Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[Izbori 2013.] Rezultati lokalnih izbora (prvi krug): Vrkić i Bubalo u drugi krug, drugi krug i za župana [obrađeno: 100%]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mariox

Ukupno postova: 685
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.05.2013. 0:32 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ma mi nemamo demokraciju već klasičnu partitokraciju.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zaljubljena u Osijek

Ukupno postova: 2366
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.05.2013. 1:20 
Naslov:  

zen031 je napisao/la: ›
.. kod nas lijep postotak dobio plagijator Đapić, zbog kojeg danas imamo krezube ulice ...

...i koji će maturantima platiti VOZAČKI ISPIT mada većina njih neće dugo vremena dobiti posao pa samim tim ni imati za kruh, a kamoli za kupiti auto.
Veću nebulozu teško bi se dalo zamisliti, a kamoli je staviti u program. Shocked
Da mi je znati koja pamet je nasjela takvom obećanju :osijek031.com smile:

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 20.05.2013. 1:56 
Naslov:  

Eto ljudi, dogodilo se čudo i prošli smo. Ne znam što da kažem, osim hvala svima koji su vjerovali u nas i poručujem vam da vjerujete i dalje, a mi vas nećemo razočarati.

Slavilo se nije previše, jer takva je bila večer. Zapravo, najbolja atmosfera je bila od 19 sati i izlaznih anketa (5,74%), pa do negdje 21 sat, kada su bili prvi službeni, gdje smo bili ispod crte. Nakon toga smo više bili na iglama, jer nije mala stvar, no eto. Na kraju smo prešli za ne znam koliko, nekih 20-30 glasova, možda malo više, ali u svakom slučaju, ovako je slađe.

Veoma skoro, nakon što sve presložimo u glavi i odmorimo, ako se to tako može nazvati, slijedi osnivanje Udruge Građana GOGO, gdje ste pozvani baš svi da se učlanite, jer Miroslav Šimić i Margareta Krivić neće u vijeću biti glas sebe samih, biti će glas cijele GOGO udruge, odnosno građana koji su prepoznali ove ljude i cijelu ovu inicijativu.

Još jednom hvala, jer na trenutke smo mislili da je GOGO priča imala nesretan kraj, no zahvaljujući vama, ovo je tek početak!

GOGO je alternativa! GOGO je bunt! GOGO je LEGA!

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 20.05.2013. 9:46 
Naslov:  

i nemate pojma koliko mi je drago da je ovaj post gore ocijenjen rajčicom.

To je znak da nekima nije svejedno što smo, unatoč njihovim prognozama u vijeću, jer znaju da tamo nećemo biti promatrači Wink

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 20.05.2013. 9:50 
Naslov:  

Evil Poodingh je napisao/la (Pogledaj post): ›
GOGO je alternativa! GOGO je bunt! GOGO je LEGA!

Bravo Bravo

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2013. 10:07 
Naslov:  

Evil Poodingh je napisao/la: ›

To je znak da nekima nije svejedno što smo, unatoč njihovim prognozama u vijeću, jer znaju da tamo nećemo biti promatrači Wink

GOGO smeta cjelokupnoj političkoj sceni Osijeka, koja je sramotna. Baš zato ga treba podržati. Smeta svakom stranačkom vojniku, svakoj ulizici, svakom lopovu koji od stranaka živi, svakom uhljebu na radnom mjestu u javnom sektoru, dakle, smeta mnogim ljudima.

GOGO ima dobre temelje. Vjetar u leđa će mu dati i slijedeća dva tjedna, odnosno politička prostitucija koja će uslijediti između vodećih stranaka, i tu treba biti na distanci. U mulj Sdp-a, Hdz-a, Hdssb-a, Hns-a i ostalih stranaka koje jedan dan koaliraju, drugi su veliki protivnici, jednostavno ne treba upasti. Pogotovo treba izbjeći zamku velike antiglavaševske koalicije, jer GOGO strankama u vijeću nije potreban da bi takvu koaliciju formirali, pa neka oni to rade, navikli su, tko je Glavaša stvorio, neka ga i ruši.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
panonskimornar

Ukupno postova: 27
Post Postano: 20.05.2013. 10:08 
Naslov:  

hahhahaha

evo,čak je nekolicina forumaša glasala za tvoj GOGO.
ja bih šutio i poklopio se ušima !
kad budete dobili više od 30 % glasova,onda možete pričati.....
i dalje kažem,ovdje smo najjači sljedećih 20 i kusur godina i vi se možete samo gristi i čupati kosu.....Smile

a dobro,gdje mi je moj audi ?....Smile
3 mjeseca je svaki dan baljezgao.sada ga nema.
jel to liže rane ili još roni suze ?....Smile

ZA SVOJE ! ZA SVOJE ! ZA SVOJE !

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
BARTLEBY

Ukupno postova: 116
Post Postano: 20.05.2013. 10:14 
Naslov:  

Samo se nemojte prodavati za funkcije i sa tim dokažite da ste Vi netko na koga se može računati u skoroj budućnosti.
Općenito, nisam stanovnik grada Osijeka. Vidim, po izbornim rezultatima, da vama ustvari i nije tako loše sa ovom garniturom na vlasti. Stoga... Glupi komp Wink

"Nije li politika zapravo samo vještina da se laže u pravom trenutku...” :->o=
mariox

Post Postano: 20.05.2013. 10:16 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la: ›

GOGO smeta cjelokupnoj političkoj sceni Osijeka, koja je sramotna. Baš zato ga treba podržati. Smeta svakom stranačkom vojniku, svakoj ulizici, svakom lopovu koji od stranaka živi, svakom uhljebu na radnom mjestu u javnom sektoru, dakle, smeta mnogim ljudima.

GOGO ima dobre temelje. Vjetar u leđa će mu dati i slijedeća dva tjedna, odnosno politička prostitucija koja će uslijediti između vodećih stranaka, i tu treba biti na distanci. U mulj Sdp-a, Hdz-a, Hdssb-a, Hns-a i ostalih stranaka koje jedan dan koaliraju, drugi su veliki protivnici, jednostavno ne treba upasti. Pogotovo treba izbjeći zamku velike antiglavaševske koalicije, jer GOGO strankama u vijeću nije potreban da bi takvu koaliciju formirali, pa neka oni to rade, navikli su, tko je Glavaša stvorio, neka ga i ruši.

Glavaša je stvorio sam Nečastivi i mislim da mu se sviđa baš ovakav kakav je.

Baudolino
Ukupno postova: 300
Post Postano: 20.05.2013. 10:18 
Naslov:  

panonskimornar je napisao/la (Pogledaj post): ›

hahhahaha

i dalje kažem,ovdje smo najjači sljedećih 20 i kusur godina i vi se možete samo gristi i čupati kosu.....Smile

Ovaj stranački vojnik, kojeg treba žaliti zbog očite maloumnosti, uspoređuje građansku inicijativu nastalu prije par tjedana, financiranu iz džepa vlastitih osnivača, i mestastazirani HDZ, poznat i kao hdSSb, kojemu su na raspolaganju novci poreznih obveznika grada i županije, mediji i gradske firme.

Vrlo jednostavno, da bi dobili svaki od 2 tisuće i nešto glasova, GOGO je potrošio manje od 10 kuna po glasu. hdSSb svaki glas košta preko 100 kuna. Što ste nevjerodostojniji, to su vaši glasovi skuplji. Ja se ne bih hvalio polovičnim uspjehom, koji bi u gradu Osijeku mogao završiti potpunim neuspjehom, djeco hdSSb-ovska.

Zadnja promjena: Baudolino; 20.05.2013. 10:33; ukupno mijenjano 1 put.

mariox

Post Postano: 20.05.2013. 10:19 
Naslov:  

Već sam napisao da je šteta što se niste ranije okupili/aktivirali. Jednostavno ljudi nisu bili upoznati da postoji i nekakva nestranačka, pristojna i kulturna lista. Vi morate raditi ne privlačenju one tihe većine koja nije izašla na izbore. Kao što vam je većina članova nestranačka, mlada i obrazovana takvi glasači će i glasati za vašu opciju.

Zadnja promjena: mariox; 20.05.2013. 10:22; ukupno mijenjano 1 put.

Comrade Nimoy

Ukupno postova: 46
Post Postano: 20.05.2013. 10:20 
Naslov:  

panonskimornar je napisao/la: ›

hahhahaha

Vi ste skupa sa GOGO na početku. Oni su na početku jednog političkog uzleta ( ako kapitaliziraju ovu priliku koja im je pružena ). A vi ste na početku kraja. Tonete panonskimornaru, i to u istoj ovoj žabokrečini koju ste stvorili. Wink

Zadnja promjena: Comrade Nimoy; 20.05.2013. 10:24; ukupno mijenjano 1 put.

mariox

Post Postano: 20.05.2013. 10:21 
Naslov:  

Nogometnim rječnikom Bubalo vodi 1-0 na poluvremenu, ima igrača manje i publika je protiv njega. Smile

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 20.05.2013. 10:25 
Naslov:  

mariox je napisao/la: ›
Glavaša je stvorio sam Nečastivi i mislim da mu se sviđa baš ovakav kakav je.

Tvrdiš da je prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman nečastivi? Ne bih išao tako daleko. Da nije u raju, to je jasno, ali ja bih rekao da je dohvatio čistilište.

Osim Tuđmana i Hdz-a, koji su Glavaša stvorili, krivnja je i na Biljani Borzan i Sdp-u, koja ga svojom nesposobnošću održava na vlasti, i Vrdoljaku i Hns-u, koji su s njime koalirali do prije godinu dana, ako ne i kasnije, i time mu osigurali miran mandat od 4 godine. Sada to dvoje nezrelih političara poturaju Ivicu Vrkića, i tvrde da je on rješenje, pa će radi tog rješenja tražiti potporu Đapića (s kojim su Borzan i Vrdoljak također koalirali, pa se posvađali), Hdz-a (koji im je navodno veliki politički protivnik) i Laburista (koje Milanović i Čačić svakodnevno, opravdano, nazivaju demagozima). Ta lakrdija je osječka realnost. I onda se ljudi čude što je Hdssb opet osvojio najviše glasova.

Perjury
Ukupno postova: 13
Post Postano: 20.05.2013. 10:47 
Naslov:  

Osječani mogu očekivati bolesnu i neprirodnu anti-HDSSB koaliciju jer je oporba spremna na sve da bi se Glavaševce skinulo s vlasti. Tako će i biti. HDSSB će i u Osijeku i u Osječko-baranjskoj županiji biti u oporbi što će sigurno predstavljati velik udarac, ali to nikako ne znači da one koji su na izborima zaokružili promjenu čeka mir i blagostanje. Šišljagić će ostati župan, ali Bubalu se stolica opasno trese što dodatno komplicira slaganje većine u GV Osijeka.
Apsurdnoj koaliciji crvenih i plavih, žutih i zelenih, na žalost, ne prognoziram veliku stabilnost i sklad u radu tako da će promjena, koju je tražio svatko normalan, biti tek djelomična i pomalo mučna.

Skoči u forum: