Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[Izbori 2013.] Rezultati lokalnih izbora (prvi krug): Vrkić i Bubalo u drugi krug, drugi krug i za župana [obrađeno: 100%]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
milo_moje
Ukupno postova: 2875
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.05.2013. 15:01 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječanin je napisao/la: ›
ne kužim šta bi to njima mogli obećati? posao ako daju glas? budimo realni..samo bi izritirali te ljude koji obilaze zavod za zapošljavanje..političko samoubojstvo

obećati posao 38 tisuća ljudi bilo bi političko samoubojstvo, u postu je napisano da im treba dati nadu.

Nadu da se posao može dobiti prema kvalifikacijama, a ne da te izvuku iz bingo mašine, nadu koja će im dati snagu da prevladaju sadašnje stanje i da ostanu u osijeku, a ne da odu vanka i da budu robovi...

Uvijek sa držim one, pogotovo zadnjih deset godina, "obećanje, ludom radovanje" ili "ono što ja obećam, deset ne može ispuniti". Nada, dragi moj Osječanine, umire posljednja, a dok nju imamo, imamo i vjere u bolje sutra.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
milo_moje
Post Postano: 20.05.2013. 15:05 
Naslov:  

Evil Poodingh je napisao/la (Pogledaj post): › Laburisti su bili ispred HZZ-a, pa im to nije puno pomoglo, nažalost...

laburisti su stranka koja "igra" na drugu vrstu ljudske emocije, vi se sami nazivate osječkim legama, pokupili ste simpatije (100%) mlađe populacije glasača.

zaljubljena u Osijek

Ukupno postova: 2366
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.05.2013. 15:57 
Naslov:  

Svaka stranka je do sada zapošljavala PRVO SVOJE članove, (a tako će uvijek i biti) kako bi mogla ostati na vlasti što je duže moguće. Zar ste Već zaboravili HNS-ove mailove u vezi zapošljavanja, Mirelin mail, kao i i smjene u svim sferama kad je SDP došao na vlast. Zašto mislite da će se oni odjednom promijeniti? Sjećanje vas slabo služi, izgleda, ili namjerno prešućujete činjenice.
Podobni su, nažalost, kod svih na vlasti uvijek ispred sposobnih. Zato nam i je sve gorje i gorje Sad
Ne vjerujem ni jednom kandidatu koji obećava tisuće novih radnih mjesta. Zašto do sada nije otvorio neku svoju firmu i zaposlio barem 100 radnika?
Vrkić se hvali kako je uspješno prodao Belje i Uljaru. Pa to se odavno znalo tko će ih kupiti. Ostalo su bile "varijacije na temu" Sad dok se nije spustila cijena. Ako je tako veliki menager - zašto nema neki svoj uspješni proizvodni pogon??
Nadu mi daju ovi mladi poduzetnici. Bojim se samo da se i oni neće promijeniti ako dođu na vlast Confused

P.S.
Molim dežurne svađalice i pljuvače s foruma da BAREM OVAJ PUT pažljivo pročitaju i ispravno shvate moj post.

Post Postano: 20.05.2013. 16:37 
Naslov:  

zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Svaka stranka je do sada zapošljavala PRVO SVOJE članove, (a tako će uvijek i biti) kako bi mogla ostati na vlasti što je duže moguće. Zar ste Već zaboravili HNS-ove mailove u vezi zapošljavanja, Mirelin mail, kao i i smjene u svim sferama kad je SDP došao na vlast. Zašto mislite da će se oni odjednom promijeniti? Sjećanje vas slabo služi, izgleda, ili namjerno prešućujete činjenice.
Podobni su, nažalost, kod svih na vlasti uvijek ispred sposobnih. Zato nam i je sve gorje i gorje Sad

Slažem se, bilo i biće.

Ne vjerujem ni jednom kandidatu koji obećava tisuće novih radnih mjesta. Zašto do sada nije otvorio neku svoju firmu i zaposlio barem 100 radnika?

zato što današnji poslodavci prelijevaju iz šupljeg u prazno da bi prodali svoj proizvod i dali plaću radniku. Mnogo lakše je prodati sebe i svoju dušu da raspolažeš sa nekoliko desetaka milijuna kuna narodnog novca (porez se kupi od naroda, zato sam ga tako nazvao) i osnovati 55 firmi koje sve surađuju sa gradom ili nekom drugom granom vlasti.

Vrkić se hvali kako je uspješno prodao Belje i Uljaru. Pa to se odavno znalo tko će ih kupiti. Ostalo su bile "varijacije na temu" Sad dok se nije spustila cijena. Ako je tako veliki menager - zašto nema neki svoj uspješni proizvodni pogon??

šta je to vrkić točno prodao, jel mu to ćaćino, jel mu to djedovina, prodao je naše, ono što su generacijama naši roditelji i djedovi i bake odricali od usta da se naprave takvi kombinati, za 1 kunu. Jel znaš koliko hektara ima Belje, preko 30 000 hektara, koliko košta 1 ha zemlje u EU? A što se tiče negativnog poslovanja, tu možemo zahvaliti (ne)sposobnim managerima koji su dovedeni da upropaste i ono malo što je ostalo poslije okupacije. Sram ga može biti.

zaljubljena u Osijek je napisao/la: › P.S.
Molim dežurne svađalice i pljuvače s foruma da BAREM OVAJ PUT pažljivo pročitaju i ispravno shvate moj post.

to oni imaju neki fetiš Razz

zaljubljena u Osijek

Post Postano: 20.05.2013. 16:46 
Naslov:  

Hvala Bogu! Barem netko realan konačno Smile

I ja sam uz tvoju baku i djeda nekadašnji stvaratelj - od novopečenih mudraca rasturenog nam "državnog" bogatstva.

Post Postano: 20.05.2013. 16:57 
Naslov:  

zaljubljena u Osijek je napisao/la (Pogledaj post): › Hvala Bogu! Barem netko realan konačno Smile

Ako misliš na mene da sam realan, to je zato što me svakodnevno surova realnost lupa po čelu...

I ja sam uz tvoju baku i djeda nekadašnji stvaratelj - od novopečenih mudraca rasturenog nam "državnog" bogatstva.

drago mi je što na ovom forumu ima i malo starijih ljudi, a ne samo fejsbuk generacija, znaš i sama sve, neću ti ja govoriti o tim vremenima

zaljubljena u Osijek

Post Postano: 20.05.2013. 17:36 
Naslov:  

Žalosno će bti ako će se neki likovi ovdje za (odprilike) godinu dana lupati u glavu za koga li su to glasali....ali poslije kiše ne treba kabanica Sad

Ukupno postova: 324
Post Postano: 20.05.2013. 21:40 
Naslov:  

A ne, ne, moji roditelji, susjedi, građani ovoga grada pa na koncu i ja stvarali smo sve što je pokradeno, a zamisli, nismo fejs generacija, i tu priču prodaj nekom drugom sa kabanicom ili bez nje.
I još jednom poruka: Za sve osim za HDSSB Smile

Post Postano: 20.05.2013. 21:45 
Naslov:  

Luzer13 je napisao/la: ›
A ne, ne, moji roditelji, susjedi, građani ovoga grada pa na koncu i ja stvarali smo sve što je pokradeno, a zamisli, nismo fejs generacija, i tu priču prodaj nekom drugom sa kabanicom ili bez nje.
I još jednom poruka: Za sve osim za HDSSB Smile

fejsbuk generacija tek treba da stvara nešto po čemu će ostati upamćena, a ova današnja situacija loš su temelj za takvo nešto

Luzer13
Ukupno postova: 324
Post Postano: 20.05.2013. 21:50 
Naslov:  

E da, skoro zaboravih, u drugi krug HDSSB ulazi sa novim sloganom " Podvučeno žutim "

Ukupno postova: 22
Post Postano: 20.05.2013. 21:57 
Naslov:  Re: [Izbori 2013.] Rezultati lokalnih izbora (prvi krug): Vrkić i Bubalo u drugi krug, drugi krug i

Hvala svima koji su podržali listu GOGO i pomogli nam da napravimo pravo malo čudo!
Hvala svima ponaosob, svakome od 2.154 birača koji su u nedjelju pokazali svoj stav i podržali GOGU. Osim zadovoljstva zbog ukazanog povjerenja osjećamo veliku odgovornost, ali i želju da svojim radom pokažemo i dokažemo ono što smo i obećali-profesionalna i produktivna rješenja i rad na korist svih građana grada Osijeka. Pozivamo vas da budete aktivni građani, da nam se bez zadrške obraćate sa svojim prijedlozima, kritikama, mišljenjima i nadamo se pohvalama. GOGO je je tu zbog vas i svako od nas je GOGO. Osijek se voli dijelima, idemo raditi!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
Carobnica

Ukupno postova: 599
Post Postano: 20.05.2013. 22:21 
Naslov:  

Bravo, GOGO!

Post Postano: 20.05.2013. 22:49 
Naslov:  

Miroslav Šimić je napisao/la: ›
Osijek se voli dijelima, idemo raditi!
Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 20.05.2013. 23:12 
Naslov:  

Besmrtnik_Turms je napisao/la (Pogledaj post): ›
Čini se da je GOGO isključivo nastao kao revoltna rekacija na HDSSB. Neki dan na kućne adrese je došao letak u kojem GOGO objašnjava zašto ne glasati na Krešimira Bubala. (

odakle ti uopće ideja da je taj letak napravio GOGO?

Gogo je Građanska opcija grada Osijeka, a ako se ne varam, na tom letku piše Građanska inicijativa, što nema veze jedno s drugim...

Besmrtnik_Turms

Ukupno postova: 151
Post Postano: 20.05.2013. 23:20 
Naslov:  

Evil Poodingh je napisao/la (Pogledaj post): ›
Besmrtnik_Turms je napisao/la (Pogledaj post): ›
Čini se da je GOGO isključivo nastao kao revoltna rekacija na HDSSB. Neki dan na kućne adrese je došao letak u kojem GOGO objašnjava zašto ne glasati na Krešimira Bubala. (

odakle ti uopće ideja da je taj letak napravio GOGO?

Gogo je Građanska opcija grada Osijeka, a ako se ne varam, na tom letku piše Građanska inicijativa, što nema veze jedno s drugim...

Kako odakle mi ideja? Rolling Eyes
Da, moguće, baš ću još jednom pogledati.

Skoči u forum: