Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
70-80 ahahahahahhahahaahahahhah! Vid naglo oslabio, kako si došao do te brojke? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
audiworld je napisao/la: ›
70-80 ahahahahahhahahaahahahhah! Vid naglo oslabio, kako si došao do te brojke?
|
uvjerio se svojim očima, a i kod tete sam ručao Vrkićev roštilj, donijela žena 4'-5 kg, čak ni kobasice nisu bile loše.... PIVKAN JE DOBRO "LEGAO " poslije ručka.... |
|
|
|
|
|
audiworld
|
4-5 kg joj joj i opet joj! 70-80 ljudi? Dobra, dobra... znači ako je bilo 70-80 ljudi svatko je uzeo 10-12kg mesa? I dijete od 6 godina i baba od 80? Kako prozirno i bijedno. Ista stvar kao i za Hdz. Po hdzssb-u ispadne da HDZ u Osijeku ima 5 članova i 6 glasača. Sinko bilo je tamo puno puno više ljudi.. |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
MISLIM DA BI TREBALI PITANJA USMJERITI NA DANAŠNJE SUČELJAVANJE I POSTAVITI PAR PITANJA KANDIDATIMA
1- Đapić - kako misli zaposliti 20 000 ljudi u gradu kad Vlada RH za ovu godinu planira 2 500 novozaposlenih?
2. Vrkić - što je njegov program i ima li ga?
3.Vidović - kako jedan intelektualac može biti u organizaciji koja je na optuženičkoj klupi za korupciju i lopovluk astronomskih razmjera?
4. Pecnik - ima li program ili ga je prepisao od HSP-a, i kad će se početi baviti nečim drugim osim Glavašom?
5. Paloš - je li istina da je Pecnik copy - paste program HSP-a??
6. Šimić- ima li on povlašteni status na ovome sučeljavanju budući ga organizira osoba koja mu radi PR za kampanju??
7. Halousek - zašto se uopće kandidirala???
Dao sam si truda i napravio po jedno pitanje za svakog kandidata...ajmo ostali... ajmo biti konstruktivni... |
|
|
|
|
|
|
audiworld je napisao/la: ›
4-5 kg joj joj i opet joj! 70-80 ljudi? Dobra, dobra... znači ako je bilo 70-80 ljudi svatko je uzeo 10-12kg mesa? I dijete od 6 godina i baba od 80? Kako prozirno i bijedno. Ista stvar kao i za Hdz. Po hdzssb-u ispadne da HDZ u Osijeku ima 5 članova i 6 glasača. Sinko bilo je tamo puno puno više ljudi..
|
Teta je žena u godinama i nije više mogla ponijeti, a mene je nekako bilo sramota....bilo je puno poznatih...Ako baš hoćeš misliti da ih je bilo više misli što hoćeš..Evo napisati ću da ih je bilo 700 - 800, OK?? |
|
|
|
|
|
audiworld
|
crna ruka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MISLIM DA BI TREBALI PITANJA USMJERITI NA DANAŠNJE SUČELJAVANJE I POSTAVITI PAR PITANJA KANDIDATIMA
1- Đapić - kako misli zaposliti 20 000 ljudi u gradu kad Vlada RH za ovu godinu planira 2 500 novozaposlenih?
2. Vrkić - što je njegov program i ima li ga?
3.Vidović - kako jedan intelektualac može biti u organizaciji koja je na optuženičkoj klupi za korupciju i lopovluk astronomskih razmjera?
4. Pecnik - ima li program ili ga je prepisao od HSP-a, i kad će se početi baviti nečim drugim osim Glavašom?
5. Paloš - je li istina da je Pecnik copy - paste program HSP-a??
6. Šimić- ima li on povlašteni status na ovome sučeljavanju budući ga organizira osoba koja mu radi PR za kampanju??
7. Halousek - zašto se uopće kandidirala???
Dao sam si truda i napravio po jedno pitanje za svakog kandidata...ajmo ostali... ajmo biti konstruktivni...
|
A za svog Bubala nemaš pitanja? I netko je rekao da je Bubi otkazao ovo danas? Ali nemam nikakve info. tako da ne znam.... |
|
|
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ha? Daj uputi nas malo. Tko je što otkazao? Bubi i Danči danas ovo za 031? Kakava pitanja, kakva subota. Pojasni:)
|
U subotu je bilo sučeljavanje u Hotelu Osijek (ako se ne varam) koje je organizirao Volonterski centar a njega vodi gle čuda gđa Kamenko , dva sata je trajalo, sat vremena su postavljala se pitanja a sat su kandidati iznosili svoj program.
Pitanja su skupljali volonteri po gradu, došli su do mene sa dopisnicom i rekli da je to za to, tj da napišem bilo koje pitanje za kandidate i da će ih oni pitati na tom sučeljavanju.
Navodno ta pitanja nisu bila ugodna po HDSSB
A danas je opet sučeljavanje u nekom od kafića no kažu mi da je Bubalo otkazao sučeljavanje kao i HDSSB opoćenito te da nitko neče doći od njih. Ne znam jel to istina, zato sam i pitao ovdje da vidim jel može netko potvrditi.
Jer ako su prošli u subotu loše kad je vodio netko njihov, možeš si mislit kako će proći danas, pa bolje da izbjegnu |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Ima li gdje člaak o tome kako je prošlo? Mislim to u subotu....A za danas ne znam... |
|
|
|
|
|
Bubalo nije moj favorit, On je aktualni gradonačelnik i njega sudimo po tomu što je ili nije napravio u zadnje 4 godine.
EVO JEDNO I Z NJEGA??
8. Bubalo - koliko je obećao zaposliti ljudi u svome mandatu u gradu Osijeku, a koliko je zaposlio??
(pri tome ne mislim na strančke poslušnike i gradske tvrtke)
JEL SAD U REDU?? |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
|
|
|
JuraIzBunara Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
u subotu je sučeljavanje vodio novinar iz Zagreba, organizator je bio Volonterski centar u Osijeku, a gđa. Kamenko je zaposlena u Volonterskom centru i bila je dio organizacijskog tima. Teme su bile ono čime se inače bavi civilno društvo: od govora mržnje, ljudski pravam, nacionalnih manjina, seksualnih manjina, i sl. Bila je Danijela Lovoković i ona je bila ok. Malo zvuči neuvjerljivo kao predstavnika HDSSBa jer ona priča svoje iskustvo, a slika koju većina ima o HDSSBu je drugačija. Barem je tako bilo na tom skupu.
Je, zadnja info o današnjem sučeljavanju je da neće doći ni Bubalo ni Danijela Lovoković. Dolaze svi ostali. A gledat ćemo zajednou 18 h pa ćemo vidjeti što će biti |
|
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
crna ruka je napisao/la: ›
...GOVORANCIJE NIKO NIJE NI SASLUŠAO.... NORMALNO SVE JE SVALJENO NA KOMARCE...
KOMARCI SU KRIVI...
|
Eto, neka korist i od komaraca
|
Ko je kriv za KOMARCE??? HAHAHAHAHAA
Ko je vodio teške bitke i borbe 2005. 2006 i 2007. godine ih porazio... hahahhah |
|
|
|
|
|
Taraksakumo Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
Čuj ovo 'ovisnica' o društvenim mrežama. Da netko možda ne treba stručnu pomoć? A je vam najava idesh |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
audiworld
|
Ovako, mislim da ste u zabludi vezano za gospođu Kamenko. Možda sam i ja, ali upišite Jasna Kamenko na Google... Ima, nažalost jedna gospođa s tim imenom na stranicama Ukopa... Za ovu gospođu Kamenko iz Volonterskog ne znam, ali povežite adresu,stranicu Ukopa, stvarne ljude itd. Možda sam i ja zabrijao nešto, ali mislim da nisam. Kakav god da je Kamenko ipak, ono.... Neko poštovanje ipak... |
|
|
|
|
|
|