Autor |
Poruka |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mlpokn je napisao/la: ›
Treba opet ponudit nagradu za drukera
|
pa ponudio je bubalo, sigurno iz našeg džepa.
Redakcija 031 je napisao/la: ›
Gradonačelnik Krešimir Bubalo prepoznao je u autorima grafita političku konkurenciju te podsjetio na 5.000 kuna nagrade onima koji ponude konkretne informacije i dokaze o vandalima.
|
Redakcija 031 je napisao/la: ›
Desetak grafita se danas ukazalo građanima Osijeka. Poruke iskazane grafitima odnose se na HDSSB i njihovog vođu, ratnog zločinca Branimira Glavaša, koji nakon bijega od hrvatskog pravosuđa služi kaznu zatvora za ratne zločine u Mostaru.
Na Gajevom trgu, u Vukovarskoj ulici, na Vijencu Paje Kolarića, Srednjoškolskom igralištu su osvanuli grafiti „Glavaš je zločinac“, „Osijek Osječanima, HDSSB u Remetinec“, „Osijek nikada neće biti Glavaševo“, „Bubalo odlazi“, te "HDSSB" sa slovima "SS" ...
|
meni ovo smrdi na stranačko aktiviranje osječkih grafitera poznatih po potpisu LUV, NUCLEO i POW Shvatili su gdje leži lova. |
|
|
|
|
|
zuki Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
od kuda HDZ-u moralno pravo da napada bilo koga u ovoj državi pa neka je to i HDSSB.
Nakon svih ovih godina vladavine u državi i loših stvari koje su ostavili u naslijeđe mladim generacijama oni nama još imaju hrabrosti prodavati pamet.
Kad ih slušate čovjek bi rekao pa ovi su pravi sve znaju, ali oni jedino što znaju je mito,korupcija i pljačka države odnosno svog naroda.
Sada kad se pogleda sa ove vremenske distance rat je još i najmanje zlo što se dogodilo jer poslije HDZ-a naša mladost i buduće generacije su zauvijek izgubljene.
Zato gospodo HDZ-ovci molim Vas lijepo radi budućnosti ove zemlje i ljudi koji u njoj žive nestanite jednom zauvijek.
HDSSB je možda loš za Osijek ali Vi ste grobari Hrvatske Vi ste uništili ovu zemlju i zbog Vas se moramo još zadužiti jer moramo graditi nove zatvore.
Vi da ste znali i htjeli pošteno voditi ovu državu danas ne bi bilo HDSSB-a. Vi ste napravili ono što nisu uspjeli ni agresori ni Glavaš.
Dosta više! |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Glasam za to da se uvijek ponudi nagrada od 10.000 kuna, a kad se gamad bilo koje vrste ulovi - neka to plati iz svog novčanika i sve unakažene zidove ponovo uredi! |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Z61.0 |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
krvavi_perec
Ukupno postova: 84 Spol: Nebitno
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Glasam za to da se uvijek ponudi nagrada od 10.000 kuna, a kad se gamad bilo koje vrste ulovi - neka to plati iz svog novčanika i sve unakažene zidove ponovo uredi!
|
Ja glasam za poštenje, odgovornost i ostavku ako zayebeš stvar i za zapošljavanje koje ne inzistira na članstvo u stranci.
Pa nikom ništa. |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
krvavi_perec je napisao/la: ›
Glasam za to da se uvijek ponudi nagrada od 10.000 kuna, a kad se gamad bilo koje vrste ulovi - neka to plati iz svog novčanika i sve unakažene zidove ponovo uredi!
|
Ja glasam za poštenje, odgovornost i ostavku ako zayebeš stvar i za zapošljavanje koje ne inzistira na članstvo u stranci.
Pa nikom ništa.
|
Zar tema nisu unakažene fasade???
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
milo_moje je napisao/la: ›
meni ovo smrdi na stranačko aktiviranje osječkih grafitera poznatih po potpisu LUV, NUCLEO i POW Shvatili su gdje leži lova.
|
A ja pomislio da je kolega @fićo odlučio potražiti svoju kreativnost i na drugim područjima. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
krvavi_perec
|
krvavi_perec je napisao/la: ›
|
Pa nikom ništa.
|
Zar tema nisu unakažene fasade???
|
Naravno da jesu.
Kao i sadržaj grafita.
Zanimljivo kako briljantne ideje kažnjavanja padaju pred izbore i samo kad je u pitanju integritet stranke na vlasti. |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
|
av8or
Ukupno postova: 189 Spol: Nebitno
|
Ja sam to šarao....
A pošto sam se sam prijavio, hoću i 5,000 kunića...
Vjerujem da MUP može ući u trag mojoj IP adresi, ta samim time utvrditi i moj identitet....
LOVU NA SUNCE, LOPOVI!!!!! |
|
_________________ Ovo je zemlja kojom - i u kojoj - vladaju populisti, bleferi, manipulatori, prevaranti, plemenski vođe, lažni proroci... |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Natpisi su točni , metoda kriva. Ima i drugih, efikasnijih metoda od ove. ali simptomatično je kako se Bubi digao na nogice, nije vrag da je ego nastradao? Istina boli itd. ? Netko je spomenuo one balavandere što su išarali grad..pa oni su napravili nemjerljivo veću štetu. Što nije skakao na grafit hdz=sdp ili kako već???? Ne, to mu odgovara i to mu je sigurno smiješno. Ali ovo boli i to jako i to još na kojoj lokaciju... Ja tamo rijetko prođem, ali masa ljudi je tamo u cirkulaciji non-stop... Za pow je bilo 1000kn, sad je 5000, 18.5. će biti 50 000 naravno naših...E da je Vodovod dao zastave, sada bi ih okačili da se ne vidi... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol: Nebitno
|
tko kaze da upravo operativa mladezi grafitima napadnute stranke ne ispisuje te poruke |
|
|
|
|
|
ribolovac33 Ukupno postova: 15 Spol: Nebitno
|
HDZ ima mandat nekome prigovarati? Uništili su sve što su dotakli. Sada sirotani kukurikavci neznaju šta bi. A ni ne mogu znati jer nisu sposobni. Naravno, za sve je kriv Glavaš,Bubalo ...Ajde pustite |
|
|
|
|
|
Pukli Diogen Ukupno postova: 129 Spol: Nebitno
|
Ono što je najgore mene uopće ne bi čudilo da su ovo išarali klinci iz HDSSB-a po direktivi. Volio bih da se taj koji je išarao uhvati, jer bi to sve pokazalo, ali iskreno skroz sumnjam kako će ikada biti uhvaćen.
U prilog mojoj teoriji ide to da suparničke stranke dobro znaju kako bi ovo izazvalo zgražanje građana, a samim tim i negativne bodove. Isto to zna i HDSSB, koji tako može doći do tih bodova, odnosno uz "inat" i "zgražanje" i "svi nas napadaju" jedini izvući korist. Ponavljam, volio bih kada bi krivci bili uhvaćeni, pa makar me i dematirali, ali sumnjam |
|
|
|
|
|
krvavi_perec
|
Pukli Diogen je napisao/la: ›
Ono što je najgore mene uopće ne bi čudilo da su ovo išarali klinci iz HDSSB-a po direktivi. Volio bih da se taj koji je išarao uhvati, jer bi to sve pokazalo, ali iskreno skroz sumnjam kako će ikada biti uhvaćen.
U prilog mojoj teoriji ide to da suparničke stranke dobro znaju kako bi ovo izazvalo zgražanje građana, a samim tim i negativne bodove. Isto to zna i HDSSB, koji tako može doći do tih bodova, odnosno uz "inat" i "zgražanje" i "svi nas napadaju" jedini izvući korist. Ponavljam, volio bih kada bi krivci bili uhvaćeni, pa makar me i dematirali, ali sumnjam
|
Vrlo lako moguće.
Igraju na samilost. |
|
|
|
|
Pukli Diogen Ukupno postova: 129 Spol: Nebitno
|
To su one stare oprobane sjevernokorejske metode.
ja=Osijek, napad na Osijek je napad na ja, odnosno napad na ja je napad na Osijek (čitaj i Osječane).
Ljudi odmah reagiraju ovako ili onako, ali bih ja volio vidjeti uhvaćene krivce i tek onda donositi zaključke.
Volio bih također biti jasan - ne branim ni jednu stranku! Međutim, ovakve igrice mi idu strašno na k... i vrlo sam sumnjičav, najviše zato što mi je sve ovo takooo ne drži vodu. |
|
|
|
|
|
|
|