Autor |
Poruka |
iris_004
Ukupno postova: 11 Lokacija: zagreb :( Spol: Žensko
|
prije nekih dva tjedna sam si nabavila jednog purgera koji je jeko drag, i sladak, i zgodan, i fin i svašta....... i sviđa mi se al nisam se zaljubila u njega... baš i nemam neku potrebu da ga viđam prečesto... a ako ću biti baš iskrena, iskrena........ja bi njega samo iskoristila.... al to mi malo bed. nije baš da smo si super skupa, ima dosta onih čudnih tišina... a ne bi ga htjela ostavit... bar ne još.... jel netko skonto što hoću reći? i još važnije..ima tko kakav savjet? ajde, prije nego on mene nogira.
a jesam smotana............ |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
neka te nogira...najbolje za oboje... |
|
|
|
|
|
iris_004
Ukupno postova: 11 Lokacija: zagreb :( Spol: Žensko
|
gazda777 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
neka te nogira...najbolje za oboje...
|
a jesi neki.....
neće, predobar je on... potrudit ću se ja malo... haha. cool, sad znam što hoću...
hvala....! |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ako ne osjećaš ništa prema njemu ostavi ga ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
iris_004 je napisao/la: ›
jel netko skonto što hoću reći? i još važnije..ima tko kakav savjet? ajde, prije nego on mene nogira. [/size][/color][/align][/font]
a jesam smotana............
|
Ako dobro kontam, nasla si frajera koji ti ni po cemu ne odgovara, ali je zgodan, pojebljiv i dobar za show-off pred legicama.
Ti si sada u dvojbi kako ostati postena i jebena, i pitanje je na mjestu, a zapravo ni ne shvacas da si mozda u super poziciji. Mozda i on jednako osjeca prema tebi!
Dakle, fino mu reci sto od njega ocekujes i sto ne ocekujes. Nije sve u zivotu crno-bijelo (veza-prekid). Zapravo, to sto bi taj tip u tebi mogao pronaci je Sveti Gral slobodnih strijelaca. ;-)
Btw. pizda ces ispasti ako frajera navuces na emocije, a ti i dalje vas odnos nastavis precipirati fuck-buddy-wise. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Slažem se s mungosom |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
@Leteci_mungos napisao baš kako treba..... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
prije nekih dva tjedna sam si nabavila jednog purgera koji je jeko drag, i sladak, i zgodan, i fin i svašta....... i sviđa mi se al nisam se zaljubila u njega... baš i nemam neku potrebu da ga viđam prečesto... a ako ću biti baš iskrena, iskrena........ja bi njega samo iskoristila.... al to mi malo bed. nije baš da smo si super skupa, ima dosta onih čudnih tišina... a ne bi ga htjela ostavit... bar ne još.... jel netko skonto što hoću reći? i još važnije..ima tko kakav savjet? ajde, prije nego on mene nogira.
|
nemoj bolje čovijeka zajebavat osim ako nisi sigurna da će on to isto radit i da ima isto mišljnje o toj vezi kao i ti...zamisli da se ti nađeš u pozicji da te netko treba čisto radi svojeg ega i koristi...i onda te poslje šutne ko govno zadnje... |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
darkmark je napisao/la: ›
nemoj bolje čovijeka zajebavat osim ako nisi sigurna da će on to isto radit i da ima isto mišljnje o toj vezi kao i ti...zamisli da se ti nađeš u pozicji da te netko treba čisto radi svojeg ega i koristi...i onda te poslje šutne ko govno zadnje...
|
U pravu si... zamisli samo sebe u toj poziciji da tebe tako neko iskoristava... s tobom je super, sve pet, a iza leđa sere po tebi, i na kraju skontas da te zapravo iskoristio.... kako bi se ti osjecala??? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Ostavi ga odmah. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
zloco_os Ukupno postova: 122 Lokacija: osijek Spol: Nebitno
|
sve karte na stol...sto se zeli,ocekuje...mozda se i izrodi od toga nesto na kraju... |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Ah vidi što su nam dečki ispravni, da čovjek ne povjeruje, kao nitko nikad nije bio (svjesno) s curom koja je bila zaljubljena, a da on nije osjećao isto (i iskorištavao njenu zaljubljenost!)... Da su svi takvi, curama bi bilo puno lakše i svijet bi bio puno ljepši!
Dakle, moj savjet... pričekaj još malo, možda ti se svidi, a ako ne, otvoreno porazgovaraj s njim... Učinit ćeš uslugu i sebi i njemu! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Janis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pričekaj još malo, možda ti se svidi
|
Možda se ispostavi da ima stvarno neobično umijeće među nogama... Moždi ti prizna da su ga žene ostavljale zbog svega ispod koljena... Možda je bogati nasljednik neke viteške obitelji... |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
darkmark je napisao/la: ›
|
nemoj bolje čovijeka zajebavat osim ako nisi sigurna da će on to isto radit i da ima isto mišljnje o toj vezi kao i ti...zamisli da se ti nađeš u pozicji da te netko treba čisto radi svojeg ega i koristi...i onda te poslje šutne ko govno zadnje...
|
u potpunosti se slažem |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Eh Osmico... a možda su u šumi.... Nisam tako mislila... Htjela sam reći da ima ljudi kojima se netko ne dvidi odmah, na prvu loptu, pa ni na drugu... jednostavno im treba malo vremena da nekog upoznaju... U tome smislu dečku treba pružiti priliku, da ga bolje upozna i uvidi njegove kvalitete... Ne kažem da će joj se nužno svidjeti, ali možda vrijedi pokušati.... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
|
|