Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

(Ne)dosljednost izbornih obećanja i (be)smisao političke korektnosti [+demanti Nedeljka Bosanca]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
HDSSB-L
Ukupno postova: 100
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 17.04.2013. 14:14 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

audiworld je napisao/la: ›
Pecnik zna da ne stoji dobro i njegovo je legitimno pravo da to pokusa popraviti. Ali....ali... On na OSTV izgleda totalno bez ideje, bez nekog plana. Samo kaze sto ne valja, ali neki plan nema. I ponovit cu, definitivno nije materijal za gradonacelnika.

A gdje je objavljeno to istrazivanje osim na stranici od Vrkića? Iako je i on obični poslušnik od Glavaša!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
boc
Ukupno postova: 27
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.04.2013. 14:14 
Naslov:  

kritike su mu na mjestu...slažem se s puno toga...ali ako je kandidat za grad. onda bi trebao ponuditi neka rješenja...bojim se da ih nema...a od kritika nemamo nista...

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.04.2013. 14:21 
Naslov:  

HDSSB-L je napisao/la (Pogledaj post): ›
audiworld je napisao/la: ›
Pecnik zna da ne stoji dobro i njegovo je legitimno pravo da to pokusa popraviti. Ali....ali... On na OSTV izgleda totalno bez ideje, bez nekog plana. Samo kaze sto ne valja, ali neki plan nema. I ponovit cu, definitivno nije materijal za gradonacelnika.

A gdje je objavljeno to istrazivanje osim na stranici od Vrkića? Iako je i on obični poslušnik od Glavaša!

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/254730/Vrkic-prestigao-Glavasevog-kandidata.html

Mani se lupetanja, prica oko Glasa je svima poznata. Zna se kada je Vrkic dosao i zasto i kada je otisao. Jedini grijeh vezan za Glas je to sto ga nije pustio da propadne.

Carobnica

Ukupno postova: 599
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.04.2013. 14:21 
Naslov:  

boc je napisao/la: › a od kritika nemamo nista...
Imamo.

Problem je nastao kad je nestalo kritike, pa se nakotilo svega. Kritika je nestalo u poraću, kad su postojale svetinje u koje se nije smilo dirati.

Velike osobe, velike riječi... i na kraju - velika otimačina i pljačka.

Zato treba kritike!

Jer se isto događa u gradu. Zamisli ti tu razin totalitarnostio i tiranije, gdje gradonačelnik uskraćuje informacije i bježi od novinara koji ga kritiziraju.

To je ono što je tužno - čak su i ljudi to prihvatili. Kao, normalno je da se o škakljivim temama ne piše.

Novinarima super - oni samo dođu kao PR služba takvim političarima. Za to bivaju nagrađeni novcem iz proračuna.

Političarima super - serviraju samo ono što oni žele, ipadaju lijepi, pametni, sposobni i radišni.

A narod?! Narod misli da mu je super. Za to vrijeme se njegov novac troši i otima nemilice. I onda jednog dana - sve skupo, pa se čude i pitaju zašto je skupo.

SKUPO JE ZATO ŠTO NIJE BILO KRITIKE!

Post Postano: 17.04.2013. 14:22 
Naslov:  

audiworld je napisao/la: › Mani se lupetanja, prica oko Glasa je svima poznata. Zna se kada je Vrkic dosao i zasto i kada je otisao. Jedini grijeh vezan za Glas je to sto ga nije pustio da propadne.
Hoće i ovaj put propustiti to učiniti?

Hoće i Vrkić obilato financirati Glavaš Slavonije?

Post Postano: 17.04.2013. 14:23 
Naslov:  

Poprilično sam uvjeren da neće ima pametnijih stvari...ne samo Vrkić, nego bilo tko drugi od financiranja STV i Glavaš Slavonije

Ukupno postova: 1155
Post Postano: 17.04.2013. 14:24 
Naslov:  

Redakcija 031 je napisao/la: ›
Ne bi tu bilo ništa tako strašno, jer takve se nepodopštine (u vrijeme izborne šutnje) u nas podrazumijevaju kao normalna stvar, da glavnu riječ lauda na Vrkićevu predstavljanju nije izgovorio Nedjeljko Bosanac, profesor na Pravnom fakultetu u Osijeku, ali za ovu priču daleko važnije: donedavni ekonomski glasnogovornik HDSSB-a, tj. čovjek iz najbliže Bubalove svite.

No dakle, covjek je promjenio boje. Nije li i Dragutin Lesar nekad bio narandzast? Stovise bio je potpredsjednik HNS-a.
Nije li on u Sabor dosao sa liste HNS-a da bi ubrzo potom "postao neovisan"?
Po cemu je to profesor Bosanac veci suncokret od Lesara?

Post Postano: 17.04.2013. 14:26 
Naslov:  

audiworld je napisao/la: › Poprilično sam uvjeren da neće ima pametnijih stvari...ne samo Vrkić, nego bilo tko drugi od financiranja STV i Glavaš Slavonije
To nije odgovor.

Hoće li prestati s financiranjem STV-a i Glavaš Slavonije novcem iz proračuna i iz gradskih firmi koje se nepotrebno reklamiraju i zakupljuju PP emisije na STV-u?

Ako neće to prekinuti - reci nam odmah, da znamo s kim imamo posla. A očito si upoznat dobro.

Voljela bih isto čuti i od ostalih kandidata.

Post Postano: 17.04.2013. 14:28 
Naslov:  

Nisam Ivica Vrkić da ti odg. ! Moje skromno mišljenje je da hoće! To je rekao odmah na početku i ne vidim zašto bi građani Os financirali privatne medije

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 17.04.2013. 14:29 
Naslov:  

...čarobnice, ne mogu dati konkretan odgovor na filozofsko pitanje.....svoje odluke temeljim na konkretnim činjenicama, a njih je zaista malo....moje osobno mišljenje je da su ovakvi članci za 24sata, a ne za neku ozbiljnu političku diskusiju, jer svi pljuju po onom drugom, pričaju nekakve općenite parole i izmišljaju nekakve apsolutno neostvarive programe...svatko od njih je dvaput premazan svim mastima, a neki i triput....

Ukupno postova: 98
Post Postano: 17.04.2013. 14:36 
Naslov:  

Carobnica je napisao/la: ›
audiworld je napisao/la: › Poprilično sam uvjeren da neće ima pametnijih stvari...ne samo Vrkić, nego bilo tko drugi od financiranja STV i Glavaš Slavonije
To nije odgovor.

Hoće li prestati s financiranjem STV-a i Glavaš Slavonije novcem iz proračuna i iz gradskih firmi koje se nepotrebno reklamiraju i zakupljuju PP emisije na STV-u?

Ako neće to prekinuti - reci nam odmah, da znamo s kim imamo posla. A očito si upoznat dobro.

Voljela bih isto čuti i od ostalih kandidata.

Samo će prebacit lovu na OSTV kao što to sada radi SDPov gradonačelnik Bukovara, Bm-a. Ili HDZov načelnik Donjeg Miholjca, darde, Vinkovaca na Vinkovačkoj tv.

Osvrt na tekst.
Negativna kampanja ne prolazi u Osijeku, pokazalo se na primjeru prošlih izbora. Sve je bilo isto - svi protiv samog Šišljagića, napadi na Glavaša, na Drinovce i Zenicu. Napadi iz aviona...

Bubala može pobjediti samo kvalitetniji kandidat, a ne mix umirovljenika i oporbe ujedinjene na mržnji. Pa oni se međusobno ne mogu ni vidjeti. Žalim tog Pecnika kad se mora smijuljiti sa Đapićem i glumiti savez. Žalim i Vargu koji mora hvaliti Laca i HDZ.
Svašta bude prije izbora, a nakon toga opet svi koaliraju.
Jel ima netko da nije bio u koaliciji u Osijeku?

audiworld

Post Postano: 17.04.2013. 14:40 
Naslov:  

Prošli i predstojeći izbori kao nebo i zemlja, nemaju veze jedni s drugima...

Ukupno postova: 1463
Post Postano: 17.04.2013. 14:46 
Naslov:  

Kakav narod takva vlast..

nbosanac
Ukupno postova: 2
Post Postano: 17.04.2013. 14:48 
Naslov:  Re: (Ne)dosljednost izbornih obećanja i (be)smisao političke korektnosti

Pročitah tekst i razabrah da se g. Pecnik zadržao na meni svojim pisanjima uporabljujući grube riječi i tumačeći me drugima. Znate, tko o drugom loše zbori sam o sebi govori. Ali riječi:"Ujedno, to govori o i "glasovitom" Vrkićevom "koalicijskom potencijalu", širini političkog kameleonstva, ali istodobno i o prostačkoj besramnosti likova poput dr. Bosanca koji lako i brzo zaboravljaju sve dojučerašnje riječi i trube nam o svom novootkrivenom "domovinskom patriotizmu", nasušnoj potrebi za političkom korektnošću, a iznad svega o potrebi pretvaranja vlastite neprincipijelnosti u političku vjerodostojnost. Dalo bi se tu još štošta reći, ali zadržimo se na konstataciji dobrog, starog Oscara Wildea: "Patriotizam i njemu slične banalnosti uvijek su i to bez izuzetka vrline pokvarenjaka". Red demagogije, potom red (ne)čudorednog domoljublja uvijek su ispod razine elementarne pameti i stida, a u vrijeme izbora (ali i općenito) o tomu malo tko vodi računa".
Znate u životu sam susretao likove tipa g. Pecnika koji su neki od njih naginjali glavu na desno rame, a drugi na lijevo rame ali su širom otvorenih usta zmijskim jezikom palacali i blato po drugima bacali. Neću odgovoriti istom mjerom g. Pecniku ne zato što ne mogu već poradi toga što u njegovom pisanju ne nalazim sebe, usprkos toga što on vidi mene. Želim mu samo poslati poruku. Na tomu skupu su bili g. Marijanović, g. Rem, g. Cuić, g. Kuzmič i moja malenkost. Pecnik izabire mene kao središnju osobnost te istu tumači u njemu prepoznatljivom stiliu. No, želim podsjetiti g. Pecnika da je pored mene dominirao g. P.Kuzmič, njegov dekan, za kojega nije napisao niti slovo zbog njegove podrške našem zajedničkom prijatelju g. Vrkiću. Moram pitati g. Kuzmiča razlog jer s g. Pecnikom i njegovim pisanjima ne želim tratiti ovaj lijepi sunčani dan. Što se tiče moje uloge u HDSSB-u moram istaknuti g. Pecniku da nisam član Stranke ali mi imponira kada me medijski predstavljaju kao njezinog "visokog dužnbosnika". To što sam tu Stranku napustio iz privatnih razloga o tomu čovjeku tiipa i lika g. Pecnika ne želim objašnjavati. Objede na moj račun ostavljam njemu kada jednoga lijepoga osječkog dana "izroni glavu iz mutne mentalne vode" i posve uoči stvarnost u kojoj on sebe nadaje kao jedinoga. Slušajte g. Pecnik želim Vam brz oporavak i svako dobro!

nbosanac
Ukupno postova: 2
Post Postano: 17.04.2013. 14:48 
Naslov:  

nbosanac je napisao/la: ›
Pročitah tekst i razabrah da se g. Pecnik zadržao na meni svojim pisanjima uporabljujući grube riječi i tumačeći me drugima. Znate, tko o drugom loše zbori sam o sebi govori. Ali riječi:"Ujedno, to govori o i "glasovitom" Vrkićevom "koalicijskom potencijalu", širini političkog kameleonstva, ali istodobno i o prostačkoj besramnosti likova poput dr. Bosanca koji lako i brzo zaboravljaju sve dojučerašnje riječi i trube nam o svom novootkrivenom "domovinskom patriotizmu", nasušnoj potrebi za političkom korektnošću, a iznad svega o potrebi pretvaranja vlastite neprincipijelnosti u političku vjerodostojnost. Dalo bi se tu još štošta reći, ali zadržimo se na konstataciji dobrog, starog Oscara Wildea: "Patriotizam i njemu slične banalnosti uvijek su i to bez izuzetka vrline pokvarenjaka". Red demagogije, potom red (ne)čudorednog domoljublja uvijek su ispod razine elementarne pameti i stida, a u vrijeme izbora (ali i općenito) o tomu malo tko vodi računa".
Znate u životu sam susretao likove tipa g. Pecnika koji su neki od njih naginjali glavu na desno rame, a drugi na lijevo rame ali su širom otvorenih usta zmijskim jezikom palacali i blato po drugima bacali. Neću odgovoriti istom mjerom g. Pecniku ne zato što ne mogu već poradi toga što u njegovom pisanju ne nalazim sebe, usprkos toga što on vidi mene. Želim mu samo poslati poruku. Na tomu skupu su bili g. Marijanović, g. Rem, g. Cuić, g. Kuzmič i moja malenkost. Pecnik izabire mene kao središnju osobnost te istu tumači u njemu prepoznatljivom stiliu. No, želim podsjetiti g. Pecnika da je pored mene dominirao g. P.Kuzmič, njegov dekan, za kojega nije napisao niti slovo zbog njegove podrške našem zajedničkom prijatelju g. Vrkiću. Moram pitati g. Kuzmiča razlog jer s g. Pecnikom i njegovim pisanjima ne želim tratiti ovaj lijepi sunčani dan. Što se tiče moje uloge u HDSSB-u moram istaknuti g. Pecniku da nisam član Stranke ali mi imponira kada me medijski predstavljaju kao njezinog "visokog dužnbosnika". To što sam tu Stranku napustio iz privatnih razloga o tomu čovjeku tiipa i lika g. Pecnika ne želim objašnjavati. Objede na moj račun ostavljam njemu kada jednoga lijepoga osječkog dana "izroni glavu iz mutne mentalne vode" i posve uoči stvarnost u kojoj on sebe nadaje kao jedinoga. Slušajte g. Pecnik želim Vam brz oporavak i svako dobro!

Skoči u forum: