Autor |
Poruka |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Alo!!!
Ajd nek mi netko objasni kakva je to nastamba napravljena kod Supera, koliko ljudi stanu u nju i otkad-dokad radi.
Osobno nisam bio tamo ali planiram naici iduci petak s kolegama s posla pa da se ne nadjem u neobranom grozdju.
Zasigurno ima bar jedan koji se usudio uci unutrta i skicnuti.
A moze i nas admin [Leon] dati poneku informaciju o tome jer ja ne vidim nista o njoj na stranicama ...osijek031...
Ajd zivjeli,
SmokeY |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
nemam pojma ... no koliko sam skonto to je pivnica,tamburašđ i hektolitre pive ... pa sada ko voli neka izvoli ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja znam da je pivo 8kn i da je podosta razvodnjeno... tolko sam čuo |
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Ja sam bio par dana zaredom i sasvim je ok... rade do 23 sata mislim od 10 ( nisam siguran ) pivo je odlicno ( 8 kuna ), ima za jest ( cevapi bas po mom ukusu sa hrpetinom luka ) imas i soka ako si dosao autom... a navecer sviraju tamburasi... maodlicno... idi tamo, neces pozaliti... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
ono tamo je ludnica, šteta što je samo za božić |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
daniel-202 je napisao/la: ›
ono tamo je ludnica, šteta što je samo za božić
|
Kako mislis samo za bozic... pa to je cijeli ovaj mjesec, al opet kad gledas vec je 15. tako da jos malo i zatvara se tako da moram iskoristiti svo vrijeme dok jos stoji tamo.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
Sale car je napisao/la: ›
ono tamo je ludnica, šteta što je samo za božić
|
Kako mislis samo za bozic... pa to je cijeli ovaj mjesec, al opet kad gledas vec je 15. tako da jos malo i zatvara se tako da moram iskoristiti svo vrijeme dok jos stoji tamo....
|
Ma nisam mislio doslovno na Božić, nego na razdoblje oko njega, znaći 12 mjesec. A ja bi volio da to bude cijelu godinu, i sale što se tiče čevapa imaš pravo, odlični su |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
Ma nisam mislio doslovno na Božić, nego na razdoblje oko njega, znaći 12 mjesec. A ja bi volio da to bude cijelu godinu, i sale što se tiče čevapa imaš pravo, odlični su
|
Fora je bila kada mi je falio jedan čevap... taman mi je ostao jedan komadić kruha i mala hrpica luka a nijedan čevap.... kada iduci puta budem isao traziti cu jedan čevap više.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
|
A ja bi volio da to bude cijelu godinu,
|
imas pravo... bilo bi fora da mogu svaki dan poslije posla ( pogotovo za vrijeme ljeta kada opali žegara ) otići na jedno hladno točeno osječko.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
A ja bi volio da to bude cijelu godinu,
|
imas pravo... bilo bi fora da mogu svaki dan poslije posla ( pogotovo za vrijeme ljeta kada opali žegara ) otići na jedno hladno točeno osječko....
|
potpisujem |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
Kod peveca u birtiji imas toceno osjecko za 5 kuna ( pola litre ), al malo nije neka atmosfera.... ajmo se jedan dan zaletit nas dvojica do pivnice... da malo zarakijamo.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
sramota je što u osijeku nema jedna prava pivnica s tamburašima i slavonskim specijalitetima. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
daniel-202
|
Kod peveca u birtiji imas toceno osjecko za 5 kuna ( pola litre ), al malo nije neka atmosfera.... ajmo se jedan dan zaletit nas dvojica do pivnice... da malo zarakijamo....
|
ja sam ZA, ti reci kada, ja dolazim |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
daniel-202
|
cane je napisao/la: ›
sramota je što u osijeku nema jedna prava pivnica s tamburašima i slavonskim specijalitetima.
|
ko zna možda jednog dana i bude |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
ja sam ZA, ti reci kada, ja dolazim
|
Viditi cu kad budem dobio para od sefa pa cemo se vec dogovoriti... trebo bi iduci tjedan dobiti neke pare
|
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
|
|