Autor |
Poruka |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
mlpokn je napisao/la: ›
Boost je napisao/la: ›
Tada je Bubi rekao da su Športski objekti kupili tu mašinu kako bi pomogli jednoj obitelji.
E sad, netko ovdje očito laže.
|
Gdje je on to rekao?
Nadam se da će Vrkić prihvatit okladu jer jadno je od njega da napada "aferom" za koju da nije istina. Takav nam ne treba.
|
Kaže Bubalo da je podnio 2 tužbe u vezi s tom izjavom. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evil Poodingh je napisao/la: ›
komentiraju ljudi 2. krug... Ne znam za vas, ali meni više ovo izgleda kao 9. krug!
|
I Boccaccio bi im pozavidio
|
Dante, ali nema veze, svakome se zadesi, većina nije ni shvatila što sam htio reći |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Sorry, davno sam učila talijanske pisce, ali takve horore bi teško bilo koji pisac nadmašio |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mlpokn je napisao/la: ›
Boost je napisao/la: ›
Tada je Bubi rekao da su Športski objekti kupili tu mašinu kako bi pomogli jednoj obitelji.
E sad, netko ovdje očito laže.
|
Gdje je on to rekao?
Nadam se da će Vrkić prihvatit okladu jer jadno je od njega da napada "aferom" za koju zna da nije istina. Takav nam ne treba.
|
U pravu si, nigdje nije rekao da su Športski objekti uplatili tu lovu...a račun postoji...baš me zanima kako će se ovo raspetljati. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
kao što rekoh, shvatila si o čemu govorim, to je bitno
|
Slušam ove rezultate i pomalo se pitam kako kandidat stranke koja je pokrala i uništila Hrvatsku može sada nekome prodavati pamet i pričati o poštenju boreći se za mjesto župana !?
Imao si pravo, šteta (za cirkus) još trošenja novca koji se mogao puno pametnije iskoristiti
Ajoooooj ....kako preživjeti još 2 tjedna čitanja pljuvačkih postova |
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
Slušam ove rezultate i pomalo se pitam kako kandidat stranke koja je pokrala i uništila Hrvatsku može sada nekome prodavati pamet i pričati o poštenju boreći se za mjesto župana !?
|
Ako me sjećanje dobro služi, i Šišljagić je bio dugogodišnji član 'stranke koja je pokrala i uništila Hrvatsku'. Ili hoćeš reći da je HDZ počeo krasti i uništavati Hrvatsku tek nakon što je Šišljagić otišao u HDSSB?! |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
kaže Šišljo da su oni pobjednici izbora pa očekuje da se poštuje volja birača ako ne u koaliciji s njima(tko?) onda da ih se tehnički podrži u formiranju vlasti u gradu Osijeku..urnebes... |
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
PreacheR je napisao/la: ›
|
Ako me sjećanje dobro služi, i Šišljagić je bio dugogodišnji član 'stranke koja je pokrala i uništila Hrvatsku'. Ili hoćeš reći da je HDZ počeo krasti i uništavati Hrvatsku tek nakon što je Šišljagić otišao u HDSSB?!
|
Ma nisu oni nikada bili u HDZ-u. To je čista blasfemija. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
|
Ako me sjećanje dobro služi, i Šišljagić je bio dugogodišnji član 'stranke koja je pokrala i uništila Hrvatsku'. Ili hoćeš reći da je HDZ počeo krasti i uništavati Hrvatsku tek nakon što je Šišljagić otišao u HDSSB?!
|
Jasno je da to ne kažem, ali mi se čini (ako se ne varam) da su izašli prije nego su zaredale ove silne afere .
Ma sve je to jedna velika kuhinja i svi mi ovdje se bez veze pjenimo.
Sjećam se kako se moja mama znala našaliti: "Ne bojte se - dobro biti neće"! |
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Jasno je da to ne kažem, ali mi se čini (ako se ne varam) da su izašli prije nego su zaredale ove silne afere .
|
A prije toga se hvalili, dok su mislili da će imati koristi, kako su doveli na čelo HDZ-a Sanadera, a kada su uvidjeli da im usluga neće biti vraćena okrenuli su se nekakvoj regionalizaciji protiv koje su također bili protiv dok im je to odgovaralo. I onda još takvi dobiju najviše glasova u Osijeku, a izbor za župana je također sjajan, ali tako je narod izabrao, barem onaj koji je izašao... |
|
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
|
Vjeruj mi, najveći lopovluk se dogodio upravo 90-ih, samo se onda nije smjelo ništa talasati. Ovo što su Sanader i ekipa pokrali su vjerojatno tek mrvice u usporedbi s kriminalom 90-ih godina. |
|
|
|
|
|
blackle Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
.. |
Zadnja promjena: blackle; 24.03.2014. 11:06; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
|
Vjeruj mi, najveći lopovluk se dogodio upravo 90-ih, samo se onda nije smjelo ništa talasati. Ovo što su Sanader i ekipa pokrali su vjerojatno tek mrvice u usporedbi s kriminalom 90-ih godina.
|
Ne bi Hrvatska dugovala milijarde da se nisu prelile na tuđe račune. Jasno kao sunčan dan
O zaradi na oružju da i ne pričam |
|
|
|
|
|
|