Autor |
Poruka |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la: ›
.... što to znači "provjetravanje vrata"???
|
Kad ja provjetravam posteljinu ili garderobu - iznesem u vrt ili dvorište na sunce, stan provjetravam tako da napravim propuh, ali vrata ne znam kako i zašto bih provjetravala.
Ako dobiješ odgovor na tvoje pitanje - možda nešto novo naučim |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
ljilj Ukupno postova: 178 Spol: Nebitno
|
jel to taj vrkić što je prodo uljaru pipuniću?
Vrkić za spas uljare Čepin
25. ožujka. 2012. u 22:00 | AUTOR: Marija Ljubičić (VLM)
Ivica Vrkić prošlog je ponedjeljka postavljen za novog glavnog direktora IPK Tvornice ulja Čepin. Vrkićev glavni zadatak je voditi sanaciju i restrukturiranje te što prije pripremiti uljaru za privatizaciju. Stjepan Komar, bivši glavni direktor, a sada izvršni direktor, za Poslovni dnevnik objašnjava razloge kadrovskih promjena kojima je jedini cilj, kaže, spasiti uljaru od stečaja i učiniti sve što je potrebno kako bi nastavila s poslovanjem. “Teško je reći u kojem vremenu će uljara biti spremna za privatizaciju. Novi direktor i novi nadzorni odbor su postavljeni s ciljem da se to provede. Pitanje provođenja i ostvarivanja tih ciljeva ovisi o jako puno faktora, no, svakako ih želimo ostvariti što prije”, komentirao je Komar. |
|
_________________ najnasilniji element društva je neznanje |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Da,da to je onaj Vrkić koji je vratio ulje na police, 150 radnika na posao, 60 poslao uz otpremnine i osigurao 295 milijuna kuna ulaganja u naredne dvije godine.... Ali kako je mogao za kunu prodati????? Pa kako?????? Firmu koja je milijune kuna u gubitku? Trebao je barem za 100 milijuna kuna! Svi kao ludi stajali u redu da preuzmu dirmu koja grca u dugovima... Čak dvije ponude! |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da,da to je onaj Vrkić koji je vratio ulje na police, 150 radnika na posao, 60 poslao uz otpremnine i osigurao 295 milijuna kuna ulaganja u naredne dvije godine.... Ali kako je mogao za kunu prodati????? Pa kako?????? Firmu koja je milijune kuna u gubitku? Trebao je barem za 100 milijuna kuna! Svi kao ludi stajali u redu da preuzmu dirmu koja grca u dugovima... Čak dvije ponude!
|
...ako je Vrkić preprodavač, kako je, molim te, on vratio ulje na police, zadržao radnike i blabla što si naveo?????.....koliko je ono vremena proveo u uljari???...godinu dana??? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
audiworld
|
@anakonda oprosti ali tebi sve treba 7 puta napisati i pojasniti. Eto ti Vrkiću daj etiketu preprodavača. Čitaj, googlaj, gledaj datume, razvoj situacije. Što da ti ja sada kažem? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
nije da vikipedija piše 100 posto istinite podatke, al ovaj vrkić je baš zgodno opisan. pravi čovjek za gradonačelnika osijeka.ok
svi smo mi jedna partija:-)
bili...
http://hr.wikipedia.org/wiki/Ivica_Vrki%C4%87 |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@anakonda oprosti ali tebi sve treba 7 puta napisati i pojasniti. Eto ti Vrkiću daj etiketu preprodavača. Čitaj, googlaj, gledaj datume, razvoj situacije. Što da ti ja sada kažem?
|
oprosti, ali ja ne kužim tebe...dakle, Vrkić je u 3. mjesecu 2012. postavljen za direktora Uljare, a sa svrhom da je izvuče iz dubioze, odnosno da se izvrši privatizacija i to prema njegovim riječima.....u 7. mjesecu je dao neopozivu ostavku, bez navedenog razloga, te se uljara nakon toga prodala Žitu....riječ "privatizacija" može značiti jedino prodaju, prema tome - u tih je par mjeseci uspio dogovoriti prodaju, znači preprodati uljaru Žitu i zbog toga je zaslužan za zadržavanje radnih mjesta i blablabla ili što???????
...zašto mu pripisuješ zasluge da je spasio radna mjesta? (po prethodnom iskustvu, molim te da se potrudiš mi objasniti situaciju koju prema tvojoj verziji nikako ne kužim.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Pozerica
Ukupno postova: 72 Spol: Nebitno
|
Kako vam nije neugodno vise toliko napadati jednog starca hehehehe
Audiworld brani ga jace, nedaj da ga blate. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Vrkić jedini ima šanse protiv Bubala! |
|
|
|
|
|
Pozerica
|
Osječanin je napisao/la: ›
Vrkić jedini ima šanse protiv Bubala!
|
Bez ljutnje, ti si lud! svi ostali jaci kadidati bi ga pobjedili samo da su imali toliko sredstava kao Vrkic!
U biti ostali su imali svoje ja pa nisu uzeli novce od Bilosa i Pipunica! |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Pozerica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Bez ljutnje, ti si lud! svi ostali jaci kadidati bi ga pobjedili samo da su imali toliko sredstava kao Vrkic!
U biti ostali su imali svoje ja pa nisu uzeli novce od Bilosa i Pipunica!
|
ne trkeljaj...sve ankete kažu da mu je Vrkić jedini ozbiljan konkurent i sad si se ti našao pametan nekom pričat da je lud... |
|
|
|
|
|
audiworld
|
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uskoro-privatizacija-tvornice-ulja-cepin-novi-vlasnik-osjecko-zito/666046.aspx
@anakonda evo link
Ma možeš ti blatiti koliko hoćeš govori o tebi i kako kaže Đapone tvojoj mentalnoj higijeni. Lijepo ti kaže Maminjo u prvih 30 sec jednog videa. Ljubavi, što da ja tebi kažem, ti si limitiran
Dobro kažeš našao se PAMETAN kolega je malo žensko malo muško i gle čuda nikada to nije demantirao( vezano za nickove) |
|
|
|
|
|
sve je to ista kurvabanda, vrkići,vrdoljaki, naenesovci,hadezeovci...dakle ni jednog trena ne treba smetnuti s uma da su svi oni 90-tih ljubili ruke tuđmanu, te podržavali njegovu teoriju "200 bogatih obitelji" i njihovih 4 miljona poltrona
drugovi, svi smo mi volovi
drugarice sve smo mi muzare kravice |
|
|
|
|
Pozerica
|
Pozerica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
U biti ostali su imali svoje ja pa nisu uzeli novce od Bilosa i Pipunica!
|
ne trkeljaj...sve ankete kažu da mu je Vrkić jedini ozbiljan konkurent i sad si se ti našao pametan nekom pričat da je lud...
|
Ankete su nastimane! Ispada da bi HDZ-ovi i Laburisticki glasaci dali glas za Vrkica. Budi ozbiljan, PR im radi Nova tv kako je i radila Milanovicu, pa se pokazalo koliko je sposoban! |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Ahaaa a laburisti će u drugom krugu glasovati za Bubala ili Vrkića? Hdz-ovci za Bubala ili Vrkića? |
|
|
|
|
|
|