Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68455 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Eto teme za lokalnu televiziju, baš bih volio čuti komentare odgovornih ljudi...i ne samo za biciklističke staze, već i za ceste koje propadnu za vrlo kratko vrijeme. |
|
|
|
|
|
wild child
Ukupno postova: 54 Spol: Žensko
|
a potrebno je uopce postavljat to pitanje?
investitor zeli sto jeftinije proc, trazi sto jeftinije radove-koji su samim time nekvalitetni, izvodac ne moze od niceg napraviti nesto..a i ruku na srce, nije bas da u gradu imamo hvale vrijednog izvodaca koji je ista napravio kvalietno! a da se dovede netko tko je dobar, vracam se na pocetak-treba novaca..
po mome je problem zakon koji dozvoljava da se radi nesto 'ispod prosjeka'.. |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Glasujte ZA SVOJE! |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
eo upravo o ovome sam pricao u temi Bike my day... pa ja da sam radnik koji je ovo radio, svaki put kad bi prolazio tim putem bi se crvenio od stida |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Očito je autor članka ovog puta umjesto dramskog upotrijebio kritički pristup... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
simo031
|
eo upravo o ovome sam pricao u temi Bike my day... pa ja da sam radnik koji je ovo radio, svaki put kad bi prolazio tim putem bi se crvenio od stida
|
Radnik je tu najmanje kriv... Radi sa onim što dobije, i kako mu se kaže... U protivnom biro. |
|
|
|
|
vjevevica
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
a šta je sa štrosikom?uuuuuuups,zaboravili smo stavit neznamnijašta,reži asfalt,ostavi raskopano,malo pokrij šljunkom,nea veze,ostav sad to,idemo dalje,nek se čini da smo već došli do Lidla,bogati,to je već na ulazu u višnjevac.šta radiš?čupam pa sadim. |
|
_________________ tko ne voli sarmu,
ne voli ni ljude |
|
|
|
audiworld
|
Zubima će čupati tu stazu:) |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam cekam dan kada ce znanost otkriti misteriju 'kako napraviti šaht' |
|
|
|
|
|
Vjele OS Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pokusajte doci do uporabne dozvole za koristenje biciklistickih staza NECE ICI |
|
|
|
|
|
7son Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
Ne nego za "Rad, Poštenje, Istinu, Znanje i socijalne vrijednosti" |
|
|
|
|
|
simo031
|
|
|
|
|
|
audiworld
|
Ne nego za "Rad, Poštenje, Istinu, Znanje i socijalne vrijednosti"
|
Ma jok! ZA SVOJE! Hdzssb jedini zna kako je to biti hdz a onda glumiti da to nisu. Vidis Kalmeta & co su bojali tunele 3x puta,ovi su nesposobni napraviti biciklističku stazu! Pogledaj malo, ako ti sekta dozvoli, na čega liče te staze koje to u biti nisu, već su nogostupi ... Kada je na tebi red za rent-a-car? |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Tebi jedino jedna grana medicine može pomoći, nitko drugi... Ovo je tema vezana za biciklističke staze. Ali ti si trollčina i nema ti pomoći. Ili prodaja CO i HPB ili potpuni krah. Ovako je pitanje kada ćemo se oporaviti. To možemo zahvaliti biračima HDZ-a na svim razinama od državne do lokalne zadnjih 20 godina! Ali eto.... Pitaj svoje iz stranke da ti nabave uputnicu, ako su Šekiju mogli mogu i tebi.
PromIjena means? |
|
|
|
|
|
|
|