Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Besmrtnik_Turms
Ukupno postova: 151 Spol: Muško
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Voljela bih znati do kad će Hrvati glasati PROTIV nekoga umjesto ZA projekte.
Meni je taj letak bio u pošt.sandučiću, ali mi je poslan i na mail. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
tata 2 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
HDZ-ovac sam od rođenja ( imam 50 godina ) Osijeku trebaju promjene, ali ne s crvenim vragom jer Osijek nikad nije bio crven i jednostavno nemogu glasovati za Vrkića koji je ljigav kao kišna glista.Radije ću se prikloniti Bubalu i čekati pobjedu HDZ-a |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
Comrade Nimoy
Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
Pa je, samo se tada zvao SKJ/SKH i bio je crven, a 2005 je ponovno pocrvenio i pretvorio se u HDSSB. Ako ne vjerujete pitaj te Vladimira Šeksa. |
|
|
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
tata 2 je napisao/la: ›
HDZ-ovac sam od rođenja ( imam 50 godina ) Osijeku trebaju promjene, ali ne s crvenim vragom jer Osijek nikad nije bio crven i jednostavno nemogu glasovati za Vrkića koji je ljigav kao kišna glista.Radije ću se prikloniti Bubalu i čekati pobjedu HDZ-a
|
Haha. Panika u redovima HDSSB-a, pa se registriraju i glume HDZ-ovce. Jadno da ne može jadnije.
Jedini Crveni Vrag iz Osijeka je mostarski Sauron! |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
panonskimornar
Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
HDZ-ovac sam od rođenja ( imam 50 godina ) Osijeku trebaju promjene, ali ne s crvenim vragom jer Osijek nikad nije bio crven i jednostavno nemogu glasovati za Vrkića koji je ljigav kao kišna glista.Radije ću se prikloniti Bubalu i čekati pobjedu HDZ-a
|
ajd pustimo Vrkića sa strane,ali ovaj Šimić je bezveznjak na kvadrat !
ovaj letak mu je pun pogodak.žao mi je samo što ga više ljudi nije vidjelo,pa bi dobio on klinac i toliko glasova,ali zna se tko je glasao za njega.
oni koji "mrze" opciju HDSSB...
znači,uopće nisu glasali radi samog Šimića(a to jadničku nije jasno,očigledno),nego radi toga da HDSSB dobije manje glasova.
i opet im nije pomoglo....
kako rekoh prije par dana,Šimić je "politička figurica" i to slaba,koja će nestati u zaborav za 4 godine....
jedina prava opcija ovdje je HDSSB ! i |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Carobnica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Haha. Panika u redovima HDSSB-a, pa se registriraju i glume HDZ-ovce. Jadno da ne može jadnije.
Jedini Crveni Vrag iz Osijeka je mostarski Sauron!
|
zabavni su ti likovi..regaju nove nick-ove i prvi i zadnji upis na forum im je za koga će oni glasovat i usput nam "objasne" kakav je Vrkić..predobro.. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
panonskimornar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ajd pustimo Vrkića sa strane,ali ovaj Šimić je bezveznjak na kvadrat !
kako rekoh prije par dana,Šimić je "politička figurica" i to slaba,koja će nestati u zaborav za 4 godine....
|
biti će da tebe jako brine taj Miro Šimić, kada toliko postova posvećuješ nekome tko je dobio 2 mjesta u vijeću |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
panonskimornar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Mislim da si se debelo za_ebao. No, kao i uvijek, vrijeme će pokazati… |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
krvavi_perec
Ukupno postova: 84 Spol: Nebitno
|
Moj glas je išao Miroslavu Šimiću za GV i ne žalim taj izbor.
Trebaju nam normalne osobe u gradu, a ne redikuli kao Bubalo.
Jučer na HTVu Bubalo gostovao u osječkom studiju s Vrkićem i on tenkre nosi taj tablet
(jer mu netko (Šatvar kontam) rekao da će biti hipster i privući tako valjda mlađe birače), a podatke čita s papira pored !!!
Ne zna ga ni koristiti
Ne bi me čudilo da su mu pisali na tablet što smije reći |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Laburisti i HDZ odbili dati podršku Vrkicu. |
|
|
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Sumnjam da je ekipa iz GOGO napravila taj letak, očito da ga je radio netko polupismen, a oni to sigurno nisu.
@dino_bno
Otkud ta (dez)informacija? |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
zen031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@dino_bno
Otkud ta (dez)informacija?