Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
šteta što ne objave imovinske kartice svojih dužnosnika |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Hdzssbovci prešli u nevidljivi mod. Roknu Ne sviđa mi se:)
Jadni.... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol: Žensko
|
Eh kao da je to išta novo, svi oni kao i članovi ostalih stranaka odsjedaju svugdje i svagdje na naš račun, račun običnih smrtnika... |
|
_________________ Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta. |
|
|
|
audiworld
|
Idu svi u Mostar kod vožda na instrukcije? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Netko u Mostar, netko u Brisel. Stvar osobnog odabira. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
audiworld
|
Da u Briselu su osuđeni ratni zločinci... Mostar i Brisel da različita i neusporediva svijeta |
|
|
|
|
simo031
|
audiworld je napisao/la: ›
Da u Briselu su osuđeni ratni zločinci... Mostar i Brisel da različita i neusporediva svijeta
|
Ti u Briselu su svijetu nanijeli puno više zla od svih ratnih zločinaca zajedno, a da pri tom nisu niti optuženi.
zlobo, pAlija i sranjo za njih su male bebe. |
|
|
|
|
audiworld
|
Da,da i onda je svizac zamotao čokoladu u omot. Ako imaš dokaze pravac u Brisel i neka im se sudi, ovako ne lupetaj. Znamo tko je i zašto u Mostaru. |
|
|
|
|
simo031
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da,da i onda je svizac zamotao čokoladu u omot. Ako imaš dokaze pravac u Brisel i neka im se sudi, ovako ne lupetaj. Znamo tko je i zašto u Mostaru.
|
Jednako tako je poznato i kako Brisel pomaže zemljama poput Hrvatske.
Kako sam i naveo, to je stvar osobnog odabira. Živ ti meni bio... |
|
|
|
|
audiworld
|
Ha da... Sve mi žao Poljaka, Slovaka, Čeha i ostalih... Svi jadni žive lošije nego prije pristupanja... Da je bar nama tako loše. Živ bio! |
|
|
|
|
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol: Žensko
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ha da... Sve mi žao Poljaka, Slovaka, Čeha i ostalih... Svi jadni žive lošije nego prije pristupanja... Da je bar nama tako loše. Živ bio!
|
Pa realno žive lošije nego prije pristupanja, i to je jasno kao dan, samo mi pametni srljamo u tu propalu zajednicu.. |
|
|
|
|
|
|
|