Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
vikendica na jezeru, dobro društvo...meni taman. |
|
|
|
|
|
angelina Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
PLEASE HELP!!!
MOje društvo je odlučilo dočekati Novu 2007. u Osijeku.....
Smještaj imamo, samo nas zanima kakva je ponuda samog dočeka!!!
Hoće li biti kakav doček na Trgu?
Ima li kakvih organiziranih dočeka po kafićima i restoranima u centru grada?
Molila bih za informacije.... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
najbolje je da idete u Bastion ili negdje u Tvrdju. cijene dočeka su oko 200-250 cuga i hrana cijelu noć. jedino u Old Bridge Pubu je 400 što je ipak malo prekupo. ili?! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
ma nova godina je takvo sranje od veceri za koje potršiš brdo love ..napiješ se ko i svaki vikend...planiraš nešto kao ludo..i onda dodješ u jedan od naših "predivnih kafova" gdje si več stoput bio....i to je to...ma katastrofa...samo se naživciram kad počnem razmišljat gdje i šta... |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
|
nakon duljeg razmišljanja (čitaj poveće količine kave)...i dalje sam za jezero i vikendicu... |
|
|
|
|
|
mister slager Ukupno postova: 16 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
U BPM KLUBUZA STAEIJE
house i disko house music |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Ah, kako stvari stoje, ja zaglavit ću s društvom na privatnom partyu u nekoj birtiji.... Nisam baš oduševljena takvom idejom, ali što mogu... u manjini sam! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
|
Ah, kako stvari stoje, ja zaglavit ću s društvom na privatnom partyu u nekoj birtiji.... Nisam baš oduševljena takvom idejom, ali što mogu... u manjini sam!
|
takve dočeke sam zamrzio...onda mi prvi dan nove godine ostane u sjećanju po mamurluku... |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
ja sebe već vidim pijanog kako pod rukom držim šampanjac onaj ogromni od 5 litara i kako ležim na ulici i brojim ovce |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ništa ne planiram,što se dogodi-dogodi,tako već po praksi ispadne najbolje,dobro se provedem a ni ne potrošim brdo novaca,jer na ovu svu ponudu cjene su malo previsoke. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Ja dočekujem radno... Konobarim u MINI TEATRU, što mi je super ispalo, ionako bih bio tamo, ionako bih bio 90% vremena na šanku i oko njega, ovako sam samo s druge strane istog... i još mi plate...
A o dočeku na tom mjestu ovako :
MINI TEATAR najavljuje Rock n' Roll doček Nove Godine...
PIJ koliko možeš, JEDI koliko možeš...
CIJENA, do 23.12. 150kn, nakon toga 180kn. Broj osoba ograničen.
Zabavljat ce vas Rock bend NUSPOJAVA, sa veoma širokim repertoarom sa naglaskom na domači ( ex-yu ) rock ( novi val etc ), a pored toga moci ce te cuti i pjesama stranih izvođača. |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Potpisujem.... Prosle smo se godine mjesec dana prije nove dogovarali da bi na kraju ispalo totalno drugacije nego sto smo planirali... tako da sam ove godine reko da nista ne planiram... sta bude bit ce... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja idem u Mađu, malo se makniti iz grada... |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
To ti je najbolje, otići malo iz Hrvatske |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
|
|