Autor |
Poruka |
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
Nisam sve pogledao, ali ni rezultati nisu gotovi.
No nitko ne komentira da se opet sve vrti oko HDZ i SDP. Izgleda mi da se vraćaju birači HDZ-u, gledajući prethodne izbore.
HDSSB po mom ima veliki potop, mislim na druga mjesta osim Osijeka, gdje će opet biti veliki cirkus. |
|
|
|
|
|
eyewear Ukupno postova: 82 Spol: Muško
|
šubi dubi dubi ode nama bubi
sve,samo ne ovi što trče u mostar pitati šta sutra trebaju reći na pressicama |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
partwish je napisao/la: ›
Vrlo sam skeptičan oko toga. Ali danas kada sam išao na izbore, zapravo mi je kroz glavu prolazila samo jedna misao... Idem izabrati ljude kojima ću omogučiti da me kradu i od toga lagodno žive...
|
Ti si išao glasovati bez obzira na tužne misli, ali što reći za ljenčine koje čak i po ovom toplom danu nisu bili sposobni diči dupe ispred tv-a i odšetati do svojih biračkih mjesta
Poslije će biti drvlja i kamenja po foruima bilo tko pobijedio
|
Molim članove koji su na moj post postavili kiseliš da mi objasne što u njemu ima negativno?
Najvjerojatnije su to oni o kojima sam istinu napisala da su lijeni i nisu otišli glasovati. Ni čitati ne znaju niti shvatiti što je napisano. E jadno da jadnije ne može. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
Obzirom da selotejp stranka nema dovoljno vijećnika za upravljanje gradskim vijećem i županijskom skupštinom vjerojatno će se u Mostaru razrađivati plan kako i koga kupiti. Uvjeren sam da će se netko prodati.
Drugi krug za gradonačelika će biti tijesan, no mislim da je Bubimir ipak u maloj prednosti. Vrkić treba biti puno glasniji i odlučniji u svojoj kampanji. Očekujem neviđenu hajku Bubala i selotejp stranke na Vrkića putem svojih medija. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Najavljuje se velika antiglavaševska koalicija, pa bi Vrkiću pobjeda mogla doći prirodno. No, kako će izgledati grad u kojemu vlada 6-7 stranaka i koja nezavisna lista? Pa izgledat će vjerojatno bolje nego dosad, ali će to kratko trajati.
Priželjkujem nove izbore u što kraćem roku. Hdssb je doživio vrhunac na prošlim izborima, i to zahvaljujući Hns-u i Vrdoljaku, i vjerojatno će padati. Ostale stranke su nesposobne ozbiljno se baviti politikom u Osijeku, i to je prilika za nezavisne liste, konkretno GOGO i slične, koji jedini mogu donijeti pravu promjenu. Važno će biti uvjeriti birače da glasuju za nekoga, a ne protiv nekoga, kao sada. Onda će i izlazak na izbore biti veći od ovog sramotnog kakav je danas. Malo je ljudi danas glasalo izvan stranačkih mašinerija, premalo.
Da citiram Ferdeljija, očito je da je većini hrvatskih građana odlično u životu, jer bi inače izašli na izbore, ili barem pokušali smijeniti ove političare koje gledamo 25 godina. |
|
|
|
|
|
karla0806 Ukupno postova: 30 Spol: Nebitno
|
Ja ne kužim ove isprane mozgove hadeesesesbeovaca, pa za koje SVOJE i protiv kojih TUĐIH?! Stalno izmišljaju nekog neprijatelja. Ne znaju se normalno ponašati u miru. Tko nas sad želi osvojiti, pokoriti? Zagreb, Split, Bukurešt?! Pa jel nije poanta osigurati poduzetnicima normalnu klimu za rad i razvoj, zapošljavanje, a ne strahovladu?! Pa tko još želi ulagati u Sjevernu Koreju? U Slavoniju? Daj više, odhe...e! |
|
|
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
etooo Glavonja jopee otvara šampanjac u prdekani...paaa naši građani mora da su sišli s uma...il ih je kišaaa isprala...
štaaaa tooo toliko veseli glasače da biraju ono što ih gušiii...? eee slavonci...zbilja vam je bundeva dovoljnja za obzorje ..jaahhh čudooo |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Malo je ljudi danas glasalo izvan stranačkih mašinerija, premalo.
|
Ja sam jedna od vanstranačkih, ali izlazim na svake izbore.
Nas su nekada davno naučili da je pravo glasa PONOS za svakog stanovnika. Samim tim znači da oni koji ne izlaze na izbore nemaju ponosa |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
Žao mi je što Građanska opcija nije bolje prošla, ali sa obzirom na profil glasača u Osijeku to nije uopće čudno. Nadam se da će i dalje ostati na okupu te da će na sljedećim izborima polučiti bolji rezultat.
U drugom krugu ću glasati protiv aktualne vlasti jer ne želim više da Gradom koji je nekada bio industrijski i kulturni centar ove regije upravlja mostarski vožd. Ne želim da moj grad doživi konačnu transformaciju u jednu najobičniju palanku. Želim da se vrati građanski, gospodski i kulturan Osijek u kojemu će mladi i obrazovani u koje i sam spadam imati razloga ostati i živjeti! |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Samim tim znači da oni koji ne izlaze na izbore nemaju ponosa
|
Nije to ponos, nego nisu zainteresirani. Građanima u Hrvatskoj je odlično.
Dakle, ne samo što većina birača ne izlazi na izbore, to smo navikli, nego i ovi što izlaze biraju jedno te iste ljude. Zagrepčani će peti put birati Bandića, to dovoljno govori. Osim Splita, izgleda da baš nigdje neće doći do promjene, bilo bi ipak previše da čovjek s pršutom na čelu opet pobijedi. U Zadru recimo pobijeđuje Kalmeta, a treći je Reno Sinovčić. U Virovitici Jubito Kirin. I tako dalje.
Ja samo ne razumijem ankete kojima mediji truju građane, a prema kojima su građani nezadovoljni životom u Hrvatskoj. To je laž, građanima je sjajno.
Šalu na stranu, demokracija je očito sustav koji ne odgovara ovdašnjem življu. Korištenje vlastitog mozga, naime, pretpostavlja postojanje mozga. |
|
|
|
|
|
mariox
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Malo je ljudi danas glasalo izvan stranačkih mašinerija, premalo.
|
Ja sam jedna od vanstranačkih, ali izlazim na svake izbore.
Nas su nekada davno naučili da je pravo glasa PONOS za svakog stanovnika. Samim tim znači da oni koji ne izlaze na izbore nemaju ponosa
|
Ima ih dosta samo što ne izlaze na izbore. Određen broj ljudi je apolitičan, a drugi su jednostavno previše razočarani u sustav da bi izašli i glasali i uopće ih ne krivim. |
|
|
|
|
|
mariox
|
W.M. Felt je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Dakle, ne samo što većina birača ne izlazi na izbore, to smo navikli, nego i ovi što izlaze biraju jedno te iste ljude. Zagrepčani će peti put birati Bandića, to dovoljno govori. Osim Splita, izgleda da baš nigdje neće doći do promjene, bilo bi ipak previše da čovjek s pršutom na čelu opet pobijedi. U Zadru recimo pobijeđuje Kalmeta, a treći je Reno Sinovčić. U Virovitici Jubito Kirin. I tako dalje.
Ja samo ne razumijem ankete kojima mediji truju građane, a prema kojima su građani nezadovoljni životom u Hrvatskoj. To je laž, građanima je sjajno.
Šalu na stranu, demokracija je očito sustav koji ne odgovara ovdašnjem življu. Korištenje vlastitog mozga, naime, pretpostavlja postojanje mozga.
|
Upravo čovjek na Hrt-u kaže da glasačima očito ne smeta što su protiv nekih kandidata pokrenuti procesi ili postoje ozbiljne sumnje u političku korupciju. To je zabrinjavajuće, |
|
|
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
|
Šalu na stranu, demokracija je očito sustav koji ne odgovara ovdašnjem življu. Korištenje vlastitog mozga, naime, pretpostavlja postojanje mozga.
|
Sve si rekao. Dodao bih samo da je kod nas lijep postotak dobio plagijator Đapić, zbog kojeg danas imamo krezube ulice, i HDSSB koji niže aferu za aferom i autogol za autogolom, no nadam se da je ovo početak njihovog pada i da ih za 4 godine više nećemo vidjeti.
Drago mi je da na obzoru vidim i neke nove snage, GOGO i laburiste. |
|
|
|
|
|
mariox
|
diva je napisao/la ( Pogledaj post): ›
etooo Glavonja jopee otvara šampanjac u prdekani...paaa naši građani mora da su sišli s uma...il ih je kišaaa isprala...
štaaaa tooo toliko veseli glasače da biraju ono što ih gušiii...? eee slavonci...zbilja vam je bundeva dovoljnja za obzorje ..jaahhh čudooo
|
Zanimljivo da su u ostale četiri slavonske županije doživjeli poraz te u svim većim gradovima u Slavoniji osim Osijeka. Strašno. Zar smo zaista toliko naivni? |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
Nekad mi stvarno bude žao što mi građani imamo pravo izbora i što je demokracija u Hrvatskoj...Narod nikad ništa nije dobro napravio kao masa, i ta masa je glupa...ne izdvajam sebe iz te grupe...al kad vidim te reportaže na televizijama, svi do jednog će reći da nisu zadovoljni situacijom u državi/gradu...i onda dođu izbori i ti isti ljudi izaberu iste ljude....i stvarno mi je nekad žao što imamo pravo glasa, i poželim da imamo neku čvrstu ruku idućih 30 godina...bar ćemo uštediti pare na izborima...eto...žao mi je ako sam nekog uvrijedio... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
|