Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68038 Spol: Nebitno
|
Sučeljavanja kandidata za gradonačelnika Osijeka održalo se jučer u prostoru novootvorenog "kafića Uzdravlje", pod moderatorskom palicom Željka Rihe.
Cilj sučeljavanja bio je pružiti građanima mogućnost izravnog postavljanja pitanja, a kandidatima prostor za raspravu, dati jednaku mogućnost svim kandidatima za predstavljanje (što nekome može biti dosadno, ali tako je to kad 7 kandidata ima po 3 min) i pokazati da se u raspravi može biti i pristojan i argumentiran te da se političkim dijalogom od Osijeka ne mora raditi grad slučaj.
U sučeljavanju su sudjelovali (abecednim redom): Anto Đapić, Zlata Halusek, Daria Paloš, Jaroslav Pecnik, Miroslav Šimić, Dražen Vidović, Ivan Vrkić
Šteta što se aktualni gradonačelnik Krešimir Bubalo nije odazvao, ali to najviše govori o njemu.
Hvala svim posjetiteljima na postavljenim pitanjima i razumijevanju za tehničke probleme koji su se pojavili. Ovaj video je ponajprije namijenjen vama... Veliko hvala!
[VIDEO] Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Osijeka [lokalni izbori 2013., prvi krug]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7ABgMfVu8uQ[/youtube]
|
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Evo upravo sam pogledao. Bilo je ok, civilizirano, uljudno. Svi su bili ok, mala nepoznanica mi je gospođa iz HSS-a.
A gdje je Bubalo? Radi guza? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Nije bio ni u retfali...
Prolazili su mi ispod prozora, na ćelu ekipe su bili Salapić i Kraljićak, jedino ako mi je promakao Bubi |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Salapić )) ahahhahah
Za Vidovića kao da je bitno odakle je... On ima polikliniku u Vk i u Os možda zato? Ne znam |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Pozerica
Ukupno postova: 72 Spol: Nebitno
|
Vrkic jedini loš! Ostali ok. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
panonskimornar
Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
Joj kako ste jadni i kako ćete plakati kad opet Bubi pobijedi,heheheh..
Smijat ću vam se u brkove(tj ekran)...
Btw..Vrkić je najljigaviji političar u posljednje vrijeme...Ljigaviji je čak i od zmijofacog Milanovića. |
|
|
|
|
|
Pozerica
Ukupno postova: 72 Spol: Nebitno
|
panonskimornar je napisao/la: ›
Joj kako ste jadni i kako ćete plakati kad opet Bubi pobijedi,heheheh..
Smijat ću vam se u brkove(tj ekran)...
Btw..Vrkić je najljigaviji političar u posljednje vrijeme...Ljigaviji je čak i od zmijofacog Milanovića.
|
Ako ude u drugi krug Bubi ce ga prehodati kao plitak potok! Pa Vrkic nezna jednu suvislu recenicu spojiti, poslusajte debatu. Isto tako je bilo na RTL-u, strasno da nam on bude gradonacelnik! |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@Evil molim te ne spuštaj se na razinu @pozerica @hdssb-l itd.
|
ma to je nekako moje mišljenje, ne djeluje mi kao čovjek koji će uspjeti zadržati svoje ja |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
ne djeluje mi kao čovjek koji će uspjeti zadržati svoje ja
|
.. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la: ›
Evo upravo sam pogledao. Bilo je ok, civilizirano, uljudno. Svi su bili ok, mala nepoznanica mi je gospođa iz HSS-a.
A gdje je Bubalo? Radi guza?
|
ispao je * nedavno na sučeljavanju u hotelu osijek, pa je boss zapbranio daljnje blamiranje. |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
machor je napisao/la: ›
audiworld je napisao/la: ›
A gdje je Bubalo? Radi guza?
|
ispao je * nedavno na sučeljavanju u hotelu osijek, pa je boss zapbranio daljnje blamiranje.
|
Doktor mu preporučio mirovanje zbog kamenaca. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Vrkića je pregazilo vrijeme, savršena osoba za marionetu
|
čiju "marionetu"??????????????? sorry Farmy ali pišeš gluposti..Vrkić ima prviše godina i iskustva u politici da bi ga netko koristio kao "marionetu".. |
|
|
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Pristojno sučeljavanje. K'o da nismo u Osijeku. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|