Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... crna ruko, blago tebi kad je tvoj najveći problem (i to štampanim slovima) tko za koga navija.......
...ja evo, navijam za Medveščak Zagreb, a ponekad čak i za Ivicu Kostelića, te Blanku Vlašić - čini li me to nedovoljno Osječankom????
|
sarkazam anakondo, sarkazam... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... crna ruko, blago tebi kad je tvoj najveći problem (i to štampanim slovima) tko za koga navija.......
...ja evo, navijam za Medveščak Zagreb, a ponekad čak i za Ivicu Kostelića, te Blanku Vlašić - čini li me to nedovoljno Osječankom????
|
sarkazam anakondo, sarkazam...
|
...sori, ali ovaj put mi to ne izgleda tako...... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
sarkazam anakondo, sarkazam...
|
...sori, ali ovaj put mi to ne izgleda tako......
|
hm, mislim da je više nego očit... 'oće to ovaj forum...ljudi se unervoze i sve čitaju malo preozbiljno... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...i dalje stojim kod toga da je u pitanju trolanje, a ne sarkazam ..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
...i dalje stojim kod toga da je u pitanju trolanje, a ne sarkazam .....
|
a dobro...mene je sa zadnjim upisom i nasmijao.. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
|
|
|
anakonda
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mene su nasmijali oboje
|
...uvijek u službi vjerne publike..... |
|
|
|
|
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...crna ruko, blago tebi kad je tvoj najveći problem (i to štampanim slovima) tko za koga navija.......
|
Anakonda ti se ne natječeš za gradonačelnicu Osijek ili se možda natječeš ?? Da ti nisi Anto Đapić Čaprazlijski - osobno?? Stil mi nešt poznat!! |
|
|
|
|
|
anakonda
|
crna ruka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...crna ruko, blago tebi kad je tvoj najveći problem (i to štampanim slovima) tko za koga navija.......
|
Anakonda ti se ne natječeš za gradonačelnicu Osijek ili se možda natječeš ?? Da ti nisi Anto Đapić Čaprazlijski - osobno?? Stil mi nešt poznat!!
|
...da tek znaš kak mi dobro stoji košarkaški dres.... |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
crna ruka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Anakonda ti se ne natječeš za gradonačelnicu Osijek ili se možda natječeš ?? Da ti nisi Anto Đapić Čaprazlijski - osobno?? Stil mi nešt poznat!!
|
...da tek znaš kak mi dobro stoji košarkaški dres....
|
Pokaži nam, pokaži, pokažiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
ljilj Ukupno postova: 178 Spol: Nebitno
|
eo ja znam |
Opis: |
|
Veličina: |
38.65 KB |
Pogledano: |
99 put(a) |
|
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Ma neću njega
hoću @anakonduuuuu |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
|
|