporabu položaja i ovlasti i druge koruptivne radnje. Studenti kažu da su čuli za kupovinu ispita i da su cijene bile od tisuću eura za dvojku pa na više. Među privedenim profesorima, javlja Media Servis, spominju se imena Miljenka Crnca, Gorana Marijanovića, njegovog asistenta Dražena Čučića i profesora Luke Crnkovića, dok je ime dvojice profesora još uvijek nepoznato." |
|
|
|
|
 |
bitstring Ukupno postova: 5 Lokacija: Osijek, Gornji grad Spol:  Muško
|
Gospođa Gordana Kraljik (rektorica) je uvijek govorila da je na Ekonomskom faksu sve OK i da je g. Turkalj divan dekan- a sada ovo!?
|
Navedena gospođa se baš i ne voli sa dekanom jer joj je na prošlim izborima za rektora bio jedini pravi protukandidat. A pošto na ovim izborima više nema prava za kandidaturu, ne bi li bilo lijepo da umjesto Turkalja pobjedi netko privrženiji njoj?
I nije li MOŽDA preslučajno da se ova "afera" za koju tako brižni USKOK zna već godinama raspetlja baš pred izbore za rektora sveučilišta, na kojima bi izraziti favorit bio, oh gle, g. Turkalj?
A pravo, građevina i neki drugi fakulteti gdje se korupcija i nepotizam događaju na znatno većoj skali - i dalje ostaju netaknuti.
I naravno da će sada EFOS postati predmet sprdnje među građanstvom i studentima, jer zamisli, otkrilo se nešto za što se zna već generacijama i generacijama. Bez obzira na to što su svake godine podnesene nebrojene prijave baš protiv sad uhićenih osoba. Izuzev g. Čućića, koji je tu završio ni kriv ni dužan.
Toliko. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Mnogi „ugledni“ osječani su u strahu.
Akcija „Uskoka“ i policije se nastavlja, i neumoljivo ide ka izvorištu problema. Kreću provjere u srednjim i osnovnim školama, vrtićima i jaslicama, jer postoje pouzdane informacije da je i tamo bilo nepravilnosti u radu, te da su mnogi ugledni pojedinci mitom i korupcijom izborili svoje pravo za boravak u istima. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
|
simo031, ovi kao da tebe slušaju. "Riba smrdi od glave, ali čiste ju od repa", hoćemo li više dočekati da očiste tu ribetinu dok se cijela ne usmrdi. |
|
|
|
|
 |
 |
|